REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Turcilor de la Metchim Trade li se cere falimentul!

Turcilor de la Metchim Trade li se cere falimentul!

Andreea CONDURACHE 12 aprilie 2024 | 00:00 3807

O cunoscută societate din județul Vâlcea cere falimentul în instanță unuia dintre cei mai mari traderi de cereale din Constanța. Mai exact, Agrival Trans SRL a înregistrat în cursul zilei de 10 aprilie a.c. un dosar prin care cere falimentul societății Metchim Trade SRL, deținută de omul de afaceri turc Halil Ozdinc. Vă reamintim că, Metchim Trade SRL a fost inclusă în lista marilor contribuabili ANAF.

Turcilor de la Metchim Trade li se cere falimentul! Ozdinc Halil

Agrival Trans SRL, o firmă din județul Vâlcea, a înregistrat la Tribunalul Constanța, pe 10 aprilie a.c., un dosar prin care cere, în calitate de creditor, falimentul societății Metchim Trade SRL.

Turcilor de la Metchim Trade li se cere falimentul! cererea de deschidere a procedurii de faliment

Metchim Trade SRL a fost înființată în anul 2007 și are sediul în municipiul Constanța. În 2022 firma a înregistrat afaceri în valoare de 192.776.877 de lei, un profit net în valoare de 1.038.442 de lei, dar și datorii de peste 32.199.351 de lei, având 10 angajați. Administrator al firmei este Ozdinc Halil, iar unic asociat este Ozdinc Halil Ibrahim. Metchim Trade SRL a fost inclusă în lista marilor contribuabili ANAF.

Turcilor de la Metchim Trade li se cere falimentul! situația financiară a societății Metchim Trade SRL

Cât privește creditorul, Agrival Trans SRL a fost înființată pe 23 ianuarie 2023 și are sediul în Racovița, comuna Budești, județul Vâlcea. Unic administrator și asociat al firmei este Săndulescu Daniela.

Turcilor de la Metchim Trade li se cere falimentul!

Țeapă de 4 milioane de lei

Afaceriștii turci au fost acuzați anul trecut de către un mare comerciant de cereale din Brăila, Ezean Grain, că l-au păcălit cu 4 milioane lei după ce au cumpărat de la el cereale prin intermediul Odeea Internațional, fără a-i mai achita însă banii.  Ulterior, s-a aflat că Odeea Internațional avea comportamentul unei firme fantomă, iar Ozdinc Halil nu mai avea nicio poziție în firmă, deși întreaga corespondență purtată online pentru afacere s-a purtat de pe adresa de e-mail oficială a societății Metchim Trade. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Turcul are 6 sau 7 firme în r*mânia mai are și în Turcia câteva și offshore automat are și relații peste tot. Ca nu a deschis el firmele ca să plătească ca orice roman taxe
9
0
Nu știu de ce nu se sesizaza anaful îl lasă pe turk în pace sa ne fure țară
8
0
De unde atata ca nu il mai duce
3
0
Cred ca lui halil ii oferi servicii erotice de îți plătește doamna simona
4
1
Halil este un om cinstit și mereu plătește bine pentru serviciile pe care i le ofer
2
6
Tucul ala ma punea sa merg numai cu 60tone
4
3
Doamna Săndulescu, degeaba va dați LIVIU sau FOST ANGAJAT. Tot Dvs. sunteti, celebră de la o poștă pentru felul agramat de a scrie. Punct nu știți sa puneți, nu ați auzit de el. Mai aveți mult noroi in suflet? Că văd ca atâta știți, doar sa dați cu el. Va repetați ca o moara stricata, aceleași povesti, remestecate și vomitate aici. Va e dor de ANAF? De ce nu ii chemați întâi la firma Dvs. fantoma, împreuna cu cei de la ITM? Sa ii ia in drum și pe cei de la Autoritatea Rutieră, ca nu aveți ceva in regula, de când ați descoperit in 2023 ca pentru o firma vi se eliberează certificat de înmatriculare. O hârtie colorata, plina de litere și cifre din care nu înțelegeți nimic.
4
5
Poate verifica și itm ul încadrările angajaților ca pe carte de munca toți sunt la minim pe economie și diferența se da la n***u
7
3
Toți din jurul turcului spera sa primească și iei ceva de la țepele lui Poate se trezește și ANAF ul
5
2
Stimata Doamna Săndulescu aka Ion Popescu…după câtă conversatie am făcut aici cu Dvs. chiar nu reușiți sa îmi scrieți numele ca lumea??? Ma gândeam sa ma opresc, pur și simplu sunteti irecuperabil dar voi insista pana învățați sa puneți PUNCT (semnul de punctuație adică) la finalul frazei. Zic și eu, măcar cu atât sa ramaneti din povestea asta, sa învățați sa scrieți corect r*mânește. Ce ziceti? Încercam puțin?
2
4
Elvir de la metchim trade tu ești un milog care ești pus la inaintare sa comentezi dacă cunoști situația cum zici de ce nu pui și dovezi dacă zici ca firma din Vâlcea nu este corecta chiar aștept Jean valjan
4
3
Stimata Doamna Săndulescu, incercati sa ,,comandați” un articol și la Cancan. Sau faceți-va abonament la Lege5. Sa fiți la curent cu toate dosarele de pe rolul instantelor de judecată. In afara de o exprimare agramata și de o frustrare de pigmeu, nu ați adus niciun argument notabil in mahalagismul verbal pe care îl etalați cu atâta mândrie in comentariile făcute. Din pacate, acesta este nivelul intelectual al postacului r*mân care, pentru câțiva lei băgați ca pe vremuri intr-un buzunar de jurnalist, își permite sa elucubreze liber, despre orice bălărie, cu o aroganță supremă. Este greu, intr-adevăr, ca in anul 2024 sa mai ai simtul penibilului in ceea ce te privește. Amin!
2
4
Oricum draga a*****a puteai sa te uiți pe portal.just.ro și sa scri și despre celelalte procese pe care le are teparul asta. Ținând cont ca a furat banii și de la cumnatul care la ajutat sa își întemeieze o familie și ia dat de munca ca era o scursura
3
2
Aaaaa dacă nu ești drogatul ești z.d.r.eanta aia de nevastă-sa care te bucuri la rândul tău de banii furați de t**c
5
2
Jean valjan ești o sluga eu știu cine ești și dacă doamna jurnalist are nevoie de informații ii las nr meu 0758868351
5
2
Domnule Nicu, dacă sunteti tot Doamna Săndulescu (semănați după cum scrieți), aflați ca nu sunt Ibrahim ci doar o persoana care cunoaște foarte bine întreaga situație. Va recomand sa terminati cu postatul, nu e de Dumneavoastră. Discutați cu doamna jurnalist care v-a ajutat cu marea ,,informație-bomba”, sa va scrie Domnia sa textele. Ar fi mai inteligibile. E clar ca ați pierdut demult lupta cu gramatica limbii r*mâne.
4
3
Jean mai mult ca sigur este fisuu (ibrahim) ala drogat care cheltuie banii furați de turcul ala imbecil de la oameni cinstiți
4
3
E bine, totuși, ca ați recunoscut indirect ca ați ,,comandat” articolul. Nu de altceva, dar mai induceți in eroare lumea și Doamna jurnalist se mai trezește cu vreun dosar penal pentru una, pentru alta. Poate ca ii explicați Dvs., Stimata Doamna Săndulescu. In cuvinte simple și in limba r*mână, cu semnele de punctuație puse unde trebuie și fara greșeli gramaticale.
1
5
Sunteti Doamna Săndulescu, sa înțeleg? Mai bine ați încerca de câteva ori sa îmi scrieți numele corect, stimata Doamna. Poate va iese, după dictare…
2
3
Și domnu fără identitate care comentezi aiurea jan valjan Sună-mă pe mine să-ți dau dovezi sa vezi ca este ca mine
3
2
Crezi tu ca de nebuni ceream falimentul este un gunoi halil lam ajutat foarte mult are datorii la firma noastră la transport
3
2
Stimata doamna c********e, inainte ca Domnia Voastra sa deveniti o trambita a portalului instantelor de judecata (portal.just.ro), poate era de bun simt sa verificati cine este ,,cunoscuta societate din judetul Valcea”, Agrival Trans, ca sa nu va mai banuim legitim ca publicati articole ,,la comanda”. Informatiile le puteati identifica simplu, sunt publice, era de ajuns sa intrati pe portalul ANAF. O societate care are in obiectul de activitate doar operatiuni de transport si care nu are nicio data fiscala declarata, cum nu are declarat niciun angajat. Poate D-na Sandulescu, administratorul acesteia, va putea oferi mai multe informatii inainte sa va apucati cu ardoare de scris, inclusiv legate de motivul pentru care aceasta firma fantoma din judetul Valcea ameninta cu insolventa o respectabila societate de pe piata de cereale din Romania, pentru debite inchipuite. Va recomand sa urmariti asiduu portalul, pentru finalul povestii.
2
6
Turcii sunt imperiu pentru cei care au uitat!
3
2
Inca o dovada a faptului ca unele articole sunt postate doar in scop denigrator...dar, in anul de gratie 2024, sa apara un astfel de articol intr-o astfel de f*****a online, nu ne mai mira nimic. ,,Cunoscuta societate din judetul Valcea” este infiintata in anul 2023, are ca si asociat unic o ilustra necunoscuta doamna Sandulescu (cel mai probabil, doamna cu pricina nici nu stie ca este administratorul acelei firme) si, pe modelul deja cunoscut, face valuri preluand informatii ,,suculente” din alte litigii Metchim. Sa postam, sa trolam, zic, suntem in an electoral si vajnica autoare a acestui articol si-a inceput incalzirea cu un ,,subiect fierbinte”...
3
4
Hai turcule știu ca vrei sa vi la mine ...hai tata hai
3
6
clar sponsorizeaza undeva ca la cate tepe a dat turcu asta trebuia sa fie in puscarie de mult
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468