REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Țuțuianu: „Declarațiile doamnei Nedelcu sunt total nepotrivite”

Țuțuianu: „Declarațiile doamnei Nedelcu sunt total nepotrivite”

Replica API 3 februarie 2017 | 11:06 476

„Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, condamnă limbajul folosit de doamna Maria Sabrina Nedelcu, consilier județean din partea Partidului Social Democrat față de cetățenii care protestează zilele acestea.

„Consider că este dreptul fiecăruia să își exprime opinia, însă nu pot să fiu de acord cu un limbaj vulgar, inadecvat și jignitor. Declarațiile doamnei Nedelcu, chiar și pe pagina personală de pe o rețea de socializare sunt total nepotrivite. Voi solicita conducerii Partidului Social Democrat să ia măsurile care se impun în situația dată. De asemenea, ăi cer doamnei Nedelcu să își ceară scuze, în mod public, pentru modul în care a ales să se exprime”, a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Doamna Maria Sabrina Nedelcu este consilier județean din 22 iunie 2016.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atat puteti ,sa injurati aci o femeie ,asta e valoarea voastra ,eu nici macar nu stiu cine e femeia asta dar vad ce imbecilitati scrieti pe aici si ce amenintari cu moartea adresati in spatiul public. O SFATUIESC PE FATA ASTA SA ADUNE TOATE COMENTARIILE SI SA LE PREDEA LA PARCHET. EXISTA O MULTITUDINE DE CONDAMNARI PRIVATIVE DE LEBERTATE PENTRU AMENINTARI DE GENUL ASTA IN SPATIUL PUBLIC. ESTE FOARTE USOR SA I GASESTI ,PARCHETUL POATE FACE ASTA SI AI CA EXEMPLU O CONDAMNARE DE 3 ANI CU EXECUTARE PENTRU ACEEASI CAUZA DE AMENINTARI DICTATA DE TRIBUNALUL BUCURESTI
2
0
O cioara din navodari Fututa de un boss din psd Ce vrei...
1
0
Cine a angajat-o pe parasuta asta, amanta cui este ?! Sa va fie rusine cu asemenea angajate platite din banii nostri, de la buget, unde cotizam noi care muncim in privat... si cotizam la greu ca sa furati voi, panaramelor !
2
2
Bai labagiilor nu va mai vaicariti pe aici si va mai dati cocosi ca nici unul dintre voi n ati avea curajul sa i spuneti toate mizeriile astea in fata ... are dreptate femeia dar nu in totalitate..nu sunteti doar putori ,ci niste gunoaie si niste derbedei nenorociti pe cate trebuiau sa va omoare jandarmii cu bataia pentru scandal pe strazi...futu va mortii in gat de basisti nenorociti
2
4
am impresia ca asa zisa doamna Nedelcu a fost una din putori si acum s-a ajuns mare doamna sa nu uite cate bucatele de .. a dat sa ajunga unde este si va voi mai spune si altele despre ea da ..
5
1
bai nu va este rusine cu penala asta,chiar nu aveti bun simt fata de cei care v-au ales.ce mai asteptati vedeti ca o intreaga tara este indignata de jicnirile duduiei iar voi va dati cu parerea si va delimitati de ea atata tot?Este cumva imaginea partidului PSD?Afara cu ea cat nu este prea tarziu
6
1
Tot tarfa esti parcagioaico, si tot acolo vei ramane, la hotel. Chiar daca a iesit kktul asta de scandal,baby tot al meu e.
4
3
Are curaj penala asta sa spuna public modalitatea prin care a ajuns consilier judetean ? N ar fi o surpriza ca peste 4 ani sa o vedem si in parliament pe tarfa asta. Bine...asta daca nu se satura Brailoiu de ea pana atunci !!!
6
1
bai, lasati-o pe aia doar sa va suga pooola ....ca in rest nu are creier ...si spune adevarul, cum vedeti voi electoratul....niste viermi ... deci ... nu i-o mai scoateti din gura ca spune ce nu va convine
9
2
Pe pitipoanca asta blond curu a facut-o consiliera, cu curu gandeste
9
1
Ar fute-o si el dar are si ea standardele ei nu se coboara chiar la Mitca
5
2
Fufa e reprezentativa pentru echipa Stroe Tutuianu!
10
1
La prima citire am inteles ca este consilier judetean pe DN 22A! Abia mai tarziu am inteles ca e vorba de o doamna. Scuze!
12
0
astia o fute dar nu sunt cu ea pe sticla
6
1
si o fute cand apuca si brailoiu.. in rest babalici peste 50 de ani cu bani. BVo sabrina! de la puli apolitice sugi puli politice!
7
1
Ce stie asta despre istoria poporului roman,ce a facut parasuta asta buzificata ptr noi romanii pina acum?cine a gasit o pe asta!? mi e greata si rusine ;JOS CU FLEACUL ASTA DE INDIVID!
14
0
"doamna Nedelcu" ...deja este o exagerare, cum sa ii spui "doamna" unei tirfe?
14
1
da fratilor goniti-o din partid ca a zis adevarul !
11
4
Foarte bine a procedat liderul cjc!
8
1
Felicitari, MariusTutuianu ma bucur ca v-ati sesizat si veti lua masuri... este normal sa avem opinii diferite dar fara sa jicnim.
14
2
Foarte frumos din partea dumneavoastra domnule presedinte! Asa procedeaza un lider adevarat! Padure fara uscaturi ati vazut?
6
2
Exact.fiecare om are dreptul la un punct de vedere....dar limbajul trebuie ales cu grije.sa isi ceara scuze
8
1
Cand cariera politica iti trece exclusiv printre picioare, uneori ramane si un miros urat. Asta e pretul promovarii unor fufe semidocte.
18
0
Domnule Tutuianu frumos spuneti. Deci ar trebui trasa concluzia ca aceasta Sabrina este o Vaca incaltata. Ok. Am inteles. Multa bafta
16
2
demisiaaaaaaa si a ei si a domnului senator brailoiu sotul dansei
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272