REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Trei oameni ai străzii au FĂCUT PRĂPĂD la Constanța: AU BĂTUT OAMENII și le-au FURAT din case!

Trei oameni ai străzii au FĂCUT PRĂPĂD la Constanța: AU BĂTUT OAMENII și le-au FURAT din case!

Replica API 7 decembrie 2017 | 12:03 310

foto cu rol ilustrativ

Oameni loviți cu pietre și cu obiecte contondente, chiar la ei în curte, hoți care intră noaptea peste tine în casă și fură tot ce prind – toate acestea s-au petrecut de dată recentă. Cine sunt cei care au săvârșit faptele? Trei indivizi care stăteau într-un loc improvizat, în zona cunoscută ca Pod Butelii. Este vorba despre Ismail Dalcîran, în vârstă de 20 de ani din Negru Vodă, Șaban Samir, de 22 de ani, din Negru Vodă și Ibram Dalcîran, în vârstă de 16 ani din Mangalia. Au fost prinși și propuși spre arestare.

”În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt din locuință și tentativă de tâlhărie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale și cei ai Secției 4 Poliție Constanța, au depistat trei tineri, cu vârste între 16 și 22 de ani, din Mangalia, respectiv orașul Negru Vodă, bănuiți de comiterea faptelor. Astfel, în intervalul 27 noiembrie – 6 decembrie a.c., cei trei tineri ar fi comis trei furturi din locuințe și două tentative de tâlhărie, pe raza municipiului Constanța. Prejudiciul în valoare de aproximativ 2.500 lei a fost recuperat în proporție de 80% și predat persoanelor vătămate”, au anunțat anchetatorii. Mai exact, cei trei indivizi, Ismail Dalcîran, în vârstă de 20 de ani din Negru Vodă, Șaban Samir, de 22 de ani, din Negru Vodă și Ibram Dalcîran, în vârstă de 16 ani din Mangalia se stabiliseră pe raza municipiului Constanța și stăteau într-un adăpost improvizat în zona cunoscută ca Pod Butelii. Însă, faptele lor sunt strigătoare la cer. Au vrut să fure din locuințe, au și reușit de câteva ori, însă atunci când nu le-a ”mers” au agresat persoanele vătămate. Astfel, în noaptea de 27 spre 28 noiembrie, au pătruns în curtea locuinței unui bărbat, situată pe raza Secției 4 Poliție. Când se pregăteau să intre în casă, proprietarul a ieșit în ușă, moment în care a fost lovit în zona capului cu un corp contodent, medicii legiști stabilind că a avut nevoie de 4 – 5 zile de îngrijiri medicale. Dar au plecat mai departe. În aceeași noapte au încercat să intre într-o altă locuință, dar ”istoria” s-a repetat. Proprietarul a auzit zgomot și a ieșit, atunci indivizii începând să arunce cu pietre în el. Din fericire, omul nu s-a ales cu răni. Cât despre cei trei, ei și-au continuat activitatea infracțională ca și când nimic nu s-a întâmplat. În noaptea de 5 spre 6 decembrie, au pătruns într-o locuință, prin escaladarea gardului împrejmuitor, situată pe strada Ion Neculcea, de unde au sustras acumulatori auto și acumulatori pentru sistemele de alarmă. Prejudiciul în valoare de 1.500 de lei a fost recuperat. În aceeași noapte au pătruns într-o altă locuință, situată pe strada Charles Darwin, de unde au sustras o bicicletă pentru copii în valoare de 650 de lei. Totodată, ei au mai comis un furt și în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, în jurul orei 4.00, dintr-o locuință situată pe strada Toma Stelian, de unde au furat două telefoane mobile mai vechi, o plapumă, o saltea , acumulatori auto și suma de 400 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80%. În baza unor informații și în urma cercetărilor, infractorii au fost săltați din adăpostul lor situat în zona Pod Butelii. ”Polițiștii constănțeni i-au reținut pe tineri pe bază de ordonanțe, pe o perioadă de 24 de ore, introducându-i în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 7 decembrie a.c. să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, au mai spus anchetatorii.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cea mai nenorocita rasa de pe pamant
0
0
turci tigani....
3
0
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
4
0
Sunt 4pustani impreuna cu mama lor in fata la MEGA IMAGE din Casa de Cultura Efectiv nu poti sa faci piata de ei te abordeaza cu tupeu si daca nu le dai ceva arunca cu pietre in noi .Va rugam Politia sa interveniti am intelesca agentului I sa spart geamul de la cabina de paza din zona daca a incercat sa-I alunge din zona .Acum sunt si printre masini in special dupa orele 22""
3
1
cred ca se pregateau de iarna, sa ajunga la poarta alba, doar ca nu ia prins politia din timp si probabil or sa stea mai mult un pic. de taierea miini pentru hoti se mai vorbeste prin parlament?
2
0
de vina sunt alea si aia care fac copii si ii arunca pe strazi. cine abandoneaza un copil sa nu mai aibe voie sa faca altul, javre nenorocite
9
0
zilele trecute citeam comentariile unor oameni..."de bine",care ne sfatuiau sa nu-i alungam pe oamenii strazii,pe cersetori,pe toti aceea care in viata lor,n-au muncit ..una zi...care nu i-a interesat de nimic,care au stat la poarta cu presul sub cur,facan haz de necaz de aceea care se duceau la munca..vedeti ca nu-i corect...acesti oameni nici nu merita sa traiasca,dar sa mai fie ajutati de concetatenii lor...vedeti unde duce..."facerea de bine"...lasati-i sa moara de foame...sa sufere...ca doar ei si-au ales aceasta soarta...nu-i mai compatimiti..
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102