REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Turcul Vural HACI mai TRÂNTEŞTE un IMOBIL de 9 ETAJE în cartierul COMPOZITORI

Turcul Vural HACI mai TRÂNTEŞTE un IMOBIL de 9 ETAJE în cartierul COMPOZITORI

Replica API 20 ianuarie 2021 | 22:59 5156

O nouă construcţie răsare în cartierul Compozitori. Primăria Constanţa a dat undă verde societăţii Country Estate SRL, administrată de turcul Vural Haci, să mai ridice un bloc de 9 etaje pe strada Constantin Bobescu. Lucrările ar urma să fie finalizate în termen de 24 de luni.

Bloc de 9 etaje pe strada Constantin Bobescu

Investitorul Vural Haci a primit undă verde de la Primăria Constanţa pentru construirea unui imobil ce are un regim de înălţime D+P+9E şi care prevede realizarea de locuinţe colective. Autorizaţia de construire a fost emisă pe numele SC Country Estate SRL, pe data de 19 ianuarie 2021, fiind valabilă 12 luni. Lucrările vor avea loc în cartierul Compozitori, pe strada Constantin Bobescu, numărul 101 şi ar urma să fie finalizate în termen de doi ani.

Vural Haci, cetăţean de onoare al localităţii Agigea

Vural Haci a fost preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci din Dobrogea. În martie 2011 a primit titlul de cetăţean de onoare al comunei Agigea. Haci este administrator şi asociat unic al firmei SC Country Estate SRL, înființată în anul 2017, cu sediul pe strada Ion Luca Caragiale nr. 60E. În 2019, societatea a avut datorii în valoare de 5.094.891 de lei şi un singur angajat.

Nu este singura investiţie a afaceristului

Aceasta nu este singura investiție de pe litoral a afaceristului. În decembrie 2018, investitorul a mai obţinut un certifiact de urbanism pentru ridicarea unui bloc de trei etaje pe strada Genova. De asemenea, afaceristul a mai investit şi în construirea unui bloc cu 8 etaje în spatele Centrului de Scafandri.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E kurd. Afost asociat la solid haus .Sunt cetateni Romani, a avut grija de ei Amet Varol de la emigrari coordonat Yusuff Muuurat a ajuns iar deputat tatar Cum se poate dupa ce a pagubit uniunea tatara de cinci milioame de euro sa ajunga iar in parlament?
1
1
Nu amestecati turcul din articol cu localnicii de etnie si arminii. Asta e turc cu pasaport aciuat. Fabrica de mase plastice Sterk de la Medgidia a praduit-o. Cum a praduit-o la noul proprietar e marea golaneala. Da spaga la greu unde e nevoie. Nu cunoaste notiunea de taxe si impozite.
3
0
Stau la Casa in compositori, nu poti trage o basina in curte ca avem blocuri de jur imprejur...nu am nici macar 50 de metri intre casa si blocurile din fata,stanga si din spate!
5
0
Nu e turc ca mananca pl de porc pane. E machedon imputit ca miroase a aracet
5
4
pentru mdd sa o sugi
1
2
Tu stii unde este acest teren??daca nu stii nu iti mai da cu parerea. Vezi ca la nici 500 de m stanga dreapta spate sunt blocuri P plus 10 P plus 6 samd. A fost de ajuns sa construiasca vectra in anii 2000,ani de glorie ai organizatiei Mazare, si aia a fost. Plus de asta ca sa obtii autorizatia ai nevoie SI DE SEMNATURI ALE VECINILOR,daca sunt, stii cat se cere pe 1 semantura?1 APARTAMENT CU 2 3 CAMERE. Asa ca voi ce care mancati bors aiurea puneti mana si documentati va nu doar primaria e vinovata, sunt si altii despre care nu scoateti un sunet.CUNOSC OM CARE A LUAT 1 AP 2 CAMERE PT SEMNATURA
3
3
terenul ala face parte din loturile manarite de drogat pe vremea cand se costuma si umbla travestit prin Mamaia in care alegorice. acu viu eu si intreb: cum a primit HACI autorizatie de contructie pe un teren cu cantec? TACI mai HACI in iarba sau te CACI?
9
0
dupa ce ne a dat cu terenul in cap Lazio acum ne zboara si Spezia din cupa in stilul asta retrogradam
8
1
Betonarea orasului continua si sub PNL...Ma asteptam sa vad o lege locala care sa nu permita construirea de blocuri,fara 2-3 mii de metri imprejur...
10
2
Vezi ca faci ura de rasa , sa nu te trezesti cu vreun proces !
7
6
Aveti grija de Georgiana Gospodaru domnule primar!!A facut manevre la toti prietenii ei, nu degeaba e singurica si poate ca vrea manevre in continuare!!!
5
2
Mi se pare incredibil ca se da autorizatie de construire pentru bloc cu 9 etaje, in conditiile in care, conform reglementarilor urbanistice din zona, regimul de inaltime permis este de P plus 2.
14
3
eu intre un turc si un machedon, aleg turcul
25
9
Cumparati de la turcu, o sa aveti soarta turcilor care s-au trezit cu blocurile daramate la primul cutremur de 3 grade. Pai astia au interdictie sa mai construiasca in TR. Bah cum plm astia pot sa faca ce vor in RO? Pentru ca la noi e lacomie in institutiile statului. Bah, nu uitati, coruptia ucide bah!
19
6
e smecher turcu, va tranteste niste etajate cu bca fin chinezesc si betoane machedonesti cu aditiv indoit cu apa.
26
5
Dau la toti saracii care da HATE aici apartamente gratuite
7
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272