REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Trupa The Rolling Stones îşi deschide primul magazin, la Londra

Trupa The Rolling Stones îşi deschide primul magazin, la Londra

Replica API 10 septembrie 2020 | 00:00 817

Legendara trupă de rock britanică The Rolling Stones îşi deschide, miercuri, primul magazin din lume, la Londra, în inima cartierului care a asistat la naşterea scenei muzicale din anii '60, relatează AFP, citată de Agerpres.

"De ce să deschizi un magazin în plină pandemie? Este optimismul nostru etern", a glumit liderul grupului Mick Jagger, în vârstă de 77 de ani, într-un videoclip lansat înainte de deschiderea magazinului.

În interior, sigla The Rolling Stones este prezentă pe tricouri, jachete, pene de chitară - pentru cei care speră să-l imite pe chitaristul Keith Richards - carnete, umbrele şi sticle de apă.

Linia de măşti, cu faimoasa limbă aşezată corespunzător la nivelul gurii, promite să fie un succes.

Ecrane uriaşe redau decenii de concerte, iar celebrele hituri ale trupei încântă urechile cumpărătorilor.

"Această parte a 'experienţei' a fost cu adevărat importantă pentru noi", a afirmat David Boyne, director general al Bravado, care se ocupă de comercializarea produselor Universal Music.

Pentru Boyne, amplasarea magazinului, chiar în centrul Carnaby Street, este esenţială. "David Bowie, The Who şi, bineînţeles, The Rolling Stones au frecventat acest cartier!", a mai spus el.

"Am lucrat în acest cartier, am repetat acolo, obişnuiam să mâncăm acolo", a confirmat Mick Jagger, care a rememorat zilele în care trupa "rătăcea pe Carnaby Street înainte de a deveni celebră".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212