REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tujamo: Oamenii din România sunt foarte prietenoși! Video

Tujamo: Oamenii din România sunt foarte prietenoși! Video

Replica API 12 iulie 2022 | 00:00 1841

Cel mai mare festival de pe o plajă din Europa a revenit după doi ani de restricții din cauza pandemiei cu un show execepțional creat de artiști naționali și internaționali. Tyga, Alan Walker, Alesso, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Tujamo, Danny Avila, Carla’s Dreams, Steve Aoki sunt doar câțiva dintre artiștii care au întreținut atmosfera pe întreaga durată a festivalului. Tujamo, dj-ul care a închis festivalul, spune că a stabilit o conexiune aparte cu publicul din România, iar pentru asta le mulțumește și promite că se va reîntoarce de fiecare data când va avea ocazia.

Cea de-a patra ediție Neversea a adunat peste 260.000 de oameni, care s-au bucurat în cele 4 zile și 4 nopți de festival de peste 150 de artiști naționali și internaționali de renume. Într-o conferință de presă organizată înainte a de performa pe Main Stage, Tujamo, spunea că iubește publicul român și că a stabilit o conexiune aparte cu acesta. Dj-ul a închis festivalul Neversea, festival ce s-a desfășurat în perioada 7 – 10 iulie 2022, în Constanța. Tujamo a închis ediția Neversea din acest an cu un show live, fără un setlist prestabilit. A mărturisit că i-a fost dor de publicul Neversea și s-a ghidat după energia acestuia, pentru a pune muzică live.

,,Mă simt bine. După acești 2 ani e ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, toată lumea este atât de liberă. Pentru că nu știam la ce să mă aștept aproape că nu am pregătit nimic.”, a spus artistul.

Legat de faptul că a fost ales să închidă festivalul, dj-ul a spus că este o onoare deosebită, mai ales că mai există artiști mult mai bine cotați care ar fi putut să facă asta. ,,Este cea mai mare onoare din partea festivalului pentru că există și alți artiști mult mai mari decât mine, dar e nebunesc că mi-au oferit posibilitatea de a închide festivalul.”, a mai declarat Tujamo.

De asemenea, Tujamo a spus și faptul că a realizat o conexiune aparte cu publicul din România și că se consideră un tip norocos pentru faptul că oamenii adoră muzica lui.

,,De fiecare dată când vin în România sunt primit foarte bine de public, oamenii sunt prietenoși, iar când nu sunt aici, oamenii îmi scriu mereu. În fiecare zi primesc mesaje în care sunt rugat să revin. Nu știu de ce sunt așa de iubit, poate că sunt norocos sau oamenii chiar apreciază ceea ce fac. Oamenii simt muzica mea.

Este singura țară în care nu-mi este frică dacă plouă, cred că oamenii nu vor pleca din cauza ploii. Dacă aș putea să aleg, aș alege să nu plouă deloc, desigur, dar nu am teama că oamenii vor pleca acasă.

Am fost la festival și ieri (9 iulie a.c.) doar pentru a mă relaxa, pentru a vedea Black Eyed Peas, cât și ceilalți artiști, și simt că este mult mai bine față de primul an în care am venit aici. Sunt încântat pentru ceea ce se va întâmpla.”, a conchis artistul.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108