rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 19 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

TUDOREL ECONOMU de la FATTORIA, EXECUTAT silit cu 1.100.000 de EURO!

Tudorel Economu este executat din toate părțile! După ce un partener de afaceri l-a încolțit pentru că nu și-a plătit chiria pentru clădirea în care funcționează restaurantul Fattoria din Parcul Herăstrău, iată că Economu este ”stors” de bani și de Primăria Constanța. Miza: peste un milion de euro, bani pe care afaceristul trebuie să-i achite după ce nu și-a mai plătit ratele la un teren achiziționat de la administrația locală. Este vorba despre terenul vizavi de hotel Condor din Mamaia, pe care și-a construit o unitate de alimentație publică. Primăria Constanța a demarat procedurile pentru executarea silită împotriva soților Economu, în vederea executării sumei de 1.111.517 euro, reprezentând rest rate contractuale în valoare de 569.761,27 euro, dobânda și TVA-ul aferent în valoare de 247.941 euro, precum și majorări de întârziere în valoare de 293.815 euro, la care se adaugă cheltuieli de executare.

Fattoria

Concret, este vorba despre un teren din stațiunea Mamaia, vizavi de hotelul Condor, pe care soții Economu l-au dobândit de la primărie, convenindu-se plata prețului în rate. Aceștia s-au obligat, conform procesului-verbal de renegociere, să achite suma de 843.139 euro, într-un termen de maxim trei ani, eșalonat în patru rate trimestriale. La prețul renegociat se aplică o dobânda de 5%/an, iar pentru neachitarea la termenul scadent, a ratelor contractuale se vor percepe majorări de întârziere conform OG nr.93/2002.

Ce prevede contractul, în caz de neplată

Potrivit convenției, în cazul a 5 rate succesive restante contractul (actul notarial) autentificat sub nr.1657 din data de 28 noiembrie 2008 părțile vor fi repuse în situația anterioară, convenția fiind pact comisoriu de gradul IV. Prin repunerea părților în situația anterioară se înțelege faptul că terenului îi va fi radiată destinația stabilită în procedura de reevaluare, iar proprietarilor li se va întoarce de către Primăria Municipiului Constanța prețul achitat până la momentul rezolvării (...). Iar punctul următor tratează situația în care pe teren a fost edificată o construcție: „ în situația în care pe teren există o construcție autorizată (chiar nefinalizată) edificată înainte sau după data cumpărării terenului, neplata a 5 rate succesive atrage după sine sancționarea proprietarilor, prin pierderea beneficiului de a achita prețul reevaluării în rate . Ca atare, Primăria va trece la executarea silită a întregii diferențe de preț care a mai rămas (clauza contractuală constituie pact comisoriu de grad IV).

Primăria a demarat procedura de executare silită

Tudorel Economu și soția sa au întâmpinat probleme în plata ratelor. Începând cu 2015, primăria a demarat procedurile de executare silită în vederea recuperării sumelor restante, dar și a întregii diferențe de preț care a mai rămas. În 2017, au reușit să obțină anularea titlului executoriu Primăria a efectuat recurs, însă a fost respins, în 2018. Cu toate acestea, în 2019 a fost deschis un nou dosar de executare silită, iar prin somația din 03.06.2019, soții Economu au fost înștiințați cu privire la declanșarea executării silite în baza titlului executoriu constând în Convenție autentificată sub nr. 1657 / 28.11.2008, pentru recuperarea sumei de 1.111.517 euro, reprezentând debit și 69.863,77 lei, reprezentând cheltuieli de executare. Soții Economu au învederat că dreptul de a cerere executarea silită era prescris la data începerii executării silite, având în vedere că s-a împlinit termenul de 3 ani de la data declarării scadenței anticipate a diferenței de preț și a accesoriilor contractuale intervenită prin notificarea emisă la 17.03.2015. Mai mult, executarea silită, spun contestatarii, încalcă dispozițiile Codului de procedură civilă, respectiv a fost pornită în baza unui titlu care nu este executoriu, deoarece a fost anulat în instanță.

Soții Economu au pierdut lupta

Economu a mers și cu acest dosar în instanță, la București, iar Judecătoria Sectorului 1a admis contestația, având în vedere considerentele Deciziei civile nr. 303 din 21.02.2018 pronunțate de Tribunalul Constanța. Primăria a formulat recurs și… surpriză, a câștigat. Judecătorii Sectorului 1 au admis apelul, au schimbat în tot sentinţa civilă atacată, în sensul că: ”Respinge contestaţia la executare, ca neîntemeiată”. Decizia este definitivă.

Fratele fostului patron al lanțului de cafenele Filicori, Dumi Economu, este implicat în mai multe afaceri, atât în Constanța, cât și în București ori Tulcea. Tudorel Economu este asociat în societatea Fattoria Ristorante SRL, prin intermediul căreia a realizat mai multe investiții imobiliare în Mamaia și București, dar și în SC Cher One SRL, Deco Food SRL, Deco Mall Expert Srl, Vitraliu SRL.

Mirela PASCAL

vineri, 4 septembrie 20209375
SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență Dermatologie București
Joi, 19 mai, interviu LIVE, începând cu ora 13.00, cu Lucian Lungoci, deputat PSD
GANDUL.RO
Nevasta unui preot din Băicoi se întoarce la București cu o rochie nouă, de 1.400 de lei! Bancul zilei
Comentarii

028Pentru pentru(8 sep 15:52)
Un agramat ,un parvenit
331Pentru "Pentru pentru" 12:06(7 sep 19:49)
Cam prin 2004,pe vremea cand in locul la Osterya functiona Fattoria,escrocului ii curgeau balele langa o tipa blonda,cu un BMW X6 negru, din Constanta.Escrocul ii spune blondei sa se retraga la cladirea de vizavi,Caelia Residence, ca il vad machedonii si nu vrea sa fie subiect de barfa.Odata ajuns in barul receptiei,isi scoate verigheta spunand ca se pisa pe ea ca ptr el nu conteaza verigheta si ca a facut nunta ca sa intre in randul lumii.Tipa,cu o situatie materiala excelenta de la parinti,actual medic in Bucuresti,il lasa sa-si arate figurile si dupa ii spune sa-si vada de treaba.Un labagiu
01Pentru pentru(7 sep 12:06)
Prea frustrst esti, nu cumva a fist si nevastata pe la el? Fomistilor?
037Pentru pt armani 14:13(6 sep 14:42)
Tepare,lasa amigdalele,ca pentru creierul tau asta e o lauda,Mai bine spune cum dai banii inapoi celor care au dat avans pentru apartament la asa-zisul bloc facut de tine dupa ce te executa primaria.
01Pt armani(6 sep 14:13)
Numai frustrati pe aici,si toti care comenteaza sunt machidoni frustrati ca le a futut nevestele tudorica,are cateva machidoance cu amigdaleke sparte de el...
037Alexandru Machedon(6 sep 08:37)
Tudorel este RUSINEA aromanilor, face aromanii de ras!
400intrebare(5 sep 19:58)
In articol se mentioneaza ca prima notificare a fost emisa in data de 17.03.2015, iar RADU MAZARE a fost arestat in restaurantul FATTORIA din bucuresti in data de 02 sau 03.04.2015 la cateva zile dupa notificarea pe care o semnase. Tamam acolo s-au gasit sa-l aresteze dupa notificarea trimisa pentru terenul in cauza. Ce coincidenta!!!! RADU MAZARE nu a gasit alt restaurant unde sa manance in tot bucurestiul, ci numai la FATTORIA.
411Nu mai faceti socoteli la alti(5 sep 19:28)
Va dati aici toti cu parerea.Ce oameni de rahat.tipul e pregatit pentru toate ca doar cu asta se ocupa.cu smenuri.Nu are nimeni cu ce sa-l execute.Toate apartamentele si din bucuresti si din constanta de la blocul din sticla sunt pe numele lui socrasu,de pe vremea cand se judeca cu Insolvency group.Iar ultimul nivel de la blocul din sticla din mamaia unde sta este ca si inexistent ca nu apare pe proiectul tehnic si nici pe cartea tehnica a cladirii,adica e pe naspa construit ultimul nivel.E posibil sa fi schimbat si administratorii firmei care detine si terenul de la terasa de pe plaja.
039ce pervers(5 sep 12:51)
din context se intelege ca terenul inca nu era proprietate integrala,nu a mai platit cum era prevazut in contract, primaria constanta a inceput executarea silita potrivit unei clauze din conventie, s-a ajuns in instanta si in 2018 s-a castigat printr-un viciu de procedura, iar printr-o noua reincepere a executarii s-a ajuns unde s-a ajuns cu castig de cauza pentru primaria constanta. tudorica e incredibil, a incercat sa escrocheze inclusiv statul roman. naiba stie in 2008 cata spaga i-a dat lui mazare ca sa obtina acel teren. baiatul asta a avut vreodata vreo afacere facuta din munca cinstita?
043Drumuri intortocheate(5 sep 09:52)
Deunazi, aceasta familie era apreciata ca fiind de succes cand nu se stiau dedesubturile. Odata cu trecerea timpului s-a demonstrat ca lucrurile nu sunt chiar asa cum afisau aparentele. Proprietati mai au, pot fi executati silit, dar si alea nu sunt chiar atat de multe dupa cum se presupune. Si timpul mai are multe de demonstrat in ceea ce priveste aceasta familie. A proceda, cum procedeaza aceasta familie, nu merge la infinit.
144deja ne plictisiti(4 sep 22:24)
Deja ne plictisiti cu ciumele astea doua de machedoni. A inteles toata constanta ca respectivii din articol sunt tepari. mai schimbati macazul si cu alte stiri mai interesante.
145Mukanis(4 sep 20:52)
Marica a lui Tudorica e o tipa super sexy, abordeaza toate genurile, e open mind, mai pe scurt e meserie. O recomand suta la suta.
052Alex-15.07(4 sep 15:26)
Multi au datorii la banci ca muncesc din greu pentru un apartament achizitionat, dar cand epatezi impreuna cu toata familia din datorii si cei pe care ii escrochezi iti bat la usa, normal ar fi sa inapoiezi banii, nu sa le dai la muie sub diferite tertipuri ca treaba asta nu se numeste omenie sau sa te denumesti om de afaceri. Economu se duce in mocirla de unul singur cu mana lui. Ca se duce, nu e problema ca oricum acolo e locul lui. Inainte de a se duce in mocirla sa-si plateasca datoriile.
1502 tepari(4 sep 15:09)
baronu si economu
175Alex(4 sep 15:07)
Nu-l cunosc pe omul asta sau familia lui dar nu inteleg de ce ne preocupa pe noi daca are datorii sau nu, daca ii merge bine sau nu. Este treaba lui si doar a lui. Referitor la datorii urmare a unor imobile achizitionate cred ca au datorii 80 la suta din romani si 30 - 40 la suta au probleme mari cu plata lor. Dar inca o data nu e treaba nimanui decat a lor. Fiecare se descurca cum poate. Oricum daca iti merge rau nu te ajuta absolut nimeni iar daca iti merge bine majoritatea te injura si asteapta cu interes sa patesti ceva sa te duci in mocirla la un loc cu tot poporul,
147Pentru - cate nuci si amigdale(4 sep 14:59)
a spart, de fata cu madam economu
045Ce gainarii ieftine(4 sep 14:52)
Ca are termen pentru eliberarea locatiei din Bucuresti, s-a gandit Economu Tudorel sa trimita un amic sub acoperire la Chicheanu ca sa inchirieze spatiul din Herastrau. Chicheanu, hot batran,s-a prins de manevra si l-a trimis la plimbare pe amicul sub acoperire.Nu dau numele amicului,dar tot un fraier care il crede mare afacerist pe Economu. Treaba e ca din ianuarie 2021 in locul restaurantului Fattoria,va deschide o noua locatie o persoana pe nume B.M. Degeaba incearca escrocul Economu sa ramana pe metereze ca va fi evacuat.De pus mana pe el,tot va pune Chicheanu, oricat de zbir se da Economu
26cate nuci si amigdale(4 sep 14:40)
a spart Economu,pe datorie...aviz amatoarelor.....
39la puscarie cu machidonii!(4 sep 14:28)
acolo este locul lor! moarte arabilor!
152ca ti arsiniiii(4 sep 14:20)
arsini mari pi maria al geambaz. adrara neadrata.. I se rupe pzd lui maria si pl lui tudorica. Ei sunt fericiti in felul lor. Si ce daca au datorii?!? S-au plimbat peste tot pe banii altora, s-au imbracat din datorii si vor trai vesnic fericiti pana la adanci batraneti. Cu ce sunt ei vinovati daca exista prosti in jurul lor? Nu e o tragedie ca ai datorii, ei sunt obisnuiti cu asa ceva. Si pana la urma vor pleca din oras si se vor face disparuti ca sa nu mai dea nimeni de ei. Frac-su era plin de datorii si a ales sa-si puna streangul de gat, probabil ca tudorica nu va alege aceasta optiune.
363Ptr Poate e de interes... zic(4 sep 12:34)
Va-n gura de branzari. Cand sunteti la ananghie invocati divinitatea. Pai bah futu-va-n gura, cand sunteti haini la caractere nu va ganditi ca Cel de Sus va duce pe aceste cai ca nu le mai dati de cap? Invocati crestinismul cand voi calcati pe cap oamenii deja cazuti pe jos! Bah leprelor, voua, nici satanismul nu va mai curata sufletul. Voi sfidati orice teorie a crestinismului cand va tarati in genunchi prin biserici. Il invocati pe Creator doar de fala. Sa va fie rusine taraturi de machedoni ce sunteti.
151pentru cei care dau cu camata(4 sep 12:09)
acum e momentul sa-l camatariti pe economu. are cu ce sa lase semn.
03Poate e de interes... zic(4 sep 12:03)
Un crestin plictisit e un crestin ratat. Fiti mai apropiati de lucrurile cu adevarat importante! Cand va plictiseste ceva, schimbati directia de dezvoltare! Pr. C-tin Necula
01Gigi(4 sep 11:54)
Pai inseamna ca era econom, strangea toate economiile
33Ministerul muncii(4 sep 11:36)
doamne cati someri pe aici
053www.tudors-capital.com(4 sep 11:36)
Tudors Capital is a privately-held family office in Romania active in the real estate and hospitality sectors. With more than 20 years of local presence we focus on residential and hotel development schemes. E clar, astia-s nebuni de legat. se cred mari dezvoltatori precum companiile cu capital israelian. Cica "se concentreaza asupra schemelor de dezvoltare rezidentiala si hoteliera". chiar ca sunt nebuni, oamenii se cred dezvoltatori in abu dhabi.
2562711 vizualizari(4 sep 11:24)
pana diseara articolul face 3500-4000 de vizualizari. domnule economu, cititorii incep sa cunoasca adevarata fata a epatarii din datorii pe care o practici de ani de zile, dar o sa-ti arati tu barbatia din tine,si vei mai face inca un bloc numai ca sa arati cat de intelgent esti tu. fraieri se mai gasesc si in zilele de azi, nu-ti face probleme in sensul asta. se aude ca ti-ai luat permis de pilotat elicoptere si ca urmatorul bloc va fi cu loc de aterizare elicopter. fii barbat si cumpara un avion-jet, nu-ti mai ascunde banii in masini. viitorul este calea aeriana.
161omu e smecher(4 sep 11:05)
Are el o plasticoasa alaturi? Are! ca sa intretii plasticele dintr-o femeie se cheltuie mult. Nu mai fiti invidiosi machidonilor! Cand o vedeti la petreceri va bateti nevestele acasa. nu mai scoateti vorbe la oameni boilor. De unde sa stiti prostilor cum e seara sa simti pe sfierca niste buze cu ser in ele. Cata invidie pe machidoni, cata invidie!!
055cuscrul(4 sep 10:58)
Oare are idee cuscrul Babagianu ce cuscrii tepari i-a dat viata!?
156kilareala(4 sep 10:46)
Sa vedem cum vor proceda cu cei carora le-au luat banii pe apartamente. dobitocii s-au inghesuit sa dea banii integral de la inceput. Cineva mai jos scria ca cel care construieste nu duce lipsa de papagali. Are dreptate mai ales ca din cate se intelege cel care construieste este cunoscut in mediul de balegar machedonesc. Cata lume proasta poate exista pe pamantul asta!!! Cainii latra, berbecii trec si uite asa machedonii traiesc din tepe in tepe.
160Asta-i viata!(4 sep 10:30)
Cam ce poti cere de la un taranus de la Camena si unei taranci din Vasile Alecsandri? Normal ca le lipseste educatia financiara cand se cheltuie mai mult decat se produce. Plus ca nu au nici educatia copilariei. Jignesc subordonatii, ii cred pe toti sclavi. Cam asta e nivelul culturii lor generale. De fapt, ce poti cere de la unul care meseria lui de baza a fost ospatar si principiile lor in viata se ghideaza dupa escrocherii. Din pacate, nu-i mai schimba nimeni mai ales la varstele astea. Asa ca, atentie mare daca cine vrea sa se faca partener in afaceri cu acesti doi escroci.
041Ultimile stiri(4 sep 10:04)
Baronu ar vrea sa mai dea o tura prin beci !
058DOSAR EXECUTARE 52-2019(4 sep 09:51)
EXECUTOR JUDECATORESC IVANCIU GEORGE ADRIAN-Petent, MUNICIPIUL CONSTANTA PRIN PRIMAR-Creditor, ECONOMU TUDOREL-Debitor, ASOCIATIA DE PROPRIETARI TUDORS-Tert poprit. Inca nu s-a dat termen de judecata de catre instanta, dar e grav pentru noii locatari. SA TRAIASCA TEPELE DATE LA FRAIERI. Economu e expert in asa ceva.
259Fara barfa(4 sep 09:33)
Care mai o barfeste pe siliconata sa se mute din constanta. Tipa e de filme porno. Acum cica isi va face ItP la silicoane. Machedoance pocnitori de la eschibaba si tistimelu care in urma cu 30 de ani traiau cu wc in fundul curtii.
151executari silite furnizori(4 sep 09:27)
S.C. FINE WINE S.R.L.-SC DECO FOOD SRL 12773 lei,A-B ACTIV DISTRIBUTION SRL-SC DECO FOOD SRL 9896 lei,GK SYSTEM SRL-SC DECO FOOD SRL 24442 lei,GOURMET PROVIDER S.R.L.-DECO FOOD SRL 15391 lei,SC IMPACT CONSULTING SRL-SC DECO HORECA SRL 3100 lei restante facturi si 6683 lei penalitati,PLASTY PROD S.A - DECO HORECA SRL 9236 lei,S.C. TUDORS PALACE S.R.L.-ENGIE ROMANIA 9453,35 LEI, S.C. TUDORS PALACE SRL-S.C. SCHINDLER ROMANIA S.R.L. 4521,42 lei
254il doare-n pula(4 sep 09:20)
..pe tudorel. are la papagali in jurul lui ca va trai pana la adanci batraneti din escrocherii. asta sa fie problema pentru el?!? se pisa pe toti.
133alecu(4 sep 09:04)
si eu am tepuit si mai vreau sa tepuesc pe prosti, am tupeu si nimic alceva si eu am tepuit si vreau sa mai tepuesc
14Constantean(4 sep 08:45)
Mokanele, degeaba faci spume! 01:37 are perfecta dreptate! Si inca a fost elegant in exprimare!
034Economii(4 sep 08:43)
Au urcat atat de sus doar ca sa cada si mai tare in cur!
466Jiji(4 sep 07:33)
Babu din primarie la ajutat sa amane plata la teren. Acum ia dat muie lu ecinomu. Makidonimea a distrus orasul.
168Nea Chicheanu(4 sep 07:23)
Intelege bre si mata ca esti prea absurd. Economu si-a dus sotia in america sa-i puna ser in buze si fese din banii matale de chirie. Radiaza si matale datoria pe chirie ca esti om bre si matale. Intelege ca Economu nu poate sa traiasca fara siicoane si ser in buze la nevasta. Ce om domn, ce om hapsan e si nea Chicheanu. Bre nea Chicheanu, degeaba speri sa recuperezi chiria ca oricum Economu si-a mutat tot de pe firma DECO FOOD ca sa nu ai cu ce sa-l executi.
259avocatul lui economu(4 sep 07:17)
este Felicia Ovanesian. si tot pe degeaba ca va trebuie sa plateasca datoria
172Lae(4 sep 06:58)
Alde mache Economu nu a inteles ca una e sa bei pe datorie si alta e sa fii milionar pe datorie.
342Cell(4 sep 06:06)
Aceasta subspecie primitiva exceleaza de-a dreptul in arta de a contesta absolut orice.
175Mokanel.ro(4 sep 05:40)
Muye@ 01.37 muye zdrente muye psd muye fagabou. Draq de secaturi si atarnatori
249CE COTA ARE(4 sep 04:32)
CA PANA LA SFARSITUL ANULUI SE SPANZURA SI EL ?
046Petrica frumuselu(4 sep 01:38)
Tudor este dator vandut la petre tomescu petrica are de luat multi bani de la el
768Machedoni idioti !(4 sep 01:37)
Deoarece in etnia lor cel mai des se practica casatoriile intre veri pt. ca paratzii sa ramana in turma ca nu cumva sa ajunga la mucani , rezulta specimene de oligofreni clapaugi gen Pandele sau de cracanate cu nasul mare ca Simona si cu creier subdimensionat ! Afacerea care le bese mintea este constructia de blocuri de kkt ca cel al lui Bela Tanase de pe Sos. Mangaliei nr. 61 ... fine-ar sila !
147Abu Bakr al-Baghdadi(4 sep 00:23)
Asa se intampla cand te extinzi de-a lungul zonelor costiere si vrei sa le cuceresti dar ramai fara obuze
012Presa libera(4 sep 00:19)
Citat din autorul articolului - Fratele fostului patron al lantului de cafenele Filicori, Dumi Economu, este implicat in mai multe afaceri, atat in Constanta, cat si in Bucuresti ori Tulcea........
mai mult...Replica
19 mai 23:18ReplicaMedic estetician din cadrul clinicii Dr. Dali, acuzat de mutilare corporală! Video

Atunci când vine vorba de modificarea aspectului fizic și de a corecta anumite defecte, mai mari sau mai mici, cauți...315

19 mai 23:15ReplicaLa City Park Mall se mai poate parca gratuit doar o oră! Video208
19 mai 00:50Replica80 de lei, de la Gară până în Mamaia, cu taxiul! Video246
19 mai 22:54ReplicaApel către premierul Ciucă: Opriți distrugerea stațiunilor din sudul litoralului, se fac șmecherii! VIDEO

În ultimii 20 de ani, foarte multe spații verzi din Mamaia și Năvodari s-au transformat în terenuri pentru...160

19 mai 22:52ReplicaAvocat din Constanța, condamnat pentru evaziune fiscală290
19 mai 00:42ReplicaRiver Transnav va face reparaţiile la sistemul de irigaţii din Constanța162
19 mai 00:29ReplicaPreţurile explodează, oamenii nu mai înţeleg nimic! Video

În timp ce mai marii țării își împart între ei cești de ceai de tei, inflația mărfurilor alimentare atârnă...197

19 mai 22:45ReplicaUn director de la Protecţia Consumatorilor arată diferenţele dintre produsele fake şi originale198
19 mai 22:32ReplicaPloaia a creat haos în traficul rutier din Constanţa! Video171
19 mai 00:17ReplicaUn dulgher și-a pierdut viața după ce a căzut de pe casă!

Tragedie petrecută marți, 17 mai, în Eforie Sud. Un dulgher, angajat al Raf Express Construct, a căzut de la 7...124

19 mai 22:12ReplicaConsultare publică pentru amenajarea plajelor din Mamaia266
19 mai 22:10ReplicaPoşta Română va distribui cardurile din programul 'Sprijin pentru România'316
Vremea
7.4°7.4° - 9.8° joi, 19 mai 2022
ConstanțaUmiditate: 73%
Vânt: 6.31 m/s
Presiune: 1025 milibari

Loto
6/494562453944
5/4033174312426
joker264235201312
Horoscop
mai mult...SPSportRT
19 mai 00:00SportFotbal - Benfica Lisabona are un nou antrenor

Clubul Benfica Lisabona a anunţat, miercuri, că noul antrenor al echipei portugheze este germanul Roger Schmidt,...64

19 mai 00:00SportFRF a stabilit datele de început ale competițiilor fotbalistice din sezonul 2022-2023

Federația Română de Fotbal a anunțat miercuri că în cadrul Comitetului Executiv al FRF s-au stabilit datele de...63

19 mai 00:00SportHandbal feminin: Continuă lupta între CS Rapid şi CSM Bucureşti

CS Rapid Bucureşti şi CSM Bucureşti continuă duelul de la distanţă pentru titlu în Liga Naţionale de handbal...65

19 mai 00:00SportLăcrămioara Perijoc în finală la CM de box de la Istanbul. Românca va boxa vineri pentru aur

Sportiva Lăcrămioara Perijoc, legitimată la CSA Steaua, s-a calificat, miercuri, în finala categoriei 54 kg,...66

Local
19 mai 23:22LocalMascații au luat cu asalt mafia deșeurilor: zeci de descinderi în nouă județe

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj efectuează, miercuri, 27 de percheziţii...382

19 mai 23:23LocalAtenție, se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța!

RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile de miercuri - 18 mai, ora 22.00, până joi – 19 mai 2022, ora 10.00,...530

19 mai 23:23LocalDeputații pregătesc noi modificări pentru Codul Rutier

290

19 mai 23:21LocalInfracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 17 mai a.c., în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un...214

19 mai 23:21LocalMandate puse în aplicare de polițiști: Doi bărbați, după gratii

La data de 17 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 31 de...234

19 mai 23:22LocalSmartphone-uri pe roți.Cum se fură mașinile Tesla, fără cheie

Clienții Tesla ar putea aprecia sistemul ingenios de intrare fără cheie al producătorului auto, dar un cercetător...283

19 mai 23:24LocalAccident rutier pe strada Poporului

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în cursul zilei de miercuri, 18 mai a.c., în...302

19 mai 23:24LocalAsigurarea măsurilor PSI la un autotren, între Mircea Vodă și Satul Nou

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină luni, 18 mai, între localitățile Mircea Vodă...249

19 mai 23:24LocalIncendiu în localitatea Tortomanu

354

Politică
19 mai 00:00PoliticăDîncu: Sper să depăşim 30% pentru înzestrare anul viitor; avem nevoie în zona navală

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a afirmat, miercuri, că speră ca anul viitor să fie alocat cel puţin 30% din...76

19 mai 23:19PoliticăSprijin pentru transportatori de 0,5 lei/litrul de combustibil

Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, hotărârea prin care aproximativ 3.000 de transportatori rutieri de...281

19 mai 23:21PoliticăLegea care dădea acces serviciilor în comunicațile electronice ale românilor - neconstituțională (CCR)

273

19 mai 00:00PoliticăMinistrul Bode: România a fost, este şi va rămâne un partener de nădejde al SUA

România a fost, este şi va rămâne un partener "de nădejde" al Statelor Unite ale Americii, iar relaţia bilaterală...71

19 mai 00:00PoliticăDeputaţii au votat proiectul care stabileşte cadrul instituţional şi financiar pentru gestionarea fondurilor din PNRR

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, miercuri, cu majoritate de voturi, proiectul de lege prin care se stabileşte...77

19 mai 00:00PoliticăPreşedintele Senatului: Impozitarea progresivă - o greşeală strategică pentru România

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, consideră că introducerea unui sistem de impozitare progresivă ''ar fi o...74

19 mai 23:20PoliticăCe i-au cerut americanii Elenei Udrea!

”La Ramada, Băsescu a făcut rost de celule pentru fetele sale”… ”Cine dă banii? Udrea scapă cu 50 milioane...1057

19 mai 23:20PoliticăMarcel Ciolacu, atac la adresa PNL

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a ținut să transmită o săgeată către PNL și USR,...204

19 mai 23:21PoliticăCiolacu anunță un nou pachet de măsuri pentru companii

251

Interviuri
16 apr 00:39InterviuriHoria Țuțuianu: Nu știu câtă răbdare vor mai avea constănțenii la atâta incompetență. Video

De când a ajuns la Guvernare, PSD a reușit să inițieze mai multe proiecte de legi, unele dintre ele fiind și...4097

14 apr 00:41InterviuriCristian Cîrjaliu: Atât timp cât nu iau niciun ban de la nimeni în mod necuvenit, dorm foarte liniștit

Este unul dintre acei primari care, dacă nu ar fi existat, ar fi fost inventat. În ciuda contestațiilor venite din...3327

12 apr 00:05InterviuriMihai Lupu: Nu sunt dușman cu Huțucă! Mai avem și opinii diferite! Video

3483

5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost prezent în studioul Replica de Constanţa, miercuri, 4 mai, în...1605

20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video

Lică Neagu, președintele Federației Naționale a Sindicatelor Șoferilor din România, s-a aflat marți, 19 aprilie,...1844

16 apr 00:38InterviuriNiculescu: Am plafonat prețurile la gaze și energie printr-o nouă schemă de sprijin. Video

George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a fost prezent în studioul Replica de Constanța, vineri,...3097

9 apr 00:08InterviuriAnca Ghițulescu, director executiv DGASPC: Avem o mare problemă cu centrele pentru adulți! Video

Centrele pentru adulți din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța sunt...2337

7 apr 14:34InterviuriFelicia OVANESIAN (I): Sunt singurul funcționar din cadrul primăriei care nu face nimic fără să știe primarul. VIDEO

Felicia Ovanesian, city managerul municipiului Constanța, este al doilea om în Primăria Constanța, după primarul...6100

8 apr 00:10InterviuriFelicia Ovanesian îi răspunde lui Ionuț Rusu: Neinspirat, agresiv și puțin nepoliticos. VIDEO

11411

Monden
19 mai 23:26MondenTrupa Kalush Orchestra va merge în turneu în Europa pentru a strânge bani pentru armata ucraineană

Grupul ucrainean Kalush Orchestra, câştigătorul ediţiei Eurovision 2022, intenţionează să meargă în turneu în...62

19 mai 00:00MondenChitara de la destrămarea grupului Oasis, vândută cu 385.500 de euro la licitaţie, la Paris

Chitara Gibson a lui Noel Gallagher, spartă într-o seară din 2009, într-o perioadă în care grupul britanic Oasis...63

19 mai 00:00MondenAmber Heard denunţă o campanie de defăimare care i-a limitat rolul în continuarea filmului 'Aquaman'

70

19 mai 23:41MondenSezonul 3 al serialului 'Bridgerton' se va concentra pe povestea de dragoste dintre Penelope şi Colin

Sezonul 3 al dramei de epocă "Bridgerton" de la Netflix, bazat pe cărţile Juliei Quinn, va urmări povestea de...62

19 mai 00:01MondenIrina Columbeanu s-a mutat în SUA datorită lui Mr. Pink? Irinel: „M-a certat“

Irinel Columbeanu urmează să lanseze o nouă carte, în cadrul căreia a vorbit despre plecarea fiicei sale, Irina,...74

19 mai 00:00MondenAnda Adam, evacuată din casa din Bragadiru!

Anda Adam a primit ordin judecătoresc de a părăsi casa din Bragadiru, unde locuiește de ceva timp. Artista este...72

19 mai 00:00MondenAl doilea film inspirat din serialul 'Downton Abbey' va avea premiera vineri în cinematografele nord-americane

La 12 ani după ce a avut premiera pe micile ecrane, serialul de mare succes ''Downton Abbey'' revine în actualitate cu...64

19 mai 00:00MondenUnul dintre producătorii 'Rust' spune că pelicula va fi finalizată

Unul dintre producătorii peliculei ''Rust'', pe al cărei platou de filmare s-a produs anul trecut incidentul care a...71

19 mai 00:00MondenFestivalul de la Cannes s-a deschis cu o intervenţie a preşedintelui ucrainean Zelenski

66

Mapamond
19 mai 21:01MapamondRușii au bombardat cu rachete în apropiere de Kiev. Cel puțin 8 oameni au murit

Cel puțin opt oameni au fost uciși în urma unui atac rus asupra unei localități situate la câteva zeci de...321

19 mai 20:59MapamondSoldaţii ruşi morţi în Ucraina: Tineri, săraci şi proveniţi din minorităţi etnice

Numărul soldaţilor ruşi morţi în Ucraina este ţinut secret şi mult redus de Moscova. Dintre miile de soldaţi...399

17 mai 00:06MapamondUcraina s-a retras din negocierile de pace cu Rusia

1700

19 mai 21:01MapamondMariupolul se confruntă cu un posibil focar de holeră

OMS anunță că Mariupolul se confruntă cu un posibil focar de holeră, din cauza lipsei apei și a calității...477

18 mai 00:00MapamondPrimul preşedinte al Ucrainei, Leonid Kravciuk, a fost înhumat cu onoruri şi omagiile succesorilor

Primul preşedinte al Ucrainei independente post-sovietice, Leonid Kravciuk, decedat în urmă cu o săptămână, la...264

19 mai 21:01MapamondNew York a intrat în nivelul ridicat de alertă ca urmare a unui nou val de COVID-19

Primarul oraşului New York, Eric Adams, a crescut marţi nivelul de alertă asociat COVID-19 la "ridicat" din cauza...469

19 mai 20:59MapamondPutin: Unele ţări europene nu au cum să renunţe imediat la petrolul din Rusia

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a apreciat marţi că pentru unele ţări europene este imposibil să renunţe...281

19 mai 20:59MapamondParlamentul Finlandei a votat cu peste 95% pentru aderarea ţării la NATO

Parlamentul de la Helsinki a votat marţi, cu o majoritate de peste 95%, în favoarea aderării Finlandei la NATO, ceea...297

19 mai 21:00MapamondAvioane puternice au bombardat regiunea Cernihiv: cel puțin 8 morți și 12 răniți

515

Sănătate
19 mai 00:00SănătateExplozie de cazuri de pneumonie, din cauza imunității scăzute

Spitalul Victor Babeș din Timișoara trage un semnal de alarmă. Medicii de aici spun că numărul cazurilor de...67

19 mai 00:00SănătateCampanie - Alis Grasu: În medie, în lume, o persoană din şase va suferi un AVC

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, a atras atenţia, marţi, că, la nivel mondial, la...68

19 mai 00:00SănătateUn număr de 292 de persoane s-au imunizat cu doza a patra de vaccin anti-COVID-19 în prima zi de administrare

65

19 mai 00:00SănătateStudiu: Consumul mare de mezeluri și prăjeli crește riscul de moarte subită

Un studiu publicat în Journal of the American Heart Association arată că aportul mare de alimente prăjite, mezeluri,...62

19 mai 20:44SănătateFructe benefice pentru ficatul gras

Ficatul gras, cunoscut și sub denumirea de steatoza hepatică, este o afecțiune care apare atunci când se acumulează...57

19 mai 00:00SănătateIoana Mihăilă: Medicii români mint privind infecțiile nosocomiale ca să nu plătească legal

Fostul ministru al Sănătăţii Ioana Mihăilă a declarat, luni, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că...67

19 mai 00:00SănătateINSP: În săptămâna 9 - 15 mai au fost confirmate 157 de cazuri COVID cu varianta Omicron

Institutul Naţional de Sănătate Publică informează marţi că, în săptămâna 9 - 15 mai, au fost confirmate 157...68

19 mai 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: 121 de persoane cu COVID-19, la terapie intensivă

Numărul de persoane cu COVID-19 internate este de 785, cu 72 mai puţine faţă de ziua anterioară, a informat...65

19 mai 00:05SănătateRecomandări utile pentru o alimentație corectă de vară!

659

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT