REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

TURISTĂ RESUSCITATĂ pe plajă, la Vama Veche! S-a aventurat în mare, ignorând steagul roşu arborat de salvamari!

TURISTĂ RESUSCITATĂ pe plajă, la Vama Veche! S-a aventurat în mare, ignorând steagul roşu arborat de salvamari!

Replica API 5 august 2019 | 00:30 830

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină duminică, 4 august, în Vama Veche, în zona plajei La Stuf: o femeie s-a înecat! A fost scoasă din mare şi a fost resuscitată la mal!

Femeia, o turistă din Prahova, a ignorat steagul roşu arborat la mal, care înseamnă că este interzisă scăldarea. Conform unor martori, femeia a fost scoasă la mal de o altă persoană de pe plajă: "Nu era salvamarul în zonă". Indiferent dacă situaţia a fost aşa, atragem un semnal de alarmă: nu vă aventuraţi în mare dacă este arborat steag roşu sau galben!

Revenind la femeia scoasă din mare, medicii aflaţi la faţa locului au efectuat manevre de resuscitare, iar atunci când a revenit pulsul, turista a fost transportată la Spitalul din Mangalia. Se pare însă că starea ei este foarte gravă.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zdrente sunteti voi, Andra mea era poeta
0
0
Sunt prietena fetei, eram cu ea in apa. Stiti cumva cum pot da de femeia care m-a scos si pe mine din apa? Am tot incercat sa o gasesc si pe plaja a doua zi, dar nu am vazut-o.. Ma gandeam ca poate e o mica sansa sa o stie cineva dintre cei care mi-au scos prietena.. Sau poate vede ea. Macar sa-i multumesc. Si celor care au facut ceea ce eu n-am fost in stare - sa o ajute pe prietena mea, va multumesc mult pentru tot - cuvinte de prisos acum.
1
0
A murit, pe 8 august. Era o fata minunata, care a adus lumina si frumusete in viata celor de langa ea. Din pacate ea nu mai e iar retarzii care imprastie ura cu fiecare cuvant scris raman sa intunece viata celor din jur. Sper ca cei 2 cu comentariile incalificabile sa nu aiba mama, sora , iubita, fiica etc, nu-mi imaginez cine ar iubi asemenea monstri.
1
0
Mai stie cineva ceva de ea? Sper ca e bine fata.
0
0
Am fost 3-4 persoane care am scos-o pe domnisoara din apa. Nici ea si nici prietenele ei nu erau fete necurate, ba din contra. Au cooperat foarte bine ca sa aflam date importante despre starea ei de sanatate si date personale. Pacat ca oamenii din jur se adunau ca la spectacol si nu prea ascultau indicatiile noastre. Fetelor, sper ca prietena voastra sa-si revina cat mai repede si sa nu aiba complicatii! Satisfactia ar fi mult mai mare sau auzim ca si-a revenit si ca este bine!
4
0
Pe facebook Marila Matilda
1
0
Dupa razboi, multi viteji se arata. Daca erati voi acolo, asa prosti cum sunteti, ati fi pretins ajutor. Si ultima proasta si "zdreanta" daca era, e o viata. Da va zic eu sigur ca copilul asta era copil model. Unii n-au facut in viata lor cat a facut ea pana la 19 ani. E viata in fiecare vers din cartea pe care a scris-o. Eu nu sunt la fel de elevata ca ea. Ia mai da-va in pula mea cu parerile voastre cu tot. Roata se intoarce, nu-i problema. Ca ce ai de oferit, tot atat primesti.Prosti v-ati nascut, prosti o sa muriti
13
0
Dna Matilda, e prietena mea. Cum putem tine legatura?
9
0
Nu,dna Matilda,nu este bine deloc.Va multumim din tot sufletul pt implicare.Nu pot explica ce simtim .Este un om deosebit,ca si prietenele ei.As vrea sa tinem legatura,dar cum?
7
1
Irina , copila este bine sau tot in stare critica.? Prietenul meu impreuna cu alti 3 turisti au scos-o din apa. Eu cu alti 2 doctori am inceput resuscitarea pina la sosirea echipajelor de ambulanta. Pot sa spun cu siguranta ca nu bause inainte de a se ineca - am facut respiratiile gura la gura. As vrea sa aflu ca este bine, in viata, fara sechele neurologice. Iar ceilalti care nu puteti sa spuneti ceva de bine cand se intampla o tragedie mai bine a-ti tace.
10
0
Pentru cine a scris cuvintul"zdrente"- sa va fie rusine.Nu cunoasteti voi oamenii.Estr cel mai bun om oe care l stiu.Nu era nici drogata,nici beata.E buna,frumoasa,desteapta.Nu au plecat cu bautura si drogurile la ele,au plecat cu carti de citit.Nu se pretindeau femei l8bere,cum scrie cineva fara cap aici,ci erau pur si simplu prietene bune care au vrut sa petreaca timo impreuna.Nu mai jicniti si nu va mai dati cu parerea.Se putea inrimpla oricui,putea fi copilul vostru.Exprimarile astea vin din prostie si rautate.Este saritoare,buna,desteapta,supercuminte.Cine s zdrentele aici?
11
1
"Beau, se drogheaza, se tavalesc cu toti nespalatii, cica sunt femei libere, cand de fapt ele sunt zdrente. " Esti o anomalie care respira degeaba . Fata e studenta la Bucuresti , cu bursa de merit si cred ca are un IQ cat tot neamul tau .
11
0
Avea pasarica frumoasa ?
2
11
38 de bucati..anul asta slabut..
0
9
Daca a intrat in mare cu steagul rosu afisat, salvamarii si smurdul nu sunt obligati sa o salveze! Fiecare trebuie sa isi asume raspunderea pentru ceea ce face si sa suporte consecintele! Daca eu fac kitesurfing la capul bunei sperante si ma haleste rechinul doar n-o sa fie responsabil statul sudafrican! E afis cu atentie rechini? Sanatate si un praz verde!
5
9
Accidente pot fi in orice locuri.Motive le,cu miile. Chiar daca tu esti atent,prevazator,poti fi accidentat de altii,sau cand intri in apa sa faci infarct pentru ca esti predispus si nu stiai. Unde e rea vointa si incapatanare deja vorbim de o asa zisa invitatie la ceva negativ,la accidente. Nimeni nu este scutit in viata de situatii critice,asa ca nu e bine sa criticam aiurea.
9
0
Stiti voi ca s a aventurat in mare? Ati fost voi langa ea? Mai terminati cu titlurile astea de 2 bani.
13
0
Daca este rosu ,nu intri , clar ! Nici salvamarii n-ar mai trebui sa intre , de ce sa-ti risti viata ptr. un retardat ?
11
11
Dumnezeu sa o ierte si sa il ierte si pe retardul de mai jos ca are creier cat nuca
15
4
Beau, se drogheaza, se tavalesc cu toti nespalatii, cica sunt femei libere, cand de fapt ele sunt zdrente.
5
23

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272