REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Țuțuianu: Rușine hocheiștilor care au intonat așa-zisul imn al Ținutului Secuiesc!

Țuțuianu: Rușine hocheiștilor care au intonat așa-zisul imn al Ținutului Secuiesc!

Replica API 10 mai 2022 | 19:22 1147

Deputatul PSD, Horia Ţuţuianu, a reacţionat în scandalul intonării Imnului Secuiesc de către echipa de hochei a României, la un meci disputat cu Ungaria.

Horia Ţuţuianu

„Să reprezinți România și să intonezi un alt imn decât cel al țării tale, la o competiție internațională, este un gest incalificabil. Vorbim aici despre un afront adus întregii națiuni române, despre dispreț față de tricolorul în fața căruia ar trebui să te închini, despre o lipsă crasă de respect față de tot ceea ce înseamnă România.

Personal, manifest toleranță 0 în fața acestui tip de acțiune și sper la toleranță 0 și din partea Federației Române de Hochei și a Ministerului Sporturilor. Așa ceva nu poate rămâne nepedepsit!

Rușine hocheiștilor care au cântat așa zisul imn al Ținutului Secuiesc, jucând pentru naționala României. Insist, naționala României, nu a unei părți din România!“ a transmis Horia Ţuţuianu.

Echipa României a cântat la Campionatul Mondial de Hochei imnul Ținutului Secuiesc, împreună cu jucătorii din Ungaria.

Astfel, jucătorii de la Miercurea Ciuc și Gheorghieni au cântat imnul Ținutului Secuiesc înaintea partidei cu Ungaria în fața românilor din tribunele de la Ljubljana. Echipa României a pierdut meciul.

Trei jucători din lotul României au refuzat să participe la acest moment.

În tribuna Ungariei s-ar fi aflat și ministrul Mediului, Tanczos Barna.

L.I., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si daca aveti impresia ca bat campii, informati-va putin mai bine! Cel mai scuuurt drum al Rusiei spre SERBIA este prin Ungaria. Dupa Serbia, mai ramane doar sa a***a la putere in Muntenegru niste pro-rusi si gata. Si cand zic gata, Rusia taie complet culoarul terestru spre estul NATO. Ceea ce este extrem de grav din punct de vedere militar. Plus ca Putin are marionetele lui in Austria si nu ar fi exclusa o refacere a Austro-Ungariei pe viitor, plus Le Pen sa scoata Franta din NATO. Studiati cum actioneaza rusii... Scenariu e mai aproape de realitate decat de fictiune. Informati-va!
1
0
Noi, romanii, cerem de urgenta excluderea acelor mongoloizi separatisti. Acceptati doar hocheisti romani. E clar ca a fost aranjat meciul, ei fiind pro-unguri. Traduceti versurile si o sa intelegeti ca separatistii astia sunt identici cu cei din Donbas. In imnul lor, mongoloizii astia cer ca Ungaria sa vina, sa-i elibereze. Traduceti! Daca prin absurd rusii ocupa toata Ucraina, ungurii vor iesi din NATO si vor intra in noul urss al lui Putin. Apoi spun ca le interzicem limba secuilor si ca suntem naz1sti. Mai departe, vom vedea ce urmeaza. Poate ne scoate AUR din NATO si le da o mana de ajutor
2
0
Afisati steaguri ucrainesti si nu va convine imn maghiar . Au vazut ca este loc si de ce sa nu cante si ei .
0
0
Pai cine este brat la brat cu udmr de 30 ani?nu psd?cine i a pus la masa la orice ?nu cumva psd?cine le a permis le permite sa fie in parlament nu cumva psd?spalate pe cap cu ei dragule.
0
0
s-a trezit si carnatul asta.
0
0
Rusine! Toata echipa de hochei ar trebui desfiintata!
0
0
bozgori e,plecati in pusta,e bine acolo,daca nu va place aici.nu va retine nimeni,n.ati adus nimic bun in tara asta.
0
0
a**a nu e niciodata la cabinet, sa aiba grija de frasu mai bine
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108