REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Trenduri și actualizări ale pieței iGaming pentru 2023

Trenduri și actualizări ale pieței iGaming pentru 2023

Virgil STOIAN 16 martie 2023 | 15:42 610

Lansată în premieră în 1994, când Microgaming a inaugurat primul club de jocuri online, industria iGaming s-a dezvoltat în anii care au urmat. Cu toate acestea, în ultimii ani, aceasta a cunoscut o creștere impresionantă, datorată în mare măsură apariției unor noi tehnologii, cum ar fi AI și VR. În acest articol vom discuta toate tendințele din industrie observate în 2023, care vor impulsiona fără îndoială aceasta în viitorul apropiat.

Trenduri si actualizari ale pietei iGaming pentru 2023

VR

Tehnologia realității virtuale este cel mai răspândită în lumea jocurilor de PC. Cu toate acestea, aceasta a pătruns și pe piața iGaming și își schimbă deja fața industriei. Castile de realitate virtuală combinate cu software specializat oferă o experiență de joc și mai captivantă și interactivă, care este apreciată de mulți pasionați de jocuri. În timp ce VR nu mai este o inovație în ziua de azi, datorită costului ridicat al căștilor de realitate virtuală, cazinourile VR nu sunt încă mainstream. Cu toate acestea, costul echipamentelor VR scade constant, și de aceea vedem o creștere a numărului de cazinouri VR în 2023.

Dealeri live

Conceptul de jocuri cu dealeri live, care a încorporat toate cele mai bune aspecte ale lumii cazinourilor offline și online, a fost introdus încă din 2006. Cu toate acestea, acesta a câștigat popularitate treptat, deoarece în mijlocul anilor 2010 vitezele de transfer de date pe Internet nu erau la fel de rapide ca astăzi. În 2023, dealerii live au devenit o parte integrantă a multor cazinouri online din România. Aceste jocuri permit jucătorilor să interacționeze de la distanță cu elementele fizice ale jocurilor, cum ar fi ruleta, masa de pariuri, cărțile, jetoanele și multe altele. În plus, în jocurile cu dealeri live, puteți interacționa cu crupieri reali. Toate aceste lucruri oferă o experiență autentică de joc și fac gameplay-ul mai distractiv. În 2023, furnizorii de segmente avansate au introdus mai multe jocuri interesante cu dealeri live, iar calitatea lor se așteaptă să se îmbunătățească în viitor.

Pariază pe eSports

Românii au iubit întotdeauna să parieze pe evenimente sportive, iar datorită platformelor precum https://slotv.ro/ro/betting, piața de pariuri online a crescut considerabil în ultima vreme. Cu toate acestea, în plus față de pariurile pe sporturile tradiționale, astăzi este posibil să pariezi și pe meciurile de eSports. Jocurile originale de calculator, precum CS:GO, Dota 2 și LoL, au introdus moduri de joc multiplayer care au atras un număr imens de jucători. Cu diferite evenimente și turnee competitive, acestea au atras multă atenție din partea jucătorilor și pariorilor de eSports. Datorită dezvoltării platformelor iGaming, popularitatea eSports va continua să crească exponențial în 2023 și în viitor.

Jocuri de cazino bazate pe abilități

Deși blackjack-ul a fost primul joc care a intrat în mediul virtual, de mulți ani, sloturile online au dominat industria, deoarece sunt cele mai ușoare jocuri de învățat. Cu toate acestea, în ultimii ani, am observat o creștere a popularității jocurilor bazate pe abilități, precum pokerul și blackjack-ul online. Pe măsură ce un număr tot mai mare de jucători doresc o experiență de joc mai provocatoare și mai strategică, jocurile bazate pe abilități vor deveni din ce în ce mai atractive. În 2023, studiourile de jocuri și operatorii de cazinouri online fac investiții serioase în jocurile bazate pe abilități, iar acest lucru va continua probabil în anii următori.

Inteligenta artificiala

Permițând o experiență mai personalizată și angajantă, inteligența artificială este adoptată aproape peste tot, inclusiv în cazinourile online. Inteligența artificială permite urmărirea comportamentului de joc al utilizatorilor, învățarea preferințelor lor pentru a oferi doar ceea ce va atrage un anumit jucător. De asemenea, poate fi utilizată pentru identificarea comportamentului de joc problematic și intervenția înainte ca acesta să devină o problemă serioasă.

Rezumat

Deși nu vedem o revoluție în industria jocurilor de noroc online în 2023, tendințele stabilite anterior se mișcă mult mai rapid. Vedem inteligența artificială, VR și alte tehnologii care schimbă industria în bine. În plus, ar putea exista câteva alte modalități inovatoare prin care jucătorii să se bucure de jocurile de noroc online în 2023, pe măsură ce cazinourile online continuă să investească în noi tehnologii.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108