REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Tusac a făcut "pârtie" spre Primăria Mangalia din propria prostie

Tusac a făcut "pârtie" spre Primăria Mangalia din propria prostie

Replica API 31 ianuarie 2012 | 00:00 185

Au început să se înghesuie candidaţii

Au început să se înghesuie candidaţii

Nu recunoaşte oficial, dar asta îşi doreşte, şi toată lumea, indiferent de culoare politică, o ştie: deputatul Zanfir Iorguş va candida la Primăria Mangalia din partea PDL. Dacă între timp nu intervine cine ştie ce "oroare" în sondajul de opinie pe care PDL îl realizează în martie, candidatura lui Iorguş este ca şi bătută în cuie, recunoscută şi de către conducerea judeţeană a parrtidului. Cât priveşte colegiul la care ar urma să renunţe Zanfir Iorguş, potenţialul candidat la deputăţie este actualul consilier local Paul Foleanu. Sau cel puţin aşa visează el, încurajat, din câte spun gurile rele, şi de prefectul Claudiu Palaz. Şi asta nu e singura "bârfă" din sudul litoralului, acolo unde nu se mai ştie cu certitudine cine este primar interimar. Astfel, în afară de Iorguş, fotoliul de primar al Mangaliei ar fi râvnit şi de Constantin Filimon, cel care îşi arogă în prezent "titulatura" de viceprimar. Mizând pe starea conflictuală dintre Constantin Filimon şi Claudiu Tusac, devenit simplu cetăţean din propria prostie, pedeliştii mai vin cu un scenariu: PSD îşi caută candidat. Acesta ar urma să nu mai fie fostul edil Claudiu Tusac, Constanţa uitându-se cu interes spre... Filimon sau alţi consilieri pe care PSD îi mai are prin "ograda" de la Mangalia.

Filimon şi "aberaţiile lui Tusac"

Despre Filimon, adăugăm că ruptura lui de Tusac a început din primele zile de când s-a "autoproclamat" viceprimar al Mangaliei cu atribuţii de primar şi a început să negocieze pentru furnizarea căldurii la Mangalia. atacat printr-un comunicat de presă de Claudiu Tusac, constantin Filimon a reacţionat: "Nu comentez aberaţiile lui Tusac!". Ulterior, la şedinţa în care a fost stabilit programul de furnizarea căldurii, Filimon a detaliat, în sensul că l-a învinovăţit pe Tusac pentru situaţia în care se află Mangalia. Nu l-a iertat nici pe Iorguş, lumea concluzionând că încearcă să-şi facă imagine pentru o eventuală candidatură.

Vom reveni.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108