REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Tudorel Toader, mesaj pentru Iohannis: 'Oi fi eu ministrul Justiției, dar nu pot evalua un profesor de fizică'

Tudorel Toader, mesaj pentru Iohannis: 'Oi fi eu ministrul Justiției, dar nu pot evalua un profesor de fizică'

Replica API 2 ianuarie 2019 | 00:00 417

Ministrul Justiției a declarat luni că are convingerea că președintele Klaus Iohannis va citit mai repede documentele care stau la baza cererii de revocare ale procurorului general Augustin Lazăr decât în cazul Kovesi și susține că poate e consiliat bine, dar "să spună lasă că așa știu eu".

"Nu aș vrea să greșesc, oi fi eu ministrul Justiției, dar nu pot evalua un profesor de fizică. A cunoaște mecanismele statului de drept e de mare finețe, dar poate fi rezultatul unor acumulări de ani de zile. Nu te duci, te alege poporul peste noapte președinte și devii a toate știutor. Să nu excludem să fie consiliat bine și să spună lasă că așa știu eu, așa vreau eu", a declarat Tudorel Toader, la Antena 3, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replico, nu se scrie va citit, se scrie va citi. Corecteaza ca sa nu te chem la corigenta in vara.
0
0
Toader este atat de idiot incat nici macar un profesor de fizica nu poate evalua! Omul este cinstit!;
0
0
sa inteleg dle sluga si pres perfect al puscariasului draknea ca a inceput sa iti placa pozitia de evaluator, indiferent de categorie?, chiar crezi ca esti capabil si gandesti corect, sau ti-a intrat in cap ca esti sub aripa puscariasului si aspiri, pe langa pensia speciala si ''N'' pensii si salarii- sume exorbitante, nici nu poti visa la asa ceva- tintesti europarlamentar sau comisar pe justitie? Pacat , din punctul meu de vedere, modestia te ajuta , daca chiar esti capabil, sa fii recunoscut- respectul se capata , nu se impune.
3
0
deja intram in noul an cu:scumpiri,taxe marite,accize,perspectivele sunt negre.Chiar si iubitii bugetari si pensionari de lux ai lui dady vor beli pula la gramada,ca taxa pe prostie loveste la modul general.Romania in ''genuche''.Ceausescu,e pe deplin razbunat!
9
4
a ajuns bubosul gargamel sa incerce sa ievaluieze ! Du-te-n gatlejul ma-tii mai analfabetule impreuna cu pesedelul oligofren de la 13:20 ! Muie dragnea, muie pesede !!!
10
5
Draga Vlad luati-va nazistul si faceti bors cu el!Cat despre valuarea intelectuala intre cei doi,diferenta este URIASA!Unul care fura cu acte false 6 case,ce este Vladut???
4
11
Esti aici gratie unor infractori care vor sa scape de puscarie, presedintele tarii a fost ales de noi. Asta e obraznicie din partea ta!!!
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212