REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Turcan spune că NU vom avea surprize NEPLĂCUTE privind ALEGERILE

Turcan spune că NU vom avea surprize NEPLĂCUTE privind ALEGERILE

Replica API 12 iulie 2020 | 21:37 2068

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat că organizarea alegerilor ar trebui să reprezinte o prioritate şi autorităţile evaluează pericolul organizării scrutinului şi impactul asupra sănătăţii publice. Turcan a precizat că datele şi precedentele arată că pot fi organizate alegerile. ”Nu veţi avea nicio surpriză neplăcută din partea noastră să ne vedeţi cramponându-ne de organizarea unor alegeri, care sunt necesare, punând în pericol sănătatea publică”, a punctat însă Turcan.

Raluca Turcan a declarat, într-un interviu difuzat sâmbătă, la Digi24, că organizarea alegerilor poate fi făcută în condiţii de sănătate publică optime.

“Organizarea în sine a alegerilor poate fi făcută în condiţii de sănătate publică optime. Adică toate birourile de secţii de votare să aibă o dispersare a membrilor secţiilor de votare corespunzătoare, să se dezinfecteze instrumentele cu care se votează şi practic oamenii să se ducă în procesul electoral fără a fi supuşi niciunui pericol. Ce reprezintă însă o îngrijorare şi pentru noi şi pentru specialişti este pregătirea alegerilor, modul în care partidele îşi vor face campanie pentru că nu toţi înţeleg că trebuie să se readapteze şi că pot să folosească mult mai mult comunicarea online, că pot să folosească platformele sociale”, a afirmat Turcan.

Turcan a spus că datele arată că pot fi organizate alegeri în această toamnă, dar dacă evoluţia pandemiei nu va permite, atunci autorităţile vor evalua situaţia.

“Eu cred că organizarea alegerilor ar trebui să reprezinte o prioritate şi să evaluăm pericolul organizării alegerilor sub impactul sănătăţii publice a oamenilor. Însă îmi e greu acum, nu am toate datele să vă spun dacă este extrem de periculos să organizezi alegeri. Datele şi precedentele ne arată că poţi să organizezi alegeri. (…) Nu veţi avea nicio surpriză neplăcută din partea noastră să ne vedeţi cramponându-ne de organizarea unor alegeri care sunt necesare punând în pericol sănătatea publică. Avem un cadru care merge în continuare,dacă evoluţia nu va mai permite organizarea acestor alegeri, suntem oricând dispuşi să evaluăm”, a susţinut vicepremierul Raluca Turcan.

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de lege iniţiat de UDMR care prevede organizarea alegerilor locale în 27 septembrie şi a respins iniţiativa legislativă a Guvernului cu acelaşi obiect, scrie stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa speram ca vom schimba ceva.
2
2
categoric nu vor fi surprize, PSD nu mai primeste voturi, nu are de unde sa mai dea pensii speciale
4
3
Sa nu avem surprize la alegeri, sper sa nu castige pnl ca ne tine in stare de alerta pana in 2300
10
2
moe pnl ,Turcan suge la Stolojan.
10
1
Ce mufarina are.zici ca-i desenata cu stanga si neterminata.moartea pasiunii naste monstrii.urat specimen.
9
1
MUIE PNL SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR PNL
7
5
muie pesede !!! Iar postacilor pesedei muie cu mult cacat !!! Barbule nu ne-ai dat raspunsul pe care-l simti in inima ta comunista ! Sa votam hotii tai pesedistii !!!
3
8
Tanti raluca turcan seamana cu papusa barbie, isi vede numai interesele ei si freaca menta ca vicepremier pentru salariul ce-l primeste! Ea si altii prin dispozitie guvrnamentala-arafat sunt negativi-covid!
12
4
Cine mai voteaza psd inseamna ca voteaza furtul, saracia, comunismul. Mars in Coreea de Nord cu voi parazitii societatii !
7
13
N-O SA AVETI SURPRIZE NEPLACUTE...deoarece n-o sa va voteze...NIMENI...NIMENI...NIMENI...tineti minte trei cuvinte...PLECATI PLECATI....R E P E D E.....
15
4
De fapt sanatatea romanilor conteaza pentru astia doar cat sa fie o prezenta suficienta la vot si ticalosii sa-si continue vietile privilegiate la putere in folos personal,pentru satisfacerea orgoliilor. Corect,e foarte limpede ca romanii vor vota prost in continuare,adica exact impotriva lor si apoi vor injura, dar nu ca-si dau seama unde au gresit,ci o vor face tot directionati de diverse propagande. Creierul romanesc este oprit si intrerupatorul defect. Remedierea va veni poate dupa un secol.
4
6
MUIE ZDREANTA NENOROCITA. SI TIE SI JIGODIEI DE IOHANNIS SI CATELULUI ORBAN SI SA NU UITAM, MULTA MUIE CU KKT LUI RARES BOGDAN
13
4
Pedelista machiata in liberala. Huoooo
13
4
Inutila asta freaca menta in guvern pe bani ..foarte multi!
12
3
Eu ma duc in sectia unde voteaza asta si ii dau la muie
13
3
Ce blana urata are aceasta
9
3
... intr-un GUVERN de prosti !
9
3
ca face asta un oral de ti intra cearsaful in cru.
8
3
Turcan scapa porumbelul... Adica pasarica. Din mana o scapa. Deci totul e aranjat.
12
3
Curva asta desirata, parca este mumie egipteana. Asa arata femeia snur, fara tate, fara cur. E moartea pasiunii in persoana. Dar poti sa te caci in gustul majoritatii romanilor? Ar fi o adevarata blasfemie...
16
3
cat de proasta poti fii , daca tu mai speri sa castigati alegerile?? catea in calduri..
17
3
Doamne ajuta sa castigati alegerile ca sa se convinga lumea cat de nashpa si contra poporului sunteti. Iar pesedeii care au furat sa faca puscaria bine meritata. Numai asa romanii vor intelege ce trebuie.
12
4
Astia trebuiesc arestati si bagati la jilava
17
4
Analfabeta asta, auzi vice -priministru, te apuca rasul , ea e cu culcatul viu si sculatul mort. Si nu e singura perla a acestei sibience.
20
3
ghioarala nenorocita?.O sa o sugeti la alegeri
22
5
Pana acum au ales romani ca la hora un pas la inainte doi inapoi dupa toate incercarile ratate cu alte partide intorcanduse la urmasi PCR,adica dupa FSN a urmat PNTcd si PNL apoi PDSR urmat de PDL si dupa inapoi la PSD si acum PNL care nu este pe deplin la putere parlamentari majoritari fiind tot PSD dupa care daca ar fi alesi tot PSDisti care"sunt mai buni"asta ar fi culmea dar la cat de multi prosti voteaza este posibil. Va reamintesc ca P.C.R.--F.S.N.--P.D.S.R--P.S.D.este aceiasi Marie dar cu alta palarie.
13
8
psd si romania, pnleul sa traiasca ca virusul s a creasca , usreul e in floare sa mai facem o testare, urati mai hai!
8
2
VAI VAI VAI
8
3
Jos pnlistii
15
7
Nu mai pupati voi alegeri, cine va mai alege la cat rau ati facut Romaniei si romanilor.Nici in UE nu santem din cauza voastra.Pentru niste fonduri UE nerambursabile v-ati vandut.Bulgaria este in UE.O sa dispareti asa cum ati venit.
18
6
PNL pierde zilnic voturi. Vor intra in campania electorala cu lumea in strada. Minciuna agitata prin presa ca virusul a devenit mai contagios in ultimele zile va impinge partidul in absurd.
19
8
MUIE PNL SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZNATILOR PNL
20
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614