REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
11.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Tudorel Toader, după reproșurile lui Liviu Dragnea - În lipsa urgenței, nu poate fi adoptată o Ordonanță de Urgență !

Tudorel Toader, după reproșurile lui Liviu Dragnea - În lipsa urgenței, nu poate fi adoptată o Ordonanță de Urgență !

Replica API 8 aprilie 2019 | 01:25 427

Tudorel Toader susține, intr-o postare pe Facebook, că în lipsa unei urgențe nu poate fi adoptată o ordonanță. Precizarea vine în contextul în care, recent, Liviu Dragnea l-a criticat pe ministrul Justiției pentru lipsa de inițiativă privind ordonanțele de urgență referitoare la codurile penale și la completurile de 5 judecători, scrie stiripesurse.ro

"O simplă precizare!

În lipsa urgenței, nu poate fi adoptată o Ordonanță de Urgență!

PS: această postare va fi stearsă după o oră!", a scris Tudorel Toader pe Facebook.

"Pentru ce era acest teatru? Domnul Toader să înțeleagă că nu mai poate continua așa. Să înceteze cu atitudinea. Intenția era să intre în dezbatere din ianuarie și să discutăm 3 luni și a tot anunțat că va da ordonanțe. Și nu le-a dat și cred că nu are intenția să le dea. Să termine cu asta. Parlamentul începuse finalizarea după decizia CCR, a fost greșeala PSD că a crezut că vor da unii aceste coduri prin ordonanțe. (..) Nimeni nu poate să stea prizonierul acestor teme parazite (...) . Aici doamna premier trebuie să ia o decizie. Vrea să îl mențină, vrea să nu îl mențină, e apanajul ei", a declarat Liviu Dragnea, la Călărași.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
veti ramane in istorie ca avand 80% in 2012 nu ati fost in stare sa faceti dreptate in justitie . Acum in ultimul ceas dati ordonantele si bagati-i la puscarie pe kovesi si lazar .
1
5
Hai sa mori tu bai dejectie umana! Pe bune? Curatelul de Dracnea are doar doua dosare iar Iohannis 48? Sugea-mi-ai poula impreuna cu psd-istii tai pe care-i pupi in cur!!!
5
2
Ce ai patit Dragneo e ceva gresit in fraza asta"fara sa fie urgenta nu pot fi date ordonante de urgenta"hai zii odata cei cu graba asta vin turci si trebuie sa otraveasca valahi sau moldoveni fantanile ori se apropie vreun termen de judecata.
8
2
HALAL CCR! Asta-i curtea PSD-ului, ograda samadaului dracnea. La astia toti, le-a votat parlamentul pensi speciale si tot parlamentul rusinii a votat ca presurile astea de la CCR sa nu poata fi anchetate decat daca vor ei! E LEGE data de HOTI pentru alti o gramada de HOTI.
9
1
E urgent. Vine data procesului lui draknea.
7
1
Sper sa te duci la parnaie cu 10 peste pedeapsa care o merita Dragnea! Scoate limba din fundul unora sageata mica ce esti! Tu ramai la stadiul de postac esti doar o sagetica ! O sa speli sostele la zbanga pt ca ai ai aliura de homalau
5
1
IN CE AN AI FOST FATAT DE VACA?
4
8
OUG trebuie date de indata pentru care PSD ar castiga foarte multe voturi la alegeri, mai mult trespect si incredere in deciziiule luate. Altfel va pierdet-i increderea fata de multi cetateni. Succes.
3
10
Dragnea are vre o 2 dosare fata de vre o 48 ale lui johannis.Sa le sugi piticul la amandoi mancamia i pula de zdrenta.Nu mai puteti de grija altora nulitatatilor...ai grija ta dejectie umana sa te vad unde le doresti unora jegule uman.
4
12
Liviule, proasta si ievaluatorul nu semneaza ! Cred ca intr-un final au inteles ca este mai bine sa te duci tu la puscarie decat ei !
13
6
Dadada lala
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212