REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Tusac a lăsat Primăria Mangalia cu datorii la furnizorii de artificii şi cu procese pierdute în instanţă cu foştii angajaţi

Tusac a lăsat Primăria Mangalia cu datorii la furnizorii de artificii şi cu procese pierdute în instanţă cu foştii angajaţi

Replica API 13 ianuarie 2012 | 00:00 104

Angajaţii Primăriei Mangalia care au fost daţi afară de fostul primar Claudiu Tusac au început să câştige procesele intentate împotriva măsurilor de eliberate din funcţii şi au început să vină la primărie pentru a fi repuşi în drepturi, susţine actualul primar interimar, Ion Mincă.

Unul dintre cei care a câştigat procesul împotriva schimbării sale de la conducerea Administraţiei Domeniului Public şi Privat din cadrul primăriei este Cătălin Cornaci. "S-a prezentat azi la primărie, să fie repus în drepturi", a spus Ion Mincă.

"Sunt o grămadă în această situaţie, Tusac a făcut numai nenorociri. De două zile de când sunt primar anumiţi angajaţi ai primăriei tot încearcă să-mi bage sub nas să semnez pentru tot felul de achiziţii făcute de Tusac, ca de exemplu artificiile de la festivalul din vară, chipurile că ar fi urgent, că ne presează firma care a furnizat artificiile. Păi, de plătit artifcii ne arde, când lumea nu are căldură? Şi mai au şi tupeul să împrăştie zvonuri că prima mea grijă de când sunt în primărie a fost să-mi atribui teren în zona Cireşica. Nu le e ruşine? Sau mai comentează că nu am rezolvat problema căldurii! Păi, eu sunt primar de 2 zile, ei ce au făcut? De ce nu s-au îngrijit să ţină bani să plătească agentul termic?", spune Mincă.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212