REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Tu îl recunoști? Acum e unul dintre cei mai râvniți bărbați, atunci era un copil plăpând, dar frumușel foc

Tu îl recunoști? Acum e unul dintre cei mai râvniți bărbați, atunci era un copil plăpând, dar frumușel foc

Replica API 9 august 2022 | 00:00 784

Să fie mit sau realitate, oare, faptul că bărbații sunt din ce în ce mai sexy pe măsură ce înaintează în vârstă? Dacă judecăm după felul în care arată Orlando Bloom, înclinăm spre varianta a doua! Katy Perry este o femeie norocoasă, căci partenerul ei, alături de care are și un copil, arată impecabil, în ciuda vârstei.

Orlando Bloom

Orlando Bloom nu a arătat mereu așa! Dacă nu vă amintiți, el a jucat și în Troia, acolo unde ilustra mai degrabă un băiețaș slăbuț și cuminte, acum transformându-se într-un veritabil Adonis, care face mari eforturi pentru a-și menține look-ul! Bărbatul iubit de Katy Perry se află în Australia, alături de Pete Davidson, unde filmează noua producție în care vor apărea împreună, „Wizards!”, relatează Adevărul, citează click.ro.

Dacă nu știați, distanța a cam fost motiv de scandal între comediantul Pete și Kim Kardashian, așa că au decis să își spună „adio!”, poveste despre care puteți citi mai multe AICI. Orlando Bloom, însă, nu are timp să își consoleze colegul de filmări, căci ori de câte ori are o mică pauză, merge direct la sala de forță, pentru a-și antrena corpul super musculos.

Orlando Bloom, mai sexy ca niciodată pentru filmul „Wizards!”

A ajuns să aibă brațe mari, pătrățele, celebra „v-line” și să nu uităm mușchii din zona picioarelor! Purtând o ținută sport, că doar pleca de la sala de fitness, unde petrece din ce în ce mai mult timp, Orlando Bloom și-a etalat trupul sculptat la sală, însă nu a uitat nici de hidratare, dacă judecăm după sticla de apă pe care o ținea în mână.

Britanicul este dislexic, iar mama lui este cea care l-a încurajat să ia lecții de artă și actorie și după mai multe studii a ajuns să primească și primele roluri, debutul său fiind în anul 1997, în pelicula „Wilde”. Apoi, în 1999, imediat după ce și-a terminat școala, a ajuns să îl înfățișeze pe Legolas, în „Stăpânul Inelelor”, lucru care l-a propulsat direct în topul „25 cele mai sexy vedete care au sub 25 de ani”.

Apoi, a ajuns să joace în Pirații din Caraibe, alături de Keira Knightley și Johnny Depp, Troia, Elizabethown, Hobbitul, Cei trei muschetari, Killer Joe și multe alte filme.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272