REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
18.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Turiștii își fac SIMȚITĂ prezența: PARCHEAZĂ cum îi TAIE CAPUL

Turiștii își fac SIMȚITĂ prezența: PARCHEAZĂ cum îi TAIE CAPUL

Replica API 21 iunie 2021 | 23:10 1585

Turiștii au început să-și facă simțită prezența pe litoral. Și cum altfel s-ar putea face observați dacă nu prim manevre executate neregulamentar la volan sau prin parcările efectuate dezastruos. Este cunoscut faptul că această perioadă este una aglomerată și anevoioasă pentru șoferii constănțeni, mai exact, este vorba despre acea perioadă din an când trebuie să fie de două ori mai atenți la volan din pricina turiștilor care, de cele mai multe ori, par să nu respecte regulile de circulație.

Șoferiță de București, parcare de toată frumusețea

Turiștii își fac simțită prezența din ce în ce mai mult pe litoralul românesc. Stațiunile sunt aglomerate, nervii șoferilor sunt întinși la maxim, și asta din pricina celor care ajung să-și petreacă sejurul la mare și a stilul de condus al acestora. Așa se face că, zilele trecute, în parcarea unui supermarket din zona Delfinariu, o șoferiță a executat o parcare... mirifică. Trist, dar adevărat, fie că a făcut intenționat, fie din neștiință, femeia și-a lăsat mașina în afara locului marcat. Imaginile au fost postate de internauți pe grupurile dedicate șoferilor din Constanța și au făcut deliciul publicului.

A intrat să facă piața, dar nu i-a păsat de cum a parcat mașina

Cel mai probabil, șoferița cu numere de București, a intrat la supermarket pentru a-și face câteva cumpărături. Până aici, nimic deranjant sau supărător, doar că, un detaliu imens a propulsat-o pe aceasta pe rețelele de socializare. ,,O parcare în afara locului de parcare”, este unul dintre comentariile postării.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parcare de ilfov, prea ca la tara. Ce vaca
5
0
Lasati turistii, uitati-va cum parcheaza constantenii de aiurea in fiecare zi la Lidl, sau in oricare din mallurile orasului.
1
4
P e r m i s e l a t o t i s a u l a t o a t e z d r u n c i n a t e l e l a c a p.
8
1
Au venit cretinii pe litoral, de parca noi nu aveam destui.
27
1
a parcat exact ca o vaca
32
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468