REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Trupa Rolling Stones va deschide un magazin în cartierul Soho din Londra

Trupa Rolling Stones va deschide un magazin în cartierul Soho din Londra

Replica API 21 august 2020 | 00:00 1003

Rolling Stones va deschide la Londra un magazin de articole vestimentare şi alte mărfuri asociate legendarei trupe britanice, precum obiecte din sticlă pe care va fi gravată celebra limbă cu care se identifică grupul de muzică rock, relatează EFE, citată de Agerpres.

Rolling Stones

Magazinul se va deschise în data de 9 septembrie în cartierul Soho, la numărul 9 de pe Carnaby Street, o zonă strâns legată de lumea rockului, potrivit fanilor "rollings".

În spaţiul comercial, unde vor predomina culorile roşu şi negru, se vor vinde de asemenea impermeabile şi pălării de la firma suedeză Stutterheim cu imprimeuri desenate de trupă şi de compania Bravado.

Magazinul va fi decorat cu texte ale cântecelor trupei şi cu celebrele coperţi ale albumelor Rolling Stones.

"Soho a încapsulat rock'n' roll, prin urmare Carnaby Street era locul perfect pentru spaţiul nostru. Suntem siguri că acest emoţionant proiect, pe care prietenii noştri de la Bravado l-au creat, va fi o experienţă fără rival pentru oricine vine la Londra", au subliniat joi Rolling Stones.

La rândul său, consilierul delegat al firmei Bravado, Mat Vlasic, a subliniat că magazinul este rezultatul "unor ani de planificare" şi va deveni "o destinaţie unde fanii trupei se vor putea conecta şi cufunda în muzica, stilul şi spiritul uneia dintre trupele cele mai emblematice şi mai iubite din lume".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212