REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
12.5° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Turcan: Guvernul include din nou transportul şcolar în sfera serviciilor publice

Turcan: Guvernul include din nou transportul şcolar în sfera serviciilor publice

Replica API 10 decembrie 2019 | 03:39 470

Raluca Turcan

Guvernul va include din nou transportul şcolar în sfera serviciilor de interes public, prin asumarea răspunderii pentru abrogarea Ordonanţei 51/2019, a afirmat, luni, vicepremierul Raluca Turcan.

"Va mai fi abrogarea Ordonanţei 51 (prin asumarea răspunderii - n.r.), cea legată de scoaterea transportului şcolar din sfera serviciilor de interes public, în felul acesta Guvernul rezolvând prima parte din transportul gratuit al elevilor şi anume includerea transportului şcolar ca serviciu public. Vom prelungi licenţele pentru operatorii de transport şi, în acelaşi timp, vom solicita ca şi condiţie de acordare şi de menţinere a licenţei realizarea transportului şcolar al elevilor", a precizat Turcan, la finalul unei şedinţe a conducerii PNL.

Potrivit Ralucăi Turcan, în prezent, prin Ordonanţa 51 dată de PSD, transportul şcolar "fusese pur şi simplu scos din sfera serviciilor publice şi lăsat la latitudinea transportatorilor, care, dacă nu operau pe rute convenabile, puteau să lase în aer transportul copiilor şi în felul acesta să le pună viaţa în pericol".

"Guvernul include din nou transportul şcolar al copiilor ca şi serviciu public şi, în plus faţă de asta, le cere operatorilor de transport obligatoriu să ţină cont de transportul şcolar al copiilor. Este o chestiune de siguranţă a copiilor, este o chestiune cu care nu ne mai putem juca", a argumentat viceprim-ministrul. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pensiile speciale, inclusiv ale magistratilor ANULATE! Acum intelegeti de ce magistratii erau si sunt atat de indulgenti cand este vorba sa aplice legea cand vine vorba de infractori care chipurile sunt politicieni, de asta . Ca politicienii au avut grija sa isi cumpere viitoarele condamnari prin aceste pensii speciale . Adica un politician fura milioane de euro si primeste cate un an sau poate doi , de cele mai multe ori cu suspendare. Pensii doar dupa CONTRIBUTIVITATE pentru toti romanii! In Constitutie spune ca toti suntem egali, NIMIC de speciali! STOP furtului din banul public cu tot felu
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515