REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Tudorel Chesoi și-a lansat candidatura la Primăria Constanța

Tudorel Chesoi și-a lansat candidatura la Primăria Constanța

Replica API 22 februarie 2020 | 00:00 421

Tudorel Chesoi a susținut vineri o conferință de presă pentru a-și anunța candidatura la Primăria Constanța din partea partidului înființat anul trecut, în noiembrie, Alianța Națională Țărănistă. Președintele filialei constănțene și-a prezentat principalele puncte din programul său. Dintre acestea, prioritare sunt: curățenia în oraș, spațiile verzi și gigacaloria.

La conferință au mai participat președintele Alianței, avocat Radu Ghidău, Alexandra Pătrașcu, secretar organizația ANT Constanța, Octavian Țacu, vicepreședinte ANT Constanța, Taner Gazi, prim-vicepreședinte ANT Constanța, Claudiu Iamandi, vicepreședinte și Dragoș Oncescu, vicepreședinte. Programul pentru Constanța cu care Tudorel Chesoi va candida la primărie conține trei puncte importante, pe care se va axa candidatul țărănist: curățenie, spații verzi și gigacalorie ieftină. „Vrem să creăm concurență la Primăria Constanța”, a declarat Tudorel Chesoi în conferința de presă. Candidatul țărănist s-a referit la mai multe probleme din oraș, printre care, cele mai importante fiind lipsa spațiilor verzi. Din punctul său de vedere, fiecare cartier ar trebui să fie dotat cu câte un părculeț. O idee exprimată de Tudorel Chesoi a fost și înființarea unui parc european, pe locul celor 164 de hectare nefolosite, unde se află și fabrica Oil Terminal.

De asemenea, țărănistul a mai militat și pentru eliminarea taxei de debranșare și a criticat aspru RADET. „RADET consumă la ora actuală 175 de lei din fiecare gigacalorie. O gigacalorie produsă la o casă sau apartament este sub 100 de lei. RADET se comportă ca o firmă „căpușă”, a spus Tudorel Chesoi.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne bucuram ca o sa candidati domnule Chesoi ! Constanta are nevoie de oameni ca dumneavoastra !
0
0
cu mult cacat !!!
1
0
Felicitari si succes!!!
2
2
Felicitari domnule Chesoi !
4
2
Felicitari!
4
2
Succes! ANT poate redresa Constanta!
4
2
Felicitari si succes! Constanta are nevoie de oameni implicati!
3
2
Un canidat adevarat! Succes!
5
2
Tot felul de iepuri apar saptamanal arumcati in lupta de gruparea stroe fagadau tutuianu. Avem asa Horica de la opc Dobre de la Dobre si fii Fagadau si Chesoi. Pe partea dreapta Chitac amiralul vestit Stelian avocat de avocat si probabil Palaz. Imtra in lupta si cel de alde imi scapa.Daca cineva crede ca fagadau o sa plece de la primarie se inseala. Acesta este tabloul in momentul de fata. Primari in 2 tururi era optiunea buna pt Cta.dar n a fost sa fie. Pregatiti va de in 5 ani cu psd la conducere.
3
5
Dc ies primar spal toate covoarele constantenilor
1
6
vezi ti mha de ambulantele tale
1
7
Ce faci nene, copiezi campania de acum 4 ani a lui palaz
1
6
O NOUA UMPLUTURA
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614