REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Trotuarele din mai multe cartiere din Constanța, în plin proces de modernizare

Trotuarele din mai multe cartiere din Constanța, în plin proces de modernizare

Victor ROTARU 4 octombrie 2022 | 00:00 1070

Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de modernizare a infrastructurii pietonale din oraș.  

Astăzi, a început reabilitarea trotuarelor pe strada Dimitrie Anghel și pe aleea Topolog, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, pe porțiunile de drum pe care se lucrează. Se decapează suprafețele deteriorate, se înlocuiesc bordurile vechi cu unele noi iar la final va fi turnat un nou strat de asfalt. La nivelul carosabilului se vor executa lucrări de frezare și asfaltare.  

Și pe strada Liliacului din cartierul Km 4-5 se reface infrastructura pietonală pe tronsonul delimitat de străzile Hatman Arbore și Pandurilor. Se montează pavele moderne, după ce terenul a fost consolidat și au fost înlocuite vechile borduri.  

În paralel, pe aleea Romaniței din cartierul Abator se reconfigurează zona delimitată de blocurile C1-C3. Lucrările edilitare vizează construcția aleilor de acces în scările de bloc. Au fost înlocuite bordurile deteriorate, suprafețele pietonale au fost consolidate iar mare parte din ele au fost asfaltate.  

”Rugăm participanții la trafic să manifeste atenție sporită în zonele în care se efectuează lucrări.” au transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate nu ati inteles idea. Asta nu este modernizare este prostie, nicaeri pe planeta nu veti intalni trotoare pavelate dect pe promenade si cu pavele de calitate in rest se toarna asfalt.Sa va explic de ce se pun pavele sau intelegeti si singuri.
0
0
Dar care criteriul dupa care se desemneaza strada pe care urmeaza sa fie modernizat trotuarul? datorita lipdei de transparenta in deciziile luate, ajungem la concluzia ca se fac dupa vechea regula NAVROM-neamuri, rude, n-ai, rabzi...de consilierii locali e vorba, sa n-avem dubii...
1
0
Terminati cu tampeniile, ghertoiul Chitac nu face nimic pentru ca nu este in stare. Aviz amatorilor sa mai votati APV-isti rupti de realitate.
2
1
Si in cartier Tomis 2?
1
0
Pe strada Mihai Eminescu între str Decebal și str Eroilor când se fac trotuarele, d le Primar că e jalnic
1
0
Idioti . Pavele printre care la primavara vor rasari buruieni. Si pe care nu se circula bine, pentru ca in cateva luni se vor denivela. Trotuarele trebuie sa fie asfaltate, fara pavele. la batrani nu se gandeste nimeni ? Ca oricand se pot impiedica ? Idioti şi spagari. Foarte mari golani spagari.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272