REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Țuțuianu BAGĂ 10 MILIOANE de EURO în noul ACVARIU

Țuțuianu BAGĂ 10 MILIOANE de EURO în noul ACVARIU

Replica API 8 iulie 2020 | 00:00 2045

Constănțenii și turiștii care vizitează litoralul românesc sunt “amenințați” cu un nou obiectiv pe lista de vizitat. Marți, 7 iulie, a fost emis ordinul de începere pentru documentațiile tehnico-economice necesare construirii unui nou acvariu în cadrul Complexului de Științe ale Naturii Constanța. Proiectul va costa 10 milioane de euro.

„Mereu mi-am dorit ca posibilitățile de petrecere a timpului liber atât pentru constănțeni, cât și pentru turiști să fie cât mai variate și să prezinte interes pentru aceștia. În acest scop, împreună cu colegii din cadrul Direcției Generale de Proiecte, ne dorim să obținem o finanțare nerambursabilă de 10 milioane de euro pentru construcția unui acvariu modern.”, spune Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Acvariul va avea elemente de arhitectură moderne (tuneluri de vizitare, parcare supraterană de minim 140 de locuri, panouri fotovoltaice), cât și elemente de faună deosebită (sturion, rechin, pește lună, pisică de mare, țestoase). De asemenea, proiectul prevede zone de divertisment tip VR, magazine de suveniruri, spații foto și zone educative, sunt încrezători reprezentanții CJC Constanța.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari.Constanta merita un acvariu nou.Succes HT
0
4
Ok nu ar fi rau dar luati exemple din orase europene nu faceti numai ce va taie capul....sunt ideiii...
4
0
Super Am terminat cu spitalele scolille adica educatie si sanatate acum alte promisiuni mai vine si primarul cu alte bazaconii de axa de mobilitate si restabilirea ordinii si ne ducem inainte de 1989 ca avem minti luminate
4
0
Bravo ! Felicitarile, masa si dansul - la sfarsit !!! De la ,, a promite " la ,,a face" e cale lunga ...
7
0
ajung pentru o fundatie
5
0
Mai bine l-ar baga exponat pe frasu ala crizat de la balaceanca
7
2
celor care ii dau limbi in cur hotului tutuianu ! Cu cacat mult !!!
12
1
felicitari Horia!
1
18
Un proiect de care orasul nostru are nevoie. Pentru realizarea sa evident ca necesita o suma substantiala. Rau daca se face, rau daca nu se face...
4
13
Cred ca cineva a pus ochii pe spatiul une se afla acum acvariul. Ce bodega ar merge acolo...
21
0
Asta e exprimare de ,,ziarist,,? BAGA ! Ati terminat macar liceul agricol?
9
8
Felicitari pentru acest proiect important pentru Constanta
5
11
Un demers foarte bune, asteptat atat de constanteni, dar si de catre turisti. Bravo!
5
11
Pentru prima data in istoria judetului Constanta am vazut investitii majore in infrastructura, sanatate, cultura si educatie. Din pacate nu au fost mediatizate corect si intotdeauna au existat hateri de genul lui Crusoveanu care din lipsa de idei aplicate, fac scandal caci doar asa stiu sa se faca remarcati. Tutuianu, felicitari!!!
7
14
Felicitari! Delfinariul s-a dezvoltat sub Tutuianu si continua sa se dezvolte. Institutiile care au stiut ce sa faca cu banii, au facut.
4
15
Cainii latra, ursul trece! Se gasesc guri rele la orice binefacere. Daca nu se face, de ce nu se face? Daca se face, de ce se face asa? Felicitari dle Tutuianu! Avem nevoie de oameni ca dumneavoastra!!
5
14
Felicitari! In toate orasele importante, delfinariul si acvariul sunt in acelasi complex. Bravo Tutuianu, daca faci asta, esti cel mai tare. Cel mai bun lucru pt constanta
5
14
Stim toti ca cel mai usor este sa stai pe margine si sa critici, cu munca e un pic mai greu...felicitari echipei cj-ului , felicitari dle Tutuianu!
5
14
Asa da! Investitii benefice pentru intreg judetul Constanta!
5
11
Felicitari! Constanta merita un acvariu nou!
8
8
Ii baga pe toti 10? Sigur? Nu face jumate jumate cu el? 5 acvariul,5 constructorul...
10
3
Tutuianu rechinul
15
3
acest domn tutianu se remarca acum prin vom face , vom drege se simte amenintat doar vin alegerile , fratilor constanteni iar vreti acesti hoti sa mai stea la putere ? nu au facut nimic in acesti ani iar acum promit marea cu sarea , locul lor nu este la conducerea Constantei , locul lor este la Poarta Alba . DNA sa ii monitorizeze mai des asa ar trebui sa ii ia la purificat intro tara civilizata asa ar trebui sa se intample , asa ca dragi constanteni haideti sa votam orice doriti dar nu PSD partidul hotilor !!!
17
5
In tarile civilizate nu sunt inghesuite toate in acelasi loc.Cati dintre edili au fost vara la Delfinariu sa vada cozile imense cu turisti,cu copii in brate asteptand cu orele la cozile infernale care se intindeau pana la intersectia cu Soveja.Nu aveti cap daca le inghesuiti pe toate in acelasi loc. O tampenie.Numai prosti in orasul asta?
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108