REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
16° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Turcescu, o nouă apariție televizată după detonare

Turcescu, o nouă apariție televizată după detonare

Replica API 25 septembrie 2014 | 09:15 210

Robert Turcescu a oferit un interviu miercuri seară și pentru B1 TV, reiterând faptul că se simte "eliberat" și susținând că trăiește ”cele mai frumoase zile” de după nașterea copilului său. Turcescu a insistat din nou că vrea să-l judece un "judecător drept".

”Eu, așa cum am mai spus și cum am spus la B1 prima oară, în emisiunea Sorinei Matei, am dat jos un rucsac cu pietre din spate. Mai mult nu mai am de spus, nu am urmărit ce se spune pe posturile de știri, mi-am luat o pauză de respirație și mă bucur de acest lucru, dar nu am dispărut, sunt acasă, sunt aici. Nu sunt fugar în momentul de față. Sunt cele mai frumoase zile ale sufletului meu după nașterea copilului meu. Sunt un om liniștit și sper să fie la fel în continuare. Le doresc tuturor celor care poartă într-un fel sau la un moment dat poveri să aibă parte de bucuria de a se simți eliberați", a spus Turcescu.

Întrebat despre ce le transmite oamenilor care sunt dezamăgiți de atitudinea sa și de mărturisirile pe care le-a făcut, acesta a spus că ”este dreptul fiecăruia în momentul de față să judece lucrurile. Eu nu am să le spun că sunt în momentul ăsta nici supărat pe cei pe care poate sunt dezamăgiți sau dezamăgit de dezamăgirea lor, nu mă bucur de bucuria celor care sunt într-un fel sau altul de partea mea. Le mulțumesc tuturor și îi las să judece ei însiși și în ceea ce mă privește vreau să mă judece un judecător drept”.

Întrebat de planurile sale pentru viitorul apropiat, acesta a răspuns: .„Dumnezeu râde de noi când ne facem planuri. Deocamdată mă pregătesc să culeg vița de vie că stă să cadă boabele”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468