REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
15.5° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Tudor Buzatu, fiul baronului de Vaslui, rupe tăcerea. Ce i-a spus tatăl lui ieri, în ultima discuție avută

Tudor Buzatu, fiul baronului de Vaslui, rupe tăcerea. Ce i-a spus tatăl lui ieri, în ultima discuție avută

Mariana MURAT 26 septembrie 2023 | 16:49 1697

Tudor Buzatu susține că a aflat de arestarea tatălui său de la televizor. Tudor Buzatu, fiul baronului de Vaslui, Dumitru Buzatu, a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3 CNN despre starea în care se află tatăl său și despre ce i-a spus acesta în ultima discuție avută.

Tudor Buzatu, fiul baronului de Vaslui, rupe tacerea. Ce i-a spus tatal lui ieri, in ultima discutie avuta

Am aflat ulterior perchezițiilor DNA, am aflat în primă fază că sunt niște percheziții la domiciliul tatălui meu, m-am dus să văd ce se întâmplă și ulterior am aflat că a existat un flagrant”, spune el. 

Bărbatul spune că nu a participat la nicio partidă de pescuit alături de Emil Savin și de tatăl său înainte ca acesta să fie arestat. 

Sunt informații eronate pe care le-am văzut în presă, eram în Vaslui în momentul în care au început perchezițiile DNA. Eu am aflat de la televizor, ca să fiu sincer. De la televizor și ulterior a fost un echipaj DNA la locuința mea care îl căuta pe domnul Buzatu care evident că nu era acolo pentru că era locuința mea. Și care a plecat, nu a făcut percheziții sau altceva. Eu locuiesc separat de tatăl meu”, mai spune el.  

”(Tatăl meu și Emil Savin, n.red.) sunt prieteni de foarte mulți ani. Mergeam la pescuit din când în când la proprietatea domnului Savin. Mergeam și cu ginerele domnului Savin (Dl. Popica, n.red.), ce îmi este afin. El este nașul fiicei mele. Relații de amiciție semi-familiare prin alianță”, spune fiul lui Dumitru Buzatu.  

Acesta spune însă că nu erau foarte apropiați. 

Nu eram apropiați. Nu făceam sărbători împreună. Nu! Cu ginerele lui mai făceam sărbători împreună câteodată. Este un prieten foarte vechi de-al meu”.  

Tudor Buzatu a povestit și ultima discuție pe care a avut-o cu tatăl său. 

Am vorbit ieri. A avut dreptul la apel telefonic. Mi-a spus să am grijă de animalele lui, de fermă, să văd ce fac mai departe. Să-mi cresc copilul, să îmi văd de viața mea”, adaugă acesta, conform antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Tudor nu stie cum a ajuns el porcushor, de unde veneau banii, cum a ajuns el pe langa guvern...habar n-are.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407