REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Trei tineri, SANCŢIONAŢI pentru că au TRAS cu PRAŞTIA în protestatari

Trei tineri, SANCŢIONAŢI pentru că au TRAS cu PRAŞTIA în protestatari

Replica API 31 martie 2021 | 22:58 1674

Jandarmii constănțeni alături de politisti au asigurat măsurile de ordine și siguranță a participanților la protest ce a avut loc marţi, 29 martie a.c., în municipiul Constanța.

Permanent, pe timpul desfășurării acestei manifestații, echipele de dialog ale Jandarmeriei au adus la cunoștința participanților prevederile legale în vigoare, precum și consecințele legale ale nerespectării acestora. Precizăm că adunarea publică s-a desfășurat fără a se înregistra incidente de natură să tulbure ordinea publică.

Până la acest moment, au fost aplicate organizatorilor și participanților 157 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 82100 de lei, pentru nedeclararea manifestației și pentru desfășurarea acestora fără respectarea prevederilor legale.

Totodată, în jurul orei 19.00, trei adolescenți care trăgeau cu praștia în coloana de manifestanți ce se afla în marș pe Bulevardul Marinarilor, au fost identificaţi şi sancţionaţi cu amenzi în cuantum total de 900 lei, conform Legii nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

"În continuare, vom analiza imaginile operative pentru identificarea și sancționarea şi a altor persoane care au încălcat legea. Facem precizarea că, pe timpul stării de alertă, numărul maxim permis pentru participarea la adunări publice declarate este de 100 de persoane, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară. Jandarmeria Română va asigura în continuare condițiile de siguranță pentru exercitarea dreptului constituțional la liberă exprimare și va urmări permanent respectarea de către participanți a prevederilor legale." au transmis reprezentanţii Jandarmeriei.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fara nickname si fara tastatura si limba parca vi se impleticeste... dar daca va lasa astia fara fb&insta .... atunci "prosteste" sa vedeti.. cum altfel sa traiti fara aceste doua ferestre spre societate.. o viata lipsita de contiinta incarcata va doresc!
1
0
sa ne mananci tu kktu fraiere.prostanacule
1
0
se stie cu siguranta ca jandarmii apara exclusiv pesedistii manca-mi-ati cacatul !!!
2
8
Mincinosule vroiai s-o asezi in prastie pe mata sa tragi in carice la protestatari!
5
4
eu in prastie as fi pus borduri
4
9
Mult sex oral mamelor
4
6
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
14
7
Se stie ca de cativa ani incoace, Jandarmeria apara hotii de la putere si nicidecum pe cetatenii de rand!
10
3
PRASTIA SE ALIMENTEAZA CU: pierte..bile ..sau cu boabe de fasole...bine le-ati facut...
6
19
Pe langa niste autoritati si politruci dusi cu capul,avem si in randul populatiei multi descreierati,copii facuti din laba.
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272