REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Trotinete ARUNCATE în lacul Tăbăcărie sau la coșul de gunoi. Acesta e NIVELUL de CIVILIZAȚIE

Trotinete ARUNCATE în lacul Tăbăcărie sau la coșul de gunoi. Acesta e NIVELUL de CIVILIZAȚIE

Replica API 20 octombrie 2020 | 00:00 9339

Problema trotinetelor lăsate de izbeliște în tot orașul începe să devină din ce în ce mai supărătoare. După ce ne-am obișnuit să vedem trotinete parcate pe mijlocul bulevardului, ori pe unde îi mai taie capul pe diverși indivizi, a venit rândul să vedem și trotinete 'parcate' direct în coșul de gunoi, ori în lacul Tăbăcărie.

Oricât de revoltătoare vi s-ar părea această imaginea trotinetei aruncată la gunoi, nivelul de civilizație a fost coborât de un alt individ, care a decis să “parcheze” trotineta electrică direct în lacul Tăbăcărie, pentru a completa peisajul dezolant, plin de gunoaie, din zona cu pricina. „Până nu se instalează camere de luat vederi pe străzi și nu se aplică amenzi usturătoare nimic nu se va corecta.”, este de părere un constănțean.

„Cam așa e când încerci să aduci ceva nou într-un oraș de mahala”

O explicație pentru situația trotinetelor lăsate după bunul plac în tot orașul a fost dată de un alt constănțean: „Voi nu înțelegeți ca NU avem poliție locală funcțională? Care sa patruleze pe străzi, să stea la pândă după derbedei și aruncători de gunoaie. Ei știu doar să pozeze mașini parcate aiurea, asta ii învață șefii lor! Politia locală desființată si reînființate patrulele de sectoristi cu jandarmi!”.

Experiența trăită de o constănțeancă cu trotinetele electrice într-un alt oraș al țării este complet diferită față de cea din orașul nostru. „Doamne ferește! Am mers cu Bolt și Lime în Cluj, iar experiența a fost total diferită, cu oameni civilizați. Trotinetele erau parcate frumos și fără bătaie de joc, fără să deranjeze pe nimeni. Din păcate, la noi în oraș nu se poate.”, a povestit o internaută. „Cam așa e când încerci să aduci ceva nou într-un oraș de mahala”, a fost concluzia dură a unui alt internaut.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ideea cu trotinetele e de mahala... nu e destul ca avem orasul cel mai urat, nu vezi o floare, nu avem trotuare civilizate, parcuri in paragina, nu exista piste pentru biciclete, nu avem un primar normal... acum au aparut si trotinetele astea care le gasesti in tot orasul abandonate peste tot... vi se pare normal? mai sunt bicicletele care se inchiriaza, dar au locul lor, frumos aranjat, nu deranjeaza pe nimeni... asa ca luati-va trotinetele, ajutati orasul sa aiba o mizerie mai putin si in plus, poate nu stiti, dar am vazut ca se plimba cu ele in viteza copii, chiar pe trecerile de pietoni...
0
1
mai da le dreacu de trotinete dai 40 lei sa te plimbi 1 ora pai sa nu ti vina sa le arunci in lac ?
3
3
In Cluj acum o luna a aruncat cineva toate trotinetele in Somes. Nici noi nu suntem civilizati dar nici ei.
1
3
Vedeti ce se intampla cand aduceti civilizatia la astia care dorm cu calul in casa!!
12
1
Vedeti, cand v-am spus eu ca si wc-urile publice ultimul model de civilizatie sunt amplasate la Cluj si la Constanta nu. Toata vara i-am transmis prin mas media lui Fagadau, bai baiatule, daca nu amplasezi wc-urile model Cluj Napoca si nu renunti la plata parcarilor lui Ceausescu, adica cele neamenajate, de la bordurile trotuarelor, o sa pici de pe functia de Primar, si ai picat. Acelasi lucru este valabil si pentru dl Vergil Chitac, noul Primar al Constantei. Daca nu faci ceea ce trebuie, o sa pici si tu. Pana atunci insa, constanteni vor face pipi si kk in boscheti, si arunca trotinetele.
6
3
Nu mai comparati Constanta cu Clujul. La cluj traiesc ardeleni iar in constanta turci tigani si moldoveni
26
6
sorine, asta e articolul vietii tale
4
2
In 2008 , Sibiu avea biblioteca gratuita , in gara . Drumuri speciale pentru biciclete , in parc si pe strazi . Cand am revenit la Constanta , atunci ca si acum : manele , flegme ,ciudati care te scaneaza etc etc etc . Este un oras tiganizat si badaranizat total . Constantenii cred ca li se cuvine totu si iau totu in badjocora . Doar un Funar sau Vadim , ar fi bun ca primar la CT . Am ajuns oras din Pakistan .
14
2
Politia sa-i amendeze la greu pe trotinistii vitezomani care circula cu viteza maxima pe trotuare si pot produce accidente foarte grave. Unii sunt absolut inconstienti. Ar trebui, acolo unde nu au pista amenajata sa nu aibe voie sa circule pe trotuare. Este foarte periculos, mai ales ca sunt foarte silentioase si nu se aud venind.
13
1
Foarte bineeee la mai multe si in marea neagra
4
2
scoateti trotinele, simplu
12
3
Gata! Comparatia cu Cluj a unei retarde! Eu le vad frumos parcate pe bulevarde! Acum ca au fost 2 cazuri,gata oras de mahala! Sa nu va fie de mirare sa le fi pus chiar ziaristi ca sa aiba subiecte de presa!
11
15
Ati facilitat inmultirea romilor in Constanta, uite unde s-a ajuns !
30
2
Constanta este orasul cel mai needucat din Romania ..cu o populatie de joasa speta jalnica ..indiferent ce se va face in acest oras tip ghetou se va distruge ..cat priveste politia locala e jale e plina de infractori angajati pe relatii care se sparg in figure restul e dezastru ..desfiintata in regim de urgenta ..
32
2
Credeti ca Lime sau Bolt sunt prosti si noi suntem aia destepti ? Cand inchiriezi o trotineta ti se au toate datele
13
4
Daca nu montati camere si nu puneti politia locala la treaba orasul asta devine un ospiciu o groapa de gunoi.
18
6
Politia locala sa-si faca treaba si cai prinsi ca incalca legea sa fie pusi la munca in folosul comunitatii pana ii ia dracu.
13
2
Constanta este un oras format din tigani, machedoni si ghiolbani ai interlopi . Singura industrie ce poate prospera este cea a jocurilor de noroc respectiv bodegile de cartier. Parcagii de la Politia Locala fac parte din categoriile de mai sus.
46
2
Planeta maimutelor
23
2
bai proastia lumii, numai psd e de vina, altii nu sunt?
18
13
Anii de dominatie a prostimii si tiganetului adus sa intareasca pozitia PSD si-au pus amprenta. Un oras distrus iremediabil. Toti copiii inteligenti l-au parasit sau cauta sa plece spre vest. Aici raman cei atarnati la joburi bugetare, sau puturosii cu joburi de-o vara sau combinatii. Multumim pomanagiilor inconstienti, miserupistilor, mandri romani pesedei!
27
10
constanta este orasul cu giboni tatuati. Nu e civilizat. Aici doar manele, bataie, fuga dupa bani ,tepe.Nu se mai poate face nimic. E aer tiganesc peste tot. Cautati Brasov,Cluj,Oradea sau oriunde si vedeti civilizatie.
49
4
si de unde stiti voi ma ca le-au aruncat aia care voteaza psd? jucariile astea sunt preferatele hastagilor ca un om serios nu-l vezi pe trotineta!! cred ca multi constanteni sunt mai tigani decat aia din henri coanda si asta se vede la tot pasul prin oras chiar si aici unde se posteaza si se dau manute orbeste!!!
16
24
Locala doarme si ia bani de bugetari.
34
6
La cat de idioti sunteti astia de va suiti pe ele in trafic si nu respectati nimic era bine daca le arunca in apa cu tot cu voi. Poate voi nu vedeti diferenta intre orasele civilizate care au asa ceva si un oras plin de maimute tatuate cu pantaloni cacati la cur. O mare "realizare" porcariile astea aduse in oras, de parca nu erau de-ajuns cele existente. In final va doresc voua astora care mergeti cu asa ceva si va credeti pe tir sa vi se intrerupa legatura gps la 40-50 km la ora.....
21
9
Javrele de tigani din centru fac asta. Scosi din oras ca si-asa nu au forme legale de sedere si trimisi in sate la agricultura. Stau in mizerii de case daramate care nu le apartin cu degetul in fund. Incearca sa fure tot ce prind ca hienele. Trebuie bagati sectoristii sa-i monitorizeze
53
2
nu-mi imaginam ca in Cta nivelul poate fi atat de jos.
40
2
Asa se intampla cand dai tehnologie maimutelor. Nu stiu cum se folosesc si le arunca pe unde pot ca nu sunt de mancare. E vorba aceea: Poti scoate taranu din sat, dar sat din taran nu prea. Fara lipsa de respect taranilor de la sate.
46
1
Babu a pus stalpisori doar nu era sa puna camere. Asta era nivelul celui prost viceprimar al Constantei.
36
2
Ciorile din henri coanda votanti de marca psd si fagagay! Bai degeaba incearca lumea sa civilizeze urangutanii..
41
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367