REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Turiştii vor putea ajunge de la Otopeni direct în hotelul în care sunt cazaţi

Turiştii vor putea ajunge de la Otopeni direct în hotelul în care sunt cazaţi

Replica API 10 august 2013 | 00:00 136

Shuttle bus, internet şi sistem de supraveghere video, sistem nou în România

Shuttle bus, internet şi sistem de supraveghere video, sistem nou în România

Constănţenii şi nu numai vor avea la dispoziţie un nou mijloc de transport către aeroport. O societate înfiinţată în luna mai, SC Direct Turism SRL, pune la dispoziţia călătorilor microbuze ce beneficiază de internet, sistem audio-video şi sistem de supraveghere extern şi intern cu ajutorul unor camera video. Microbuze-le 19+1 locuri vor circula pe ruta Constanţa-Otopeni şi Mangalia-Otopeni. Pe aceeaşi rută vor circula şi microbuze de 8+1 şi 6+1. Biletele costă 80 lei pentru ruta Constanţa-Otopeni şi 90 lei pentru Mangalia-Otopeni.

"Suntem o societate nou înfiinţată, din luna mai, cu sediul în Constanţa, care oferă servicii de transport persoane pe ruta Mangalia-Otopeni, Constanţa-Otopeni şi shuttle bus, adică legătura dintre hoteluri şi aeroport. Este un serviciu deja existent în ţările europene, acela că aeroportul va fi adus aproape de litoralul românesc, în sensul că turştii vor veni de la aeroport, direct la locul de cazare pe care şi l-au ales prin biletul de sejur. Deţinem în portofoliu microbuze de 19+1 locuri, de 8+1, de 6+1, precum şi autoturisme. Toate sunt noi, producţia lor este 2013. Pasagerii vor fi în siguranţă cu noi, în sensul că aceştia beneficiază de o calitate superioară faţă de firmele concurente, de internet, sistem audio-video şi siguranţă cu ajutorul unui sistem de supraveghere extern şi intern prin camere video", a declarat Anca Ion, directorul societăţii Direct Turism SRL. Constănţenii se vor putea îmbarca din staţia situată la Casa de Cultură, la fel şi călătorii din Mangalia, care vor avea o staţie disponibilă tot la Casa de Cultură din oraş. Noutatea constă în serviciul shuttle bus, introdus pentru prima dată în România, şi care-i vizează în primul rând pe turişti. Mai pe româneşte, microbuzul va opri în dreptul fiecărui hotel, pentru a lăsa turiştii în unităţile de cazare pentru care au optat. "Preţurile sunt obişnuite, practicate şi de concurenţii noştri, respectiv 80 lei pe ruta Constanţa-Otopeni şi 90 lei pe ruta Mangalia-Otopeni. De ce noi şi nu alţii? Aş putea să rezum în patru cuvinte: calitate, confort, siguranţă şi profesionalism. Avem un număr de 10 maşini în acest moment. Cursele sunt din 3 în 3 ore, prima cursă va fi la ora 6.00, iar ultima la ora 21.30. Investiţia este de peste 100.000 de euro", a mai spus Anca Ion. Microbuzele sunt marca Mercedes Sprinter de 19 locuri, de 8+1 locuri şi autoturisme conforme cu standardele legale în vigoare în vederea transportului de persoane care vor efectua serviciul de transfer de la Constanţa la Aeroportul Internaţional Henry Coandă din Otopeni şi retur.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272