REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Joi, 16 Mai 2024
Anul XX Nr. 6731
7.4° Constanța Joi, 16 Mai 2024 Anul XX Nr. 6731
 

Turcan dă de pământ cu Austria: 'Niciun argument invocat împotriva României nu mai stă în picioare!'

Turcan dă de pământ cu Austria: 'Niciun argument invocat împotriva României nu mai stă în picioare!'

A.F. 8 decembrie 2022 | 00:00 837

Raluca Turcan, deputat PNL, susține că argumentele Austriei pentru aderarea noastră în Schengen nu mai stau „în picioare”.

Raluca Turcan

„Ar fi o profundă nedreptate ca, în ciuda unor investiții uriașe în infrastructura necesară pentru securizarea frontierelor, efortul României să fie sancționat printr-un refuz al aderării la spațiul Schengen. România merită recunoașterea firească a unui drept, lucru confirmat deja de numeroasele expertize tehnice realizate până în prezent.

Președintele Klaus Iohannis are în aceste zile o serie de discuții cu cancelarul Austriei, Karl Nehammer, iar la nivelul ministerului de Externe și al grupului de experți ai MAI se fac, de asemenea, eforturi consistente pentru a reda clar faptul că din punct de vedere tehnic România este pregătită pentru intrarea în spațiul Schengen. Niciun argument invocat de Austria împotriva României nu mai stă în picioare. Sperăm că analiza justă și solidaritatea să ia locul acestor reticențe total nejustificate”, a spus Raluca Turcan, pe pagina ei de Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Turcan da de pamant cu ciocanu' cuiva...in rest o s u ge in gat cu gemete
0
0
Raluca da de pamant cu ea insasi ca n-a intrat in Schengen si totul e o teapa incepand cu votul si terminand cu propaganda pro China Virus.O iluzie ca nu sunteti sclavi intr-o teapa de istorie si lume
0
0
Fiindca stiu ce fel de politicieni avem cit si ce fel de magiatrati.
1
0
Turca te rugam dati demisia
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407