REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Piața Ovidiu, împânzită de turiști străini: ”Prețuri de Monaco!” Video

Piața Ovidiu, împânzită de turiști străini: ”Prețuri de Monaco!” Video

Replica API 17 iunie 2022 | 00:00 2913

Sezonul estival este în toi și, chiar dacă operatorii economici au precizat că situația nu este una tocmai roz pe litoral, din cauza vremii și a războiului din Ucraina, care ar alunga turiștii, iată că, totuși, orașul de la malul mării începe să fie vizitat. În cursul zilei de joi, 16 iunie, piața Ovidiu a fost plină, încă de la primele ore ale dimineții, de turiști străini, însoțiți de ghizi. ”Prețuri de Monaco”, le spuneau ghizii, amuzați.

Încă de la primele ore ale dimineții, când angajații localurilor din Piața Ovidiu abia se apucaseră să șteargă mesele de praf, turiștii străini, fresh, erau încolonați frumușel și se plimbau însoțiți de ghizi. Grupurile erau delimitate de cifre, iar turiștii, mai toți în vârstă, erau fascinați de zonă, fotografiind de zor. Ghizii le-au explicat semnificația zonei, printre date exacte fiind strecurate și glume. Sau… nu? ”Prețuri de Monaco în zonă”, au fost cuvintele surprinse.

Oamenii aflați în așteptarea unei cafele de dimineață s-au declarat încântați de priveliște. ”Foarte frumos. Mă bucură ceea ce văd. În primul rând pentru că văd turiști interesați de orașul nostru, în al doilea rând pentru că îmi dă un sentiment de vacanță și, în al treilea rând, că văd persoane în vârstă, cum sunt acești turiști, care sunt relaxați, se plimbă și își trăiesc bătrânețea într-un mod frumos. Din păcate, la Constanța, România, nu prea vezi așa ceva. Bătrânii noștri nu-și permit…”, a spus, pentru Replica, un constănțean aflat la fața locului.

În primă fază, oamenii au crezut că este vorba despre o navă de pasageri care a făcut escală la Constanța, însă nu a fost așa. Cel mai probabil, potrivit informațiilor noastre, excursia a fost organizată cu autocare.

În ceea ce privește situația navelor de pasageri care vor sosi în Portul Constanța, numărul acestora se ridică la 20 pe 2022. Au fost mai multe programate, însă au tot fost anulate cursele.

Următoarele nave de pasageri, care sosesc la Constanța, fluviale, sunt așteptate pe 17 iunie, 19 iunie și 30 iunie, sub pavilion Austria Malta și Germania. Ulterior, lista continuă cu luna iulie.

Lista cu navele de croazieră:

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru ca multi afaceristi tabularasa in bun simt au plecat de la cresterea oilor la cogelac
3
0
La Monaco nu sunt cimpanezi .
4
0
deci exprimarea e a ghizilor stupizi, nu a turistilor
2
0
mergeti la 2 mai...miami
2
0
reganditi preturile baieti, ca-s preturi ca la monaco, nu o sa mai vina nimeni pe litoralul romanesc la preturile astea exorbitante, voi vreti sa castigati maxim, cei din afara nu se calicesc si au conditii de zece ori mai bune dar si preturi mai mici, eu plec in grecia si turcia, ciao
3
0
Vrem conditii de 4-5 stele , dar sa platim tarIfe pt 2 stele.Afara cand mergeti in vacanta NUMAI comentati.Nu va convine, nu veniti...nu va obliga nimeni.Nu stiti cat insemna sa intretii un hotel,pensiune, apartament ca si cheltuieli vorbim..si apoi de ce sa nu spunem ce lasa turistul roman in urma...MIZERIE si DISTRUGERI.Sunt foarte putin aceia care au un comportament civilizat.Asa lasati comentariile
4
1
Carevasazica in perioada litoralul pt toti au fost intrebati turistii cum li se pare si ei au raspuns ca s preturi ca la Monaco.pai ba, ce mm cauti in mamaia daca esti un client regulat de monaco.are sens?nu prea.mai lasati ma cu kkturile astea ca in fiecare an spun acelasi lucru.mars la monaco.iar preturile reflecta situatia economica.va dati cu parerea dar habar n aveti cat plateste un agent economic utilitatile angajati si ce cheltuieli are.da, sunt mari,tre sa faca profit ca de aia e afacere.mananca de la profi sau mega da te n mm de turist de monaco si lacu como.tu va n gura de tristi
2
1
Preturi de Monaco in locatii de Burkina Faso
5
0
Mai Danut,stai acasa si mananca oua cu branza daca nu ai bani...dar tu vrei figuri la terasa.sau de ce nu iti deschizi tu o terasa misto si sa ai preturi de piata tomis 3, sa dai salarii de 5000 lei pe cartea de munca
2
1
Un mic dejun la o terasa ordinara e 35 lei. Doua oua si putina branza. Hotie pe fata. La sfarsit de an spun ca sunt pe minus si nu dau taxe la stat iar salariatii sunt pe salariu minim 12 ore in picioare
4
0
Trebuie sa fi nebun sa mergi la Mamaia sa te jefuiasca cipanii si cuplul chitac-feliciu.
5
1
Este normal sa fie asa cand preturile in Romania sunt mai mari la produsele achizitonate decat in vestul europei . Energia , gazele , combustibili , as avea curiozitatea sa aflu cat costa la monaco si cat costa la noi sa le comparam si o sa vedem ca la noi sunt mult mai mari . Si atunci si preturile sunt mai mari la servicii si la tot ce vreti .
2
0
Daca nu va convine stati acasa.
2
0
Barhalescu la puscarie!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108