REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Turcan: S-au cheltuit bani enormi pe reconversie profesională, dar aceștia s-au dus în buzunarele unora

Turcan: S-au cheltuit bani enormi pe reconversie profesională, dar aceștia s-au dus în buzunarele unora

Replica API 25 ianuarie 2021 | 22:42 1273

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a spus, luni seară, la B1 TV, că banii folosiți pentru unele cursuri de reconversie profesională au intrat în anumite buzunare și amenință că va face dezvăluiri.

Raluca Turcan

"În România s-au cheltuit bani enormi pe reconversie profesională, iar banii s-au dus în buzunarele unora. O să fac o evaluare și o să vin cu date. Cursurile ar fi trebuit să ajute oamenii. dacă întrebați un om de afaceri cu ce se confruntă, își va spune lipsa forței de muncă și birocrația", a spus Raluca Turcan, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru cursantii ce au crezut si cred in politica ce cheltue sume enorme pentru propasirea puterii si acapararea ce a mai ramas in tara!Administratiile bugetare au alocat banii tarii si ai oamenilor in scolarizarea celor chipuri napastuiti !fara a le creea un loc de munca bine platit si sigur!A distrus ce a fost bun si a facut somajul electoral platit!
0
0
Va tot plingeti ca nu aveti bani dar inchideti tot ce produce un exemplu este la CT BUS CONSTANTA unde directorul BOGDAN NITA a inchis tot ce aducea un ban din mediul privat motivand ca este curtea lui si el face ce vrea,si asta este doar unul din ex va dati seama la restul institutiilor ce se intampla.
3
1
si aia de la bucuresti stiu foate bine din start unde se duc banii dar cum o mana spala pe alta si ei accepta pentru ca sifoneaza multi mai multi bani la randul lor!!!
3
0
Pensiile speciale? acolo nu sunt bancnote uriase? Vai vai doamna Curcan, poi ce-ai facut mai tanti!
3
0
S au cheltuit bani enormi. Ha ha ha! Adica bancnotele sunt uriase. Asta nici sa vorbeasca nu stie. Cum dracu sa o faci ministru? Veorica e profesor pe langa asta. Mai mult, stie ea cins a furat si o sa i dea in vileag. Cand? De ce nu acum? Care i problema? Numai prosti hoti si curve conduc Romania de 30 ani. Ce face SRI? Ce face DNA? Ce fac restul magistratilor? Astia sunt platiti sa apere statul roman. Daca si ar face treaba ar disparea toti turcanii orbanii ciolacii barnistii ciolosistii toate jegurile astea. N ar mai vrea unul la guvernare daca atunci cand ar freca menta sau ar fura ar fi t
5
0
stii unde s-au dus banii,arestati toti borfasii implicati,e simplu,drumul duce la imprimanta de diplome si falsi conferentiari si profesori,faceti ancheta ca pt o batrinica ce vinde patrujel ilegal,mm de jigodie comunista
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218