REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Turcescu - mesaj către Iohannis: E timpul să vă arătaţi la faţă şi să anunţaţi oficial că aţi renunţat la ideea anticipatelor

Turcescu - mesaj către Iohannis: E timpul să vă arătaţi la faţă şi să anunţaţi oficial că aţi renunţat la ideea anticipatelor

Replica API 11 martie 2020 | 00:00 971

Robert Turcescu, foto Digi 24

Viceliderul deputaţilor PMP Robert Turcescu îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să anunţe public că renunţă la ideea anticipatelor.

''Domnule Iohannis, e timpul să vă arătaţi la faţă şi să anunţaţi oficial că aţi renunţat la ideea anticipatelor. România, ţara al cărui preşedinte sunteţi, are nevoie de stabilitate politică şi guvernamentală. Poate unora nu le convine, poate altora li s-au încurcat socotelile politice, poate nici dumneavoastră n-aţi luat în serios faptul că Florin Cîţu ar putea fi cu adevărat prim-ministru, dar iată că viaţa bate calculele făcute pe ciornele din şedinţele de partid. Şi le cam bate cu pumnul, după cum se vede'', a scris marţi Turcescu pe Facebook.

Acesta îi transmite şefului statului că trebuie să vorbească cu ţara, cu oamenii care l-au votat şi să le spună ''că jocurile politice intră în carantină măcar până trece pericolul COVID-19''.

''Aşa că, domnule preşedinte, vorbiţi! Vorbiţi cu ţara, vorbiţi cu oamenii care v-au votat, spuneţi-le că jocurile politice intră în carantină măcar până trece pericolul COVID-19! Şi daţi undă verde instalării unui guvern pe deplin funcţional la Palatul Victoria! Ţara nu vă va fi recunoscătoare, dar măcar va fi ceva mai pregătită'', a fost mesajul lui Turcescu, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru astia de mai jos dar si pentru atii, voi stiti ca asta a fost votat de CONSTANTENI ca senator ?? asa ca beliti ochii cand mergeti la vot!!!!
0
1
Si de ce sa renunte la anticipate ? Sa stam tot asa nici in apa nici pe uscat ?
2
0
Mai Turcescule,dupa ce singur ai spus despre tine ca esti un jeg uman ma asteptam sa te retragi si sa stai linistit in banca ta,da deunde acum tu te iei de presedinte "pentru ca nu mai poti de grija romanilor".Lasa ciocu mic ciripitorule.
2
1
Du-te la Oana Sarbu si cantati impreuna muzica "FLOK",cum faceai in emisiunea in care te ai deconspirat deconstipat?"SORINA MATEI,HAI SPUNE SI TU! A VENIT MOMENTUL SA NU NE MAI ASCUNDEM" si "femeia cu gatul lui Petre Roman" n avea de gand sa se "dea singura in vileag" se facea ca ploua!VA UITAM NOI VREODATA?ZDRENTE!
2
1
nu vrei tu sa te duci in.... si sa stai cu capul in... ca strutul?
1
1
Cand se concentreaza domnul colonel vorbeste foarte bine si convingator.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272