REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Tudorel Dogaru, fostul șef al BCCO Constanța, ar putea intra în avocatură!

Tudorel Dogaru, fostul șef al BCCO Constanța, ar putea intra în avocatură!

Mirela PASCAL 8 februarie 2024 | 00:00 3489

Comisarul Șef Tudorel Dogaru, șeful BCCO Constanța, a ieșit la pensie pe 1 octombrie, după o carieră în Poliție de 30 de ani. Așa cum îl știm pe Dogaru, nu avea cum să iasă complet din sistem și nici să stea degeaba, așa că analizează foarte bine ofertele care nu au întârziat să apară, iar în final va lua o decizie. De precizat că nu va urma calea politicii, ci va activa tot în domeniul juridic, pentru că asta știe cel mai bine să facă.

Tudorel Dogaru, fostul sef al BCCO Constanta, ar putea intra in avocatura!Tudorel Dogaru

De-a lungul carierei sale, Tudorel Dogaru a fost șeful Poliției Locale Constanța, șef al Poliției Municipiului Constanța, dar și adjunct al IPJ Constanța. 30 de ani din viață i-a dedicat Poliției, așa că nu avea cum să stea departe de acest domeniu nici după pensie. Tudorel Dogaru a declarat, pentru Replica, faptul că va activa, în continuare, tot în domeniul juridic, însă nu s-a decis ce va face exact. Ofertele curg, inclusiv de la stat, însă vrea să ia decizia cea mai bună. Nu exclude, însă, varianta să activeze, mai departe, în domeniul avocaturii, după cum ne-a declarat Dogaru, sau în cadrul Agenției Europene pentru Poliția de Frontieră și Garda de Coastă. Exclude, însă, o carieră în politică. „Nu voi intra în politică și nici nu voi activa la stat, deși nu duc lipsă de oferte. Voi activa tot în domeniul juridic, ceea ce știu eu să fac. Poate fi Frintex, poate fi avocatură... Sau, cine știe, poate apare ceva mai tentant!”, ne-a spus Dogaru.

Tudorel Dogaru, fostul sef al BCCO Constanta, ar putea intra in avocatura!

Tudorel Dogaru s-a născut la data de 9 noiembrie 1974, a absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, dar și alte facultăți atât la București cât și la Constanța. În toată cariera sa de până acum a ocupat mai multe posturi importante în cadrul Poliției, între care și împuternicit șef al Serviciului de Informații și Protecție Internă sau șef al Biroului Accidente din cadrul Serviciului Rutier, șef al Serviciului pentru Acțiuni Speciale și mai apoi șef al Poliției Municipiului Constanța.

În mai 2017, comisarul șef Tudorel Dogaru a fost împuternicit ca adjunct în cadrul IPJ, pe Ordine Publică, pe o perioadă de 6 luni de zile. Precizăm că Tudorel Dogaru a fost împuternicit la cârma Poliției Municipiului pe 15 ianuarie 2016, fiind pe atunci șeful Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Constanța, după care, în septembrie același an, a susținut examenul de ocupare a postului, pe care l-a trecut cu brio!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436