REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Trupa BTS, 'nespus' de emoţionată de revenirea pe scenă, în faţa fanilor

Trupa BTS, 'nespus' de emoţionată de revenirea pe scenă, în faţa fanilor

Replica API 1 decembrie 2021 | 01:20 846

Formaţia K-Pop de succes BTS susţine în această perioadă primele concerte cu prezenţă fizică de la debutul pandemiei de COVID-19, evenimente care au atras la Los Angeles "armata" de fani nerăbdători să-şi vadă idolii, relatează Reuters, citată de Agerpres.

BTS

Grupul din Coreea de Sud, alcătuit din şapte membri, a susţinut sâmbătă primul din cele patru concerte din seria "Permission to Dance on Stage", pe arena SoFi din Inglewood, California.

În cadrul unei conferinţe de presă organizate înainte de al doilea concert, de duminică seară, unul dintre componenţii BTS, Kim Nam-joon, cunoscut sub numele de scenă RM, a spus că revenirea pe scenă în faţa fanilor, pentru prima dată după 2019, a fost o experienţă emoţionantă. "Vederea atâtor fani, a stadionul plin de ieri, m-au emoţionat nespus", a declarat reporterilor.

Concertele sunt primele pentru BTS după 2019, când membrii grupului au încheiat ultimul lor turneu, din America de Nord, prin Europa, până în Asia.

Pe măsură ce pandemia s-a extins anul trecut, trupa a amânat şi apoi a anulat ceea ce trebuia să fie cel mai mare turneu internaţional al său - care cuprindea aproape 40 de concerte -, susţinând în schimb spectacole online.

De la formarea în 2013, BTS a devenit lider al mişcării K-Pop la nivel global, datorită muzicii şi dansurilor atrăgătoare şi optimiste, dar şi a versurilor şi a campaniilor sociale ce susţin emanciparea tinerilor.

Săptămâna trecută, BTS a fost marele câştigător al galei American Music Awards 2021, la care premiile sunt acordate în urma votului publicului. Formaţia sud-coreeană a câştigat cel mai important trofeu al evenimentului - "artistul anului", învingându-i pe Taylor Swift, rapperul Drake, cântăreaţa pop Ariana Grande, tânăra cântăreaţă pop americană Olivia Rodrigo şi pe The Weeknd. De asemenea, BTS s-a impus şi la categoriile "grupul pop preferat şi "cântecul pop preferat", la care a câştigat cu hitul "Butter".

Fanii care fac parte din aşa-numita "Armată" a BTS, sunt renumiţi pentru dăruirea lor faţă de grup. "Suntem extrem de încântaţi să-i vedem în seara aceasta. A trecut atât de mult timp", a spus duminică, la intrarea pe arena SoFi, Ravy Sok, în vârstă de 37 de ani. "I-am văzut acum aproape doi ani la Jingle Ball. În sfârşit, acum este o altă oportunitate de a-i revedea", a adăugat ea. Prietena ei, Stephanie Tea, în vârstă de 31 de ani, a adăugat: "Ei ne-au motivat, ne-au ajutat să trecem prin atât de multe lucruri în viaţa noastră şi reprezintă o mare inspiraţie pentru noi".

Celelalte două spectacole din această serie de concerte susţinute de BTS în faţa fanilor vor avea loc miercuri şi joi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468