REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Trenurile Intercity oferă acces gratuit la Wi-Fi

Trenurile Intercity oferă acces gratuit la Wi-Fi

Victor ROTARU 14 decembrie 2022 | 14:02 591

Pasagerii din trenurile Intercity (IC) ale CFR Călători vor putea accesa gratuit conexiunea Wi-Fi la viteză 4G furnizată de Orange Business Services, a transmis, miercuri, într-un comunicat de presă, operatorul feroviar naţional.

Astfel, CFR Călători a dotat cu servicii de Wi-Fi mobil un număr de 33 de vagoane care deservesc trenurile de rang Intercity şi, indiferent de reţeaua de telefonie mobilă utilizată, pasagerii au acces gratuit şi nelimitat la Internet pe toată durata călătoriei.

Pentru a utiliza Wi-Fi gratuit, pasagerii vor selecta la urcarea în tren din lista de reţele "Wi-Fi CFR", după care vor introduce parola de acces afişată la bordul trenului.

"Pentru ca toţi pasagerii CFR Călători să fie în siguranţă online, soluţia Business Wi-Fi Mobile furnizată de către Orange Business Services are inclusă şi opţiunea de securitate, care asigură blocarea traficului periculos, de tip malware, şi a aplicaţiilor care generează un trafic intens de date şi pot afecta experienţa altor călători. În acelaşi timp, Business Wi-Fi Mobile vine cu opţiuni utile şi pentru echipele CFR Călători, care pot vizualiza în timp real trenurile pe traseu şi pot avea acces la statistici privind gradul de utilizare a serviciului Wi-Fi. Implementarea soluţiei de către Orange Business Services a fost făcută alături de Arobs Transilvania Software, partener pentru Wi-Fi Mobil şi Smart Tracking", se arată în comunicat.

Orange Business Services, divizia de B2B a Grupului Orange, este partenerul de transformare digitală pentru companii din întreaga lume. Operator de reţele şi integrator de servicii digitale, Orange Business Services utilizează expertiza în domeniile IoT, Cloud, Data şi AI, dezvoltarea de aplicaţii şi securitatea informatică.

În România, Orange Business Services este reprezentată de către divizia de business a Orange România şi Orange Romania Communications şi permite companiilor mari, IMM-urilor şi autorităţilor publice să îşi transforme organizaţiile prin utilizarea tehnologiei şi a informaţiilor digitale, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272