REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Trei noi locuri de joacă pentru copiii din orașul Năvodari

Trei noi locuri de joacă pentru copiii din orașul Năvodari

Replica API 27 octombrie 2021 | 00:00 866

Copiii din orașul Năvodari se pot bucura, din această lună, de trei noi locuri de joacă amenajate de Primăria Orașului Năvodari. Noile spații de joacă sunt situate lângă Sala Sporturilor din Năvodari și în zonele Mamaia Sat și Peninsula.

”Locațiile au fost alese în urma discuțiilor cu părinții, acolo unde nu există în apropiere spații amenajate pentru petrecerea timpului pentru cei mici. Ansamblurile de joacă au fost montate, leagănele și toboganele sunt pe poziții așteptându-i pe cei mici!”, a anunțat primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, pe pagina personală de Facebook.

Cele trei noi spații de petrecere a timpului liber dedicate copiilor dispun de ansambluri de joacă, leagăne și tobogane, fiind prevăzute cu covor cauciucat de protecție.

”Știu că zona Mamaia Sat se află în ample lucrări privind extinderea rețelei de canalizare și alimentare cu apă și că acestea provoacă disconfort și neplăceri, însă căutăm să rezolvăm cât mai repede această problemă împreună cu constructorul! Până atunci nu am vrut să amânăm construirea locului de joacă atât de așteptat de către copiii din zonă!

Este gata și locul de joacă din Peninsula, așa cum am promis copiilor în urmă cu o lună! La fel și locul de joacă de lângă Sala Sporturilor din Năvodari. Sunt spații frumoase, cu echipamente de joacă noi, care sperăm să devină o atracție pentru cei mici. Să vă bucurați de ele și … distracție maximă!”, a transmis primarul Florin Chelaru.

Pentru anul viitor avem planificat amenajarea de alte locuri de joacă în zona Peninsula Concasor și în cartierul Mamaia Sat, a mai anunțat primarul orașului Năvodari.”, conform reprezentanților Primăriei Năvodari.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212