REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Turiştii care au luat ŢEAPĂ cu agenţia Terra Tourism primesc sejururi la hotelurile lui Mohammad Murad!

Turiştii care au luat ŢEAPĂ cu agenţia Terra Tourism primesc sejururi la hotelurile lui Mohammad Murad!

Replica API 27 iunie 2018 | 00:00 230

SPRIJIN

SPRIJIN

Phoenicia Hotels a anunțat că vine în sprijinul clienților păgubiți în urma situației de colaps pe care agenția de turism Terra Tourism a anunțat-o public. Astfel, turiștii care și-au achiziționat vacanțele prin intermediul acesteia, și în prezent se află în imposibilitatea de a beneficia de serviciile achitate, vor fi bineveniți în unitățile ce aparțin lanțului Phoenicia.

În drumul anevoios spre a înscrie turismul românesc pe harta lumii și a crea o imagine compactă a României, este benefic ca toate structurile ce oferă servicii turistice să fie receptive în astfel de momente dificile, au spus reprezentanții Phoenicia, care au adăugat, prin intermediul proprietarului, Mohammad Murad:

”Suntem convinși că este necesar să ne dezvoltăm cultura de a-i ajuta pe cei din jurul nostru în situațiile limită, iat în acest sens suntem deschiși spre a le oferi clienților păgubiți în situația traversată de către agenția Terra Tourism, șansa de a se bucura de vacanță. Cu siguranță, cei care au achitat în acest caz serviciile turistice în prealabil se regăsesc într-o situație nefastă, fără a avea nici o vină în contextul actual. Cu atât mai mult ne găsim răspunzători în a veni în sprijinul acestor familii care, după luni istovitoare de muncă, merită bucuria perioadei de relaxare a anului.

Phoenicia Hotels deține cel mai reprezentativ resort de pe litoralul românesc destinat familiilor cu copii, iar în experiența anilor am învățat, alături de oaspeții noștri, mici și mari, importanța vacanțelor lor, dincolo de material și economic. Bucuria vacanței prin ochii copiilor capătă o formă ce ne poate mișca pe toți, iar în acest caz am hotărât să ne arătăm deschiși spre a le oferi zâmbetul celor mici, care nu au înțeles, cu siguranță, de ce vcanța lor, după un an școlar solicitant, nu se poate desfășura. Deschidem acest demers cu dorința ca toți colegii noștri din sectorul hotelier să fie receptivi spre această cauză”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ajutor de la un evazionist ,Auzi Murad,,,,,cocalar.
3
0
chestia cu agentia a fost vrajeala ca sa isi faca reclama la hotel bani oricum le-au intrat... si prostimea haleste totul ca deobicei.. sunt jocuri si scheme.. care le fac multi in tara asta.
7
0
ce generos e arabu...a venit cu chilotii in gemantan si acum e mare sef...cum a facut el averea asta la noi, k emigrant sarac ?? ceva prafuri?? chiar sa nu l anchetam putin ??
5
0
Cind scapam de acest noneuropean primitiv din tara?
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367