REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Tusac a început să posteze pe pagina de Facebook documente din Primăria Mangalia!

Tusac a început să posteze pe pagina de Facebook documente din Primăria Mangalia!

Replica API 12 ianuarie 2012 | 00:00 121

Incredibil:

Incredibil:

Fostul primar al Mangaliei, Claudiu Tusac, face tot posibilul să fie luat în seamă, să fie vizibil în peisajul din sudul litoralului, probabil fiindcă ar vrea să candideze la un nou mandat!

Pe Facebook, el este extrem de activ, iar mai nou a început să posteze, pe pagina sa de pe reţeaua de socializare, documente din Primăria Mangalia!!!

Iată şi un pasaj prin care explică cea mai recentă postare a sa: "Doresc sa va fac cunoscute cateva documente pentru a intelege mai bine ( daca mai era nevoie...) cine este corect fata de oamenii din Mangalia si cine face declaratii politice in timp ce faptele sunt impotriva populatiei.... M-am luptat si pana la urma am gasit o solutie prin care s-a furnizat caldura catre cetateni 24h din 24h cu plata, cum este si normal, la 30 - 45 zile de la livrarea combustibilului. Dar s-au facut presiuni prin deputatul de Mangalia si prefectul de Constanta pana au redus din nou programul la caldura la aprox. 6h/zi ( ceea ce inseamna nu numai ca nu va fi caldura in case, dar va veni si factura de platit ...deci populatia va plati frigul din case!? Acest acord semnat intre primarie si SC Callatis Therm este in dezavantajul populatiei si al primariei... Nu stiu daca acest acord a fost semnat din nestiinta sau neglijenta, dar rezultatul este ca populatia tremura in case, primaria trebuie sa plateasca in avans suma necesara pt cumpararea combustibilului pt luna ianuarie, februarie... iar primaria blocata pana acum in derularea proiectelor, va fi blocata si financiar...".

Şi, totuşi, ce caută documentele din Primăria Mangalia, pe pagina de Facebok??

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272