rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 5 august
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

TUDOREL ECONOMU de la FATTORIA, EXECUTAT silit cu 1.100.000 de EURO!

Tudorel Economu este executat din toate părțile! După ce un partener de afaceri l-a încolțit pentru că nu și-a plătit chiria pentru clădirea în care funcționează restaurantul Fattoria din Parcul Herăstrău, iată că Economu este ”stors” de bani și de Primăria Constanța. Miza: peste un milion de euro, bani pe care afaceristul trebuie să-i achite după ce nu și-a mai plătit ratele la un teren achiziționat de la administrația locală. Este vorba despre terenul vizavi de hotel Condor din Mamaia, pe care și-a construit o unitate de alimentație publică. Primăria Constanța a demarat procedurile pentru executarea silită împotriva soților Economu, în vederea executării sumei de 1.111.517 euro, reprezentând rest rate contractuale în valoare de 569.761,27 euro, dobânda și TVA-ul aferent în valoare de 247.941 euro, precum și majorări de întârziere în valoare de 293.815 euro, la care se adaugă cheltuieli de executare.

Fattoria

Concret, este vorba despre un teren din stațiunea Mamaia, vizavi de hotelul Condor, pe care soții Economu l-au dobândit de la primărie, convenindu-se plata prețului în rate. Aceștia s-au obligat, conform procesului-verbal de renegociere, să achite suma de 843.139 euro, într-un termen de maxim trei ani, eșalonat în patru rate trimestriale. La prețul renegociat se aplică o dobânda de 5%/an, iar pentru neachitarea la termenul scadent, a ratelor contractuale se vor percepe majorări de întârziere conform OG nr.93/2002.

Ce prevede contractul, în caz de neplată

Potrivit convenției, în cazul a 5 rate succesive restante contractul (actul notarial) autentificat sub nr.1657 din data de 28 noiembrie 2008 părțile vor fi repuse în situația anterioară, convenția fiind pact comisoriu de gradul IV. Prin repunerea părților în situația anterioară se înțelege faptul că terenului îi va fi radiată destinația stabilită în procedura de reevaluare, iar proprietarilor li se va întoarce de către Primăria Municipiului Constanța prețul achitat până la momentul rezolvării (...). Iar punctul următor tratează situația în care pe teren a fost edificată o construcție: „ în situația în care pe teren există o construcție autorizată (chiar nefinalizată) edificată înainte sau după data cumpărării terenului, neplata a 5 rate succesive atrage după sine sancționarea proprietarilor, prin pierderea beneficiului de a achita prețul reevaluării în rate . Ca atare, Primăria va trece la executarea silită a întregii diferențe de preț care a mai rămas (clauza contractuală constituie pact comisoriu de grad IV).

Primăria a demarat procedura de executare silită

Tudorel Economu și soția sa au întâmpinat probleme în plata ratelor. Începând cu 2015, primăria a demarat procedurile de executare silită în vederea recuperării sumelor restante, dar și a întregii diferențe de preț care a mai rămas. În 2017, au reușit să obțină anularea titlului executoriu Primăria a efectuat recurs, însă a fost respins, în 2018. Cu toate acestea, în 2019 a fost deschis un nou dosar de executare silită, iar prin somația din 03.06.2019, soții Economu au fost înștiințați cu privire la declanșarea executării silite în baza titlului executoriu constând în Convenție autentificată sub nr. 1657 / 28.11.2008, pentru recuperarea sumei de 1.111.517 euro, reprezentând debit și 69.863,77 lei, reprezentând cheltuieli de executare. Soții Economu au învederat că dreptul de a cerere executarea silită era prescris la data începerii executării silite, având în vedere că s-a împlinit termenul de 3 ani de la data declarării scadenței anticipate a diferenței de preț și a accesoriilor contractuale intervenită prin notificarea emisă la 17.03.2015. Mai mult, executarea silită, spun contestatarii, încalcă dispozițiile Codului de procedură civilă, respectiv a fost pornită în baza unui titlu care nu este executoriu, deoarece a fost anulat în instanță.

Soții Economu au pierdut lupta

Economu a mers și cu acest dosar în instanță, la București, iar Judecătoria Sectorului 1a admis contestația, având în vedere considerentele Deciziei civile nr. 303 din 21.02.2018 pronunțate de Tribunalul Constanța. Primăria a formulat recurs și… surpriză, a câștigat. Judecătorii Sectorului 1 au admis apelul, au schimbat în tot sentinţa civilă atacată, în sensul că: ”Respinge contestaţia la executare, ca neîntemeiată”. Decizia este definitivă.

Fratele fostului patron al lanțului de cafenele Filicori, Dumi Economu, este implicat în mai multe afaceri, atât în Constanța, cât și în București ori Tulcea. Tudorel Economu este asociat în societatea Fattoria Ristorante SRL, prin intermediul căreia a realizat mai multe investiții imobiliare în Mamaia și București, dar și în SC Cher One SRL, Deco Food SRL, Deco Mall Expert Srl, Vitraliu SRL.

Mirela PASCAL

vineri, 4 septembrie 20208580
STEP PROJECT, servicii de prelucrări metalice de precizie
Comentarii

028Pentru pentru(8 sep 15:52)
Un agramat ,un parvenit
331Pentru "Pentru pentru" 12:06(7 sep 19:49)
Cam prin 2004,pe vremea cand in locul la Osterya functiona Fattoria,escrocului ii curgeau balele langa o tipa blonda,cu un BMW X6 negru, din Constanta.Escrocul ii spune blondei sa se retraga la cladirea de vizavi,Caelia Residence, ca il vad machedonii si nu vrea sa fie subiect de barfa.Odata ajuns in barul receptiei,isi scoate verigheta spunand ca se pisa pe ea ca ptr el nu conteaza verigheta si ca a facut nunta ca sa intre in randul lumii.Tipa,cu o situatie materiala excelenta de la parinti,actual medic in Bucuresti,il lasa sa-si arate figurile si dupa ii spune sa-si vada de treaba.Un labagiu
01Pentru pentru(7 sep 12:06)
Prea frustrst esti, nu cumva a fist si nevastata pe la el? Fomistilor?
037Pentru pt armani 14:13(6 sep 14:42)
Tepare,lasa amigdalele,ca pentru creierul tau asta e o lauda,Mai bine spune cum dai banii inapoi celor care au dat avans pentru apartament la asa-zisul bloc facut de tine dupa ce te executa primaria.
01Pt armani(6 sep 14:13)
Numai frustrati pe aici,si toti care comenteaza sunt machidoni frustrati ca le a futut nevestele tudorica,are cateva machidoance cu amigdaleke sparte de el...
037Alexandru Machedon(6 sep 08:37)
Tudorel este RUSINEA aromanilor, face aromanii de ras!
400intrebare(5 sep 19:58)
In articol se mentioneaza ca prima notificare a fost emisa in data de 17.03.2015, iar RADU MAZARE a fost arestat in restaurantul FATTORIA din bucuresti in data de 02 sau 03.04.2015 la cateva zile dupa notificarea pe care o semnase. Tamam acolo s-au gasit sa-l aresteze dupa notificarea trimisa pentru terenul in cauza. Ce coincidenta!!!! RADU MAZARE nu a gasit alt restaurant unde sa manance in tot bucurestiul, ci numai la FATTORIA.
411Nu mai faceti socoteli la alti(5 sep 19:28)
Va dati aici toti cu parerea.Ce oameni de rahat.tipul e pregatit pentru toate ca doar cu asta se ocupa.cu smenuri.Nu are nimeni cu ce sa-l execute.Toate apartamentele si din bucuresti si din constanta de la blocul din sticla sunt pe numele lui socrasu,de pe vremea cand se judeca cu Insolvency group.Iar ultimul nivel de la blocul din sticla din mamaia unde sta este ca si inexistent ca nu apare pe proiectul tehnic si nici pe cartea tehnica a cladirii,adica e pe naspa construit ultimul nivel.E posibil sa fi schimbat si administratorii firmei care detine si terenul de la terasa de pe plaja.
039ce pervers(5 sep 12:51)
din context se intelege ca terenul inca nu era proprietate integrala,nu a mai platit cum era prevazut in contract, primaria constanta a inceput executarea silita potrivit unei clauze din conventie, s-a ajuns in instanta si in 2018 s-a castigat printr-un viciu de procedura, iar printr-o noua reincepere a executarii s-a ajuns unde s-a ajuns cu castig de cauza pentru primaria constanta. tudorica e incredibil, a incercat sa escrocheze inclusiv statul roman. naiba stie in 2008 cata spaga i-a dat lui mazare ca sa obtina acel teren. baiatul asta a avut vreodata vreo afacere facuta din munca cinstita?
043Drumuri intortocheate(5 sep 09:52)
Deunazi, aceasta familie era apreciata ca fiind de succes cand nu se stiau dedesubturile. Odata cu trecerea timpului s-a demonstrat ca lucrurile nu sunt chiar asa cum afisau aparentele. Proprietati mai au, pot fi executati silit, dar si alea nu sunt chiar atat de multe dupa cum se presupune. Si timpul mai are multe de demonstrat in ceea ce priveste aceasta familie. A proceda, cum procedeaza aceasta familie, nu merge la infinit.
144deja ne plictisiti(4 sep 22:24)
Deja ne plictisiti cu ciumele astea doua de machedoni. A inteles toata constanta ca respectivii din articol sunt tepari. mai schimbati macazul si cu alte stiri mai interesante.
145Mukanis(4 sep 20:52)
Marica a lui Tudorica e o tipa super sexy, abordeaza toate genurile, e open mind, mai pe scurt e meserie. O recomand suta la suta.
052Alex-15.07(4 sep 15:26)
Multi au datorii la banci ca muncesc din greu pentru un apartament achizitionat, dar cand epatezi impreuna cu toata familia din datorii si cei pe care ii escrochezi iti bat la usa, normal ar fi sa inapoiezi banii, nu sa le dai la muie sub diferite tertipuri ca treaba asta nu se numeste omenie sau sa te denumesti om de afaceri. Economu se duce in mocirla de unul singur cu mana lui. Ca se duce, nu e problema ca oricum acolo e locul lui. Inainte de a se duce in mocirla sa-si plateasca datoriile.
1502 tepari(4 sep 15:09)
baronu si economu
175Alex(4 sep 15:07)
Nu-l cunosc pe omul asta sau familia lui dar nu inteleg de ce ne preocupa pe noi daca are datorii sau nu, daca ii merge bine sau nu. Este treaba lui si doar a lui. Referitor la datorii urmare a unor imobile achizitionate cred ca au datorii 80 la suta din romani si 30 - 40 la suta au probleme mari cu plata lor. Dar inca o data nu e treaba nimanui decat a lor. Fiecare se descurca cum poate. Oricum daca iti merge rau nu te ajuta absolut nimeni iar daca iti merge bine majoritatea te injura si asteapta cu interes sa patesti ceva sa te duci in mocirla la un loc cu tot poporul,
147Pentru - cate nuci si amigdale(4 sep 14:59)
a spart, de fata cu madam economu
045Ce gainarii ieftine(4 sep 14:52)
Ca are termen pentru eliberarea locatiei din Bucuresti, s-a gandit Economu Tudorel sa trimita un amic sub acoperire la Chicheanu ca sa inchirieze spatiul din Herastrau. Chicheanu, hot batran,s-a prins de manevra si l-a trimis la plimbare pe amicul sub acoperire.Nu dau numele amicului,dar tot un fraier care il crede mare afacerist pe Economu. Treaba e ca din ianuarie 2021 in locul restaurantului Fattoria,va deschide o noua locatie o persoana pe nume B.M. Degeaba incearca escrocul Economu sa ramana pe metereze ca va fi evacuat.De pus mana pe el,tot va pune Chicheanu, oricat de zbir se da Economu
26cate nuci si amigdale(4 sep 14:40)
a spart Economu,pe datorie...aviz amatoarelor.....
39la puscarie cu machidonii!(4 sep 14:28)
acolo este locul lor! moarte arabilor!
152ca ti arsiniiii(4 sep 14:20)
arsini mari pi maria al geambaz. adrara neadrata.. I se rupe pzd lui maria si pl lui tudorica. Ei sunt fericiti in felul lor. Si ce daca au datorii?!? S-au plimbat peste tot pe banii altora, s-au imbracat din datorii si vor trai vesnic fericiti pana la adanci batraneti. Cu ce sunt ei vinovati daca exista prosti in jurul lor? Nu e o tragedie ca ai datorii, ei sunt obisnuiti cu asa ceva. Si pana la urma vor pleca din oras si se vor face disparuti ca sa nu mai dea nimeni de ei. Frac-su era plin de datorii si a ales sa-si puna streangul de gat, probabil ca tudorica nu va alege aceasta optiune.
363Ptr Poate e de interes... zic(4 sep 12:34)
Va-n gura de branzari. Cand sunteti la ananghie invocati divinitatea. Pai bah futu-va-n gura, cand sunteti haini la caractere nu va ganditi ca Cel de Sus va duce pe aceste cai ca nu le mai dati de cap? Invocati crestinismul cand voi calcati pe cap oamenii deja cazuti pe jos! Bah leprelor, voua, nici satanismul nu va mai curata sufletul. Voi sfidati orice teorie a crestinismului cand va tarati in genunchi prin biserici. Il invocati pe Creator doar de fala. Sa va fie rusine taraturi de machedoni ce sunteti.
151pentru cei care dau cu camata(4 sep 12:09)
acum e momentul sa-l camatariti pe economu. are cu ce sa lase semn.
03Poate e de interes... zic(4 sep 12:03)
Un crestin plictisit e un crestin ratat. Fiti mai apropiati de lucrurile cu adevarat importante! Cand va plictiseste ceva, schimbati directia de dezvoltare! Pr. C-tin Necula
01Gigi(4 sep 11:54)
Pai inseamna ca era econom, strangea toate economiile
33Ministerul muncii(4 sep 11:36)
doamne cati someri pe aici
053www.tudors-capital.com(4 sep 11:36)
Tudors Capital is a privately-held family office in Romania active in the real estate and hospitality sectors. With more than 20 years of local presence we focus on residential and hotel development schemes. E clar, astia-s nebuni de legat. se cred mari dezvoltatori precum companiile cu capital israelian. Cica "se concentreaza asupra schemelor de dezvoltare rezidentiala si hoteliera". chiar ca sunt nebuni, oamenii se cred dezvoltatori in abu dhabi.
2562711 vizualizari(4 sep 11:24)
pana diseara articolul face 3500-4000 de vizualizari. domnule economu, cititorii incep sa cunoasca adevarata fata a epatarii din datorii pe care o practici de ani de zile, dar o sa-ti arati tu barbatia din tine,si vei mai face inca un bloc numai ca sa arati cat de intelgent esti tu. fraieri se mai gasesc si in zilele de azi, nu-ti face probleme in sensul asta. se aude ca ti-ai luat permis de pilotat elicoptere si ca urmatorul bloc va fi cu loc de aterizare elicopter. fii barbat si cumpara un avion-jet, nu-ti mai ascunde banii in masini. viitorul este calea aeriana.
357pentru 4.42(4 sep 11:17)
fmm am ras 10 minute . pai cica ar avea undeva in jur 1.80 pan la sf anului,dar pana la anul pe vremea asta are 1.30. practic merge un pariu,cum ar spune unii BANI PE JOS,buahahahahah.... de cand a murit frasu si a bagat pl in afaceri asta, bine nici frasu nu era vreo minte luminata,am lucrat 2 zile pt HORECA EXPERT,a 2 a zi a facut sedinta cu angajatii si domnul Tudorel, a luat cuvantul si ne a povestit cum a facut bani Gigi Becali si ce model de business e ciobanul pt ei 2... dupa sedinta am plecat acasa,a fost mai bine. una peste alta makedonii o sug grav de tot.sper sa le cada blocurile
161omu e smecher(4 sep 11:05)
Are el o plasticoasa alaturi? Are! ca sa intretii plasticele dintr-o femeie se cheltuie mult. Nu mai fiti invidiosi machidonilor! Cand o vedeti la petreceri va bateti nevestele acasa. nu mai scoateti vorbe la oameni boilor. De unde sa stiti prostilor cum e seara sa simti pe sfierca niste buze cu ser in ele. Cata invidie pe machidoni, cata invidie!!
055cuscrul(4 sep 10:58)
Oare are idee cuscrul Babagianu ce cuscrii tepari i-a dat viata!?
156kilareala(4 sep 10:46)
Sa vedem cum vor proceda cu cei carora le-au luat banii pe apartamente. dobitocii s-au inghesuit sa dea banii integral de la inceput. Cineva mai jos scria ca cel care construieste nu duce lipsa de papagali. Are dreptate mai ales ca din cate se intelege cel care construieste este cunoscut in mediul de balegar machedonesc. Cata lume proasta poate exista pe pamantul asta!!! Cainii latra, berbecii trec si uite asa machedonii traiesc din tepe in tepe.
160Asta-i viata!(4 sep 10:30)
Cam ce poti cere de la un taranus de la Camena si unei taranci din Vasile Alecsandri? Normal ca le lipseste educatia financiara cand se cheltuie mai mult decat se produce. Plus ca nu au nici educatia copilariei. Jignesc subordonatii, ii cred pe toti sclavi. Cam asta e nivelul culturii lor generale. De fapt, ce poti cere de la unul care meseria lui de baza a fost ospatar si principiile lor in viata se ghideaza dupa escrocherii. Din pacate, nu-i mai schimba nimeni mai ales la varstele astea. Asa ca, atentie mare daca cine vrea sa se faca partener in afaceri cu acesti doi escroci.
041Ultimile stiri(4 sep 10:04)
Baronu ar vrea sa mai dea o tura prin beci !
058DOSAR EXECUTARE 52-2019(4 sep 09:51)
EXECUTOR JUDECATORESC IVANCIU GEORGE ADRIAN-Petent, MUNICIPIUL CONSTANTA PRIN PRIMAR-Creditor, ECONOMU TUDOREL-Debitor, ASOCIATIA DE PROPRIETARI TUDORS-Tert poprit. Inca nu s-a dat termen de judecata de catre instanta, dar e grav pentru noii locatari. SA TRAIASCA TEPELE DATE LA FRAIERI. Economu e expert in asa ceva.
259Fara barfa(4 sep 09:33)
Care mai o barfeste pe siliconata sa se mute din constanta. Tipa e de filme porno. Acum cica isi va face ItP la silicoane. Machedoance pocnitori de la eschibaba si tistimelu care in urma cu 30 de ani traiau cu wc in fundul curtii.
151executari silite furnizori(4 sep 09:27)
S.C. FINE WINE S.R.L.-SC DECO FOOD SRL 12773 lei,A-B ACTIV DISTRIBUTION SRL-SC DECO FOOD SRL 9896 lei,GK SYSTEM SRL-SC DECO FOOD SRL 24442 lei,GOURMET PROVIDER S.R.L.-DECO FOOD SRL 15391 lei,SC IMPACT CONSULTING SRL-SC DECO HORECA SRL 3100 lei restante facturi si 6683 lei penalitati,PLASTY PROD S.A - DECO HORECA SRL 9236 lei,S.C. TUDORS PALACE S.R.L.-ENGIE ROMANIA 9453,35 LEI, S.C. TUDORS PALACE SRL-S.C. SCHINDLER ROMANIA S.R.L. 4521,42 lei
254il doare-n pula(4 sep 09:20)
..pe tudorel. are la papagali in jurul lui ca va trai pana la adanci batraneti din escrocherii. asta sa fie problema pentru el?!? se pisa pe toti.
133alecu(4 sep 09:04)
si eu am tepuit si mai vreau sa tepuesc pe prosti, am tupeu si nimic alceva si eu am tepuit si vreau sa mai tepuesc
14Constantean(4 sep 08:45)
Mokanele, degeaba faci spume! 01:37 are perfecta dreptate! Si inca a fost elegant in exprimare!
034Economii(4 sep 08:43)
Au urcat atat de sus doar ca sa cada si mai tare in cur!
466Jiji(4 sep 07:33)
Babu din primarie la ajutat sa amane plata la teren. Acum ia dat muie lu ecinomu. Makidonimea a distrus orasul.
168Nea Chicheanu(4 sep 07:23)
Intelege bre si mata ca esti prea absurd. Economu si-a dus sotia in america sa-i puna ser in buze si fese din banii matale de chirie. Radiaza si matale datoria pe chirie ca esti om bre si matale. Intelege ca Economu nu poate sa traiasca fara siicoane si ser in buze la nevasta. Ce om domn, ce om hapsan e si nea Chicheanu. Bre nea Chicheanu, degeaba speri sa recuperezi chiria ca oricum Economu si-a mutat tot de pe firma DECO FOOD ca sa nu ai cu ce sa-l executi.
259avocatul lui economu(4 sep 07:17)
este Felicia Ovanesian. si tot pe degeaba ca va trebuie sa plateasca datoria
172Lae(4 sep 06:58)
Alde mache Economu nu a inteles ca una e sa bei pe datorie si alta e sa fii milionar pe datorie.
342Cell(4 sep 06:06)
Aceasta subspecie primitiva exceleaza de-a dreptul in arta de a contesta absolut orice.
175Mokanel.ro(4 sep 05:40)
Muye@ 01.37 muye zdrente muye psd muye fagabou. Draq de secaturi si atarnatori
249CE COTA ARE(4 sep 04:32)
CA PANA LA SFARSITUL ANULUI SE SPANZURA SI EL ?
046Petrica frumuselu(4 sep 01:38)
Tudor este dator vandut la petre tomescu petrica are de luat multi bani de la el
768Machedoni idioti !(4 sep 01:37)
Deoarece in etnia lor cel mai des se practica casatoriile intre veri pt. ca paratzii sa ramana in turma ca nu cumva sa ajunga la mucani , rezulta specimene de oligofreni clapaugi gen Pandele sau de cracanate cu nasul mare ca Simona si cu creier subdimensionat ! Afacerea care le bese mintea este constructia de blocuri de kkt ca cel al lui Bela Tanase de pe Sos. Mangaliei nr. 61 ... fine-ar sila !
147Abu Bakr al-Baghdadi(4 sep 00:23)
Asa se intampla cand te extinzi de-a lungul zonelor costiere si vrei sa le cuceresti dar ramai fara obuze
mai mult...Replica
5 aug 00:31ReplicaȚEAPĂ turistică la RESORTUL lui ODAGIU de la Building Ștefan!

Cazarea în stațiunile românești poate deveni, de cele mai multe ori, o adevărată țeapă. Nu există zi în care...476

5 aug 23:49ReplicaSCANDAL în HENRI COANDĂ, cu PUMNI și AMENINȚĂRI cu MOARTEA! VIDEO263
5 aug 23:33ReplicaSIRIENII de la Mahmud Impex SRL au MĂRIT viteza la RIDICAREA Spitalului de Pediatrie182
5 aug 23:31ReplicaMetoda ȘMEN face SENZAȚIE la COSTINEȘTI, printre naivi!

Metoda Șmen a fost reinventată de către cunoscători fiind redenumită „metoda milionul”. De curând, această...167

5 aug 00:21ReplicaÎntr-o localitate din CONSTANȚA se SPARG CASELE ziua, în amiaza mare!300
5 aug 23:28ReplicaFemeia SPULBERATĂ pe TRECEREA de PIETONI, de la 23 AUGUST, era ANGAJATA PRIMĂRIEI165
5 aug 00:16ReplicaȘefa DSP: Dacă TURIȘTII au SIMPTOMATOLOGIE, să RĂMÂNĂ ACASĂ!

În cadrul unei conferințe de presă susținută, miercuri, 4 iulie, de către prefectul județului Silviu Coșa,...110

5 aug 00:00ReplicaACCIDENTE rutiere GRAVE în MEDGIDIA: COPII SPULBERAȚI de MAȘINA de GUNOI și LINIUȚE pe străzi!2808
5 aug 23:44ReplicaCUM pot PROVOCA ACCIDENTE mașinile parcate pe TROTUAR! Video120
5 aug 00:12ReplicaNOI MĂSURI în CONSTANȚA, după ce a CRESCUT numărului de CAZURI de COVID-19!

În contextul creșterii numărului zilnic de cazuri de infectare cu virusul Sars-Cov2 dar și a creșterii incidenței,...158

5 aug 00:02ReplicaCondamnare DEFINITIVĂ pentru administratorul care TĂIA FACTURI FICTIVE142
5 aug 23:15ReplicaACCIDENT rutier cu 5 VICTIME, între stațiunile Saturn și Venus828
Vremea
24.3°24.1° - 24.3° joi, 5 august 2021
ConstanțaUmiditate: 87%
Vânt: 3.55 m/s
Presiune: 1015 milibari

Loto
6/4953313113546
5/403618229825
joker15422645113
Horoscop
mai mult...SPSportRT
5 aug 00:00SportJO 2020: Halterofila transgen Laurel Hubbard şi-a anunţat retragerea sportivă

Halterofila neozeelandeză Laurel Hubbard, care a scris, luni la Tokyo, o pagină de istorie devenind prima sportivă...105

5 aug 00:00SportJO 2020: Brazilianca Ana Marcela Cunha, campioană olimpică la înot maraton 10 km

Brazilianca Ana Marcela Cunha a cucerit medalia de aur în proba de înot maraton 10 km din cadrul Jocurilor Olimpice de...31

5 aug 00:00SportJO 2020 - Atleta belarusă Kristina Timonovskaia a părăsit Tokyo la bordul unui avion cu destinaţia Viena

Atleta belarusă Kristina Timonovskaia, aflată în conflict cu autorităţile sportive din ţara sa, a părăsit...40

5 aug 00:00SportJO 2020 - Atletism: Aur şi record mondial pentru Sydney McLaughlin la 400 m garduri feminin

Atleta americană Sydney McLaughlin a cucerit primul său titlu de campioană olimpică la 400 m garduri, doborând...36

Local
5 aug 23:49LocalCERCETAT pentru TÂLHĂRIE în BUCUREŞTI, DEPISTAT în MAMAIA pentru că a REFUZAT să PLĂTEASCĂ

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat, la data de 3 august a.c., un bărbat, de...300

5 aug 23:49LocalBărbat, CONDAMNAT pentru VIOL, ESCORTAT şi ÎNCARCERAT la Poarta Albă

Polițiști din cadrul Postului de Poliție 23 August, angrenați într-o acțiune pentru depistarea persoanelor...314

5 aug 23:49LocalTrei BĂRBAŢI, REŢINUŢI pentru FURT din AUTOTURISME

430

5 aug 23:44LocalACCIDENT rutier MORTAL între Celsy și Mihail Kogălniceanu

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, miercuri, 4 august a.c., între Celsy și Mihail...1075

5 aug 23:45LocalVestigii subacvatice – clipe de neuitat pentru turiști și constănțeni

Proiectul de tineret „Vestigii subacvatice”, finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de...254

5 aug 23:45LocalRAZII printre ŞOFERI: 30 de PERMISE de CONDUCERE, REŢINUTE

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța, alături de polițiști ai Serviciului Rutier Tulcea, au...182

5 aug 23:45LocalUniversitatea Ovidius a lansat procedura de selecție a grupului țintă pentru proiectul RESTART4EDU

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 3 august - 10 septembrie a.c, selecție pentru...187

5 aug 23:46LocalCompetiții teatrale și recitaluri „amicale” la „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin“

Cea de-a treia ediție a evenimentului estival se va desfășura în perioada 6-29 august, în locul deja consacrat: în...218

5 aug 23:46LocalLocuitor din Henri Coandă, `FILAT` de camerele de supraveghere: iată ce a făcut!

844

Politică
5 aug 23:56PoliticăFenomenul certificatelor COVID false: Românii nevaccinaţi preferă să facă puşcărie decât să stea în carantină

Foarte mulţi români nevaccinaţi încearcă să fenteze autorităţile de la frontieră cu documente false. Aceştia...190

5 aug 23:58PoliticăKlaus Iohannis dă semnalul remanierii lui Stelian Ion: 'Sunt și eu nemulțumit'

Într-o perioadă în care se discută o posibilă remaniere a unor miniștri, Klaus Iohannis să un prim semnal...468

5 aug 23:57PoliticăSorin Cîmpeanu dă asigurări că elevii vor primi manuale la începutul anului şcolar

127

Interviuri
15 iul 00:07InterviuriLUPTĂTORUL Alex FILIP se RETRAGE din SPORT și intră în SHOWBIZ. VIDEO

Alex Filip, cunoscutul luptător de kickboxing profesionist, a fost prezent în cadrul studioului Replica de Constanța,...2516

16 iul 00:36InterviuriPSIHOLOG: Bullyingul în școli este urmarea FRUSTRĂRILOR din SUFLETUL unui COPIL! Video

Psihologul Gabriela Bâzâitu, care este și psihoterapeut, a fost prezent în studioul Replica de Constanța, unde a...1306

24 iul 00:31InterviuriȘEFA DSP, Cristina SCHIPOR, ne spune de ce VIRUSUL Delta este mult mai VIOLENT! Video

2184

19 iul 00:32InterviuriViorel CATARAMĂ: În MAMAIA se mănâncă mai BINE ca la CANNES sau MONACO! Video

De când a început sezonul estival, litoralul a devenit a doua casă pentru afaceristul și omul politic Viorel...11618

26 iun 23:09InterviuriCRISTINA RIZEA, USR: Constanța NU a avut proiecte MATURE pe Sănătate, care să intre în PNNR! Video

Deputatul USR, Cristina Rizea, a fost prezent în studioul Replica, unde, în cadrul unui interviu, a vorbit despre...1514

25 iun 23:17InterviuriSeptimiu BOURCEANU, despre PSD Constanța: NU pot să-i contrazic că au fost INCOMPETENȚI! Video

2284

Monden
5 aug 00:00MondenCompania de producţie a lui Reese Witherspoon, achiziţionată de un mare fond de investiţii

Compania de producţie a lui Reese Witherspoon, aflată în spatele serialului de succes ''Big Little Lies'', a fost...33

5 aug 00:00MondenElvis Presley a murit din cauza genelor moştenite şi nu a drogurilor, potrivit unei noi cărţi biografice

În faţa ipotezei generale că problemele de sănătate ale lui Elvis Presley s-au produs din cauza dependenţei sale...41

5 aug 09:38MondenDivorţul soţilor Bill şi Melinda Gates a fost finalizat

33

5 aug 00:00MondenThe Weeknd anunţă piesa „Take My Breath“, primul extras din noul său album

Cântăreţul canadian The Weeknd lansează vineri piesa "Take My Breath", primul extras al noului său album de studio...28

5 aug 00:00MondenProducţia documentarului despre istoria formaţiei Led Zeppelin a fost finalizată

Bernard MacMahon, regizorul seriei de documentare ''American Epic'', a dezvăluit titlul mult aşteptatului său film...26

5 aug 09:33MondenAmazon va difuza primul episod din serialul „Stăpânul Inelelor“ în septembrie 2022

29

Mapamond
5 aug 00:00MapamondCoronavirus: Jumătate din populaţia Uniunii Europene a fost vaccinată cu schemă completă

Jumătate din populaţia Uniunii Europene este de acum vaccinată cu schemă completă împotriva COVID-19, potrivit...33

5 aug 00:00MapamondLiban - ONU: La un an după explozia din Beirut, o familie din trei are copii cu semne de traume

La un an după gigantica explozie din zona portuară a oraşului Beirut, o familie din trei din Liban are copii care...25

5 aug 00:00MapamondCoronavirus: Un nou record de infectări, raportat în Iran

24

5 aug 00:00MapamondUcraina: Un militant belarus a fost găsit spânzurat într-un parc din Kiev

Directorul unei organizaţii neguvernamentale, cu sediul la Kiev, ce acorda ajutor persoanelor care fugeau din calea...28

5 aug 00:00MapamondAmnesty: Arabia Saudită şi-a intensificat represiunea după ce a predat preşedinţia G20

Arabia Saudită şi-a intensificat de la începutul anului persecuţiile împotriva disidenţilor şi apărătorilor...35

5 aug 08:34MapamondLa New York, NEVACCINAȚII nu vor mai avea ACCES în restaurante, cinematografe și săli de sport

299

Sănătate
5 aug 00:00SănătateStudiu - Declanşarea bolii Alzheimer: Posibilă explicație găsită de cercetători

Plăcile amiloide ar putea provoca boala Alzheimer prin accelerarea degradării neurotransmiţătorilor, a constatat o...25

5 aug 02:18SănătateJumătate din populația UE e vaccinată: Valul 4, Delta, lovește în plin

Jumătate din populaţia Uniunii Europene este de acum vaccinată cu schemă completă împotriva COVID-19, potrivit...33

5 aug 00:00SănătateOctavian Jurma avertizează cu privire la valul patru: 'Relaxarea este înspăimântătoare'

27

5 aug 00:00SănătateAfecțiuni care îți pot da senzația de frig

Senzaţia generală de frig sau de mâini şi picioare reci poate ascunde o mulţime de afecţiuni. Pe lângă...31

5 aug 00:00SănătateMedicul Adrian Marinescu se opune vaccinării obligatorii. Ar putea avea efect de bumerang

Medicul infecționist Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balș, se opune vaccinării obligatorii, teorie...31

5 aug 00:00SănătateStudiu: 56% dintre români cred în serviciile de telemedicină

Frica de condițiile din spitale i-a făcut pe români să fie mai încrezători în viitorul medicinei la distanță....28

5 aug 00:00SănătateINSP: Peste 2.000 de cazuri cu variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare; 262 cu Delta

Institutul Naţional de Sănătate Publică informează marţi că, până la data de 1 august, au fost confirmate 2.009...29

5 aug 00:00SănătateINSP: 23.784 de persoane vaccinate anti-COVID au avut test pozitiv după prima doză

Institutul Naţional de Sănătate Publică informează că, de la începutul campaniei de vaccinare anti-COVID până...30

5 aug 02:08SănătateMonica Pop, despre reacţiile adverse ale vaccinului

1104

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT