REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Tudorel Toader, prima reacție după ce Augustin Lazăr l-a acuzat de dezinformare

Tudorel Toader, prima reacție după ce Augustin Lazăr l-a acuzat de dezinformare

Replica API 28 decembrie 2018 | 02:21 358

Ministrul Justiției Tudorel Toader a avut joi după amiază o primă reacție după comunicatul transmis de Parchetul General. Ministrul Justiției a reiterat declarația potrivit căreia va trimite în cursul zilei de astăzi către președintele Klaus Iohannis documentele pentru finalizarea revocării procurorului general Augustin Lazăr.

„Păstrați reacția și transmiteți-o dânsului. În cursul zilei de astăzi trimit. Cine spune că am plecat? Merg undeva și revin”, a spus Tudorel Toader, la sediul MJ.

Procurorul general Augustin Lazăr susţine că demersul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de continuare a procedurii de revocare a sa din funcţie are un conţinut "strict politic" şi ignoră cadrul legal şi recomandările instituţiilor europene.

Într-un comunicat remis joi, Augustin Lazăr critică anunţul lui Toader privind continuarea procedurii de revocare şi apreciază că exprimarea ministrului Justiţiei privind "tragerea de timp" are ca scop dezinformarea opiniei publice, potrivit ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu cand vei disparea jigodie, te crezi nemuritor, am inteles ai fost, si ca student, o nulitate- acolo vei ajunge-in anonimat
1
0
Papagalul lui d.na laura!
1
1
Tara arde si ei ne sfideaza in zeci de articole, aratandu-ne ca marii corupti se intorc din puscarie zambind la averile lor si noi traim ca fraierii din resturile impuse de ei ca salariu,dupa ce mai ramane cand isi fac pensii speciale,dupa ce si-au dus milioanele de euor in zeci de tari..romanii isi merita soarta pentru cat de lasi sunt. Aceste scursuri psd-iste merita lasate fara un banut sa vad daca le place viata pe cateva sute de lei
2
0
si tu in pula pe mine !
0
4
Plec un pic sa l pup in cur pe Dragnea si revin.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212