REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Turcan: Mi-aş dori ca într-un an să punem pe masă o variantă sustenabilă de salarizare în sistemul public

Turcan: Mi-aş dori ca într-un an să punem pe masă o variantă sustenabilă de salarizare în sistemul public

Replica API 6 martie 2021 | 00:00 1400

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, a declarat, vineri, la Botoşani, ca îşi doreşte ca, în termen de un an, ministerul pe care îl conduce să prezinte un nou proiect de lege a salarizării în sistemul bugetar.

Raluca Turcan

Turcan a afirmat, într.o conferinţă de presă, că deja se lucrează la "o variantă sustenabilă şi echitabilă de salarizare în sistemul public".

"Noi vom pregăti anul 2022 cu o amplă reformă în sistemul public de salarizare. Nu e un secret, cunoaşteţi cu toţii, că lucrăm acum la modificarea Legii salarizării în sistemul public ca să o facem unitară, nu neunitară, aşa cum este în momentul de faţă, şi practic eu mi-aş dori ca undeva într-un an de zile noi să putem să punem pe masă o variantă sustenabilă şi echitabilă de salarizare în sistemul public", a afirmat ministrul Muncii, scrie Agerpres.

Raluca Turcan s-a aflat, vineri, în vizită de lucru în judeţul Botoşani, la instituţiile subordonate ministerului pe care îl conduce. Ea a fost însoţită de directorii Casei Naţionale de Pensii, Inspecţiei Muncii. Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar eu mi-as dori sa ti pui pe masa demisia, pt ca esti cel mai prost ministru ever
0
0
Ba da ce tupeu de proasta are asta! Ba si mai e si urata ca dracu! O sa scoateti lumea in stada nemernicilor! Cu 100 lei ce mai cumperi? Mancarea pe o zi pentru o familie de 4 persoane. Dar luna are 30 de zile. Si pe langa asta mai sunt de platit altele, o gramada. Traieste tu cu banii astia ma hahalera ce esti!
0
0
ar trebui sa incepeti cu evaziunea din sectorul privat unde se fura ca in codru si se munceste la negru in draci. Oricum, sper din tot sufletu sa nu prindeti sfarsitul de an la guvernare pt ca sunteti cel mai incompetent guvern din ultimii 30 de ani
2
1
ar trebui sa verifica mai intai daca cei 1.25 milioane de angajati pe salariul minim traiesc strict din acel salariu si nu mai iau nimic pe langa...
4
1
Hahaha ! Fa.te ca lucrezi pizda reshapata! Iar atzi dat muie la pulime , buna si echipa asta de impostori Pnl-Usr !
5
1
de ce este nevoie de un an pt a face o lege a salarizarii? se munceste la ea o ora in fiecare zi lucratoare? dati afara incompetentii, in cateva luni ar trebui sa fie gata... ori nu stiti cum sa protejati pensiile speciale si sporurile inchipuite...
5
2
Hai cu reforma si performanta, rupeti randurile bugetarilor!Sporurile si bonusurile tre meritate! Parazitarea sa o faca la partid nu pe bani publici! Reduceti discrepantele intre salarizari!
5
5
Pai tu in afara de taieri salariale si concedieri la bugetari , la ordinul Dulapului , nu stii nimic ! Nu esti in stare nici macar sa iti numeri anii din propria-ti varsta , hieno ! O sa ajungeti sava alunge poporul cu pietre ! Vandutilor !
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920