REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tudor Chirilă a renunțat la tricou, dar și la frizer! Schimbare de look, înainte de „Vocea României”

Tudor Chirilă a renunțat la tricou, dar și la frizer! Schimbare de look, înainte de „Vocea României”

Replica API 6 august 2022 | 11:28 1674

După o perioadă destul de complicată, în care s-a văzut nevoit să amâne mai multe spectacole din cauza problemelor de sănătate, Tudor Chirilă, alias unul dintre cei mai doriți bărbați din showbizul autohton, a revenit pe scenă și nu oricum, ci schimbat total!

Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a susținut duminica trecută, pe data de 31 iulie, un concert, iar persoanele prezente au surprins momentele în imagini și videoclipuri. Juratul de la „Vocea României”, considerat de mulți un artist complet, a apărut, însă, cu un nou look! A renunțat la tricou și a ales să poarte doar o vestă, descheiată la primii câțiva nasturi, o pereche de jeans și mai multe accesorii precum brățări și lanțuri.

Remarcăm, de asemenea, faptul că solistul și-a lăsat părul lung și a revenit la look-ul de odinioară, look care l-a consacrat în primele sale videoclipuri și care l-a propulsat rapid în inimile tuturor fanelor care ascultau „Vama Veche”, la momentul respectiv, trupă devenită acum „Vama”.

Tudor Chirilă a avut interzis la cântat! Cu ce probleme s-a confruntat?

În urmă cu mai bine de o lună, Tudor Chirilă, 48 de ani, a postat un mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare, unde își anunța fanii că medicii i-au interzis total să își folosească vocea. În acest sens, el a fost nevoit să anuleze mai multe spectacole, imediat după ce a terminat filmările pentru noul sezon al emisiunii „Vocea României”.

„Nu-mi place să ofer detalii despre starea mea de sănătate, mi se pare că ține de intimitatea fiecăruia dintre noi, dar având în vedere că nu mai pot susține spectacolul «Visul american» programat mâine în cadrul FITS, trebuie să spun că în urma unei perioade intense de suprasolicitare vocală am intrat în repaus vocal total, la recomandarea medicilor. Sper să revin cât mai curând pe scenă”, scria el pe Facebook, la finalul lunii iunie.

Tudor Chirilă este jurat la PRO TV, în emisiunea „Vocea României” și se declară entuziasmat de noul sezon, dat fiind faptul că talentele au stat ascunse în perioada pandemiei de COVID-19. La capitolul viață personală este un personaj extrem de discret, vorbind rar despre cei doi băieți și despre partenera lui de viață. Se preocupă de problemele sociale, însă nu are de gând să le impună un anumit mod de gândire fiilor săi.

Ce fel de tată e solistul de la Vama?

„Mi-aș încuraja copiii copiii către artă, pentru că ea te eliberează. Nu trebuie să confundăm faptul că este greu cu aspirațiile pe care ți le dă ea. I-aș încuraja. Nu cred că voi crește niște copii care să-și dorească să rupă ușa la ora 17:00. Mie nu-mi plac oamenii care rup ușa la ora 17:00. Mie îmi plac ăia pentru care munca e o pasiune și care nu simt că la 17:00 au obosit și trebuie să se ducă la bere.

Dacă le place să muncească, să muncească în continuare. Munca nu trebuie să fie o corvoadă. Eu asta le spun copiilor mei în fiecare zi deja. Sunt destul de mari să înțeleagă că nimic nu se poate face fără multă repetiție și că dacă vrei să fii bun trebuie să repeți în orice vrei: bucătărie, arhitectură, orice. Atunci când există pasiune în ceea ce faci, nu simți că muncești, nu simți când trece timpul”, a declarat el, în cadrul unui interviu oferit pentru spectacola.ro, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bleah, ce nespalat! Andreea Raicu l-a lasat pe asta s-o atinga? Cu mana, cu degetul, cu limba? Bleah!
0
0
Chiar k e sexi!! Zici k e SKULA MEA cand avea POJAR!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218