REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Tzancă Uraganu, întâlnire neașteptată cu Raed Arafat

Tzancă Uraganu, întâlnire neașteptată cu Raed Arafat

Valentina CAMARA 16 ianuarie 2023 | 00:00 399

Întâlnire de gradul zero între Tzancă Uraganu și Raed Arafat! Manelistul și-a luat prin surprindere fanii din mediul online, asta după ce a postat o fotografie cu Raed Arafat. Cântărețul a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare. Iată cum s-au fotografiat cei doi!

Tzancă Uraganu, întâlnire neașteptată cu Raed Arafat

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați maneliști de la noi din țară, iar de această dată și-a luat fanii prin surprindere, asta după ce a postat pe contul său de socializare o fotografie cu Raed Arafat și a transmis un mesaj neașteptat.

Tzancă Uraganu, întâlnire neașteptată cu Raed Arafat

Tzancă Uraganu își ține fanii la curent cu toate momentele din viața lui, iar de această dată a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul o fotografie cu Raed Arafat. Manelistul s-a întâlnit cu șeful DSU în aeroport și dezvăluit că anul acesta nu va mai avea loc nicio pandemie.

''Am decis cu domnul Arafat să nu mai fie nicio pandemie anul acesta.'', a scris Tzancă Uraganu, pe rețelele de socializare.

Tzancă Uraganu, apel către autorități

Tzancă Uraganu a mărturisit într-un live pe Facebook a fost înșelat de un bărbat și susține că i-a fost luată mașina. Recent, același personaj a reușit să-l păcălească pe un alt apropiat al cântărețului, iar manelistul a fost cel care a făcut un apel către autorități deoarece bărbatul este în libertate.

„Mi-a luat mașina inclusiv și mie și m-a înșelat chiar și pe mine. Omul acesta (n.r. arată către un apropiat) a ajuns pe străzi din cauza lui și este încă în libertate.

Văd că sunt reținuți numai oameni care nu trebuie, dar cei care fac înșelătorii și iau și mașini, stau în libertate și se plimbă, care umblă cu acte false (...) E vorba de ce ni s-a întâmplat nouă”, a spus Tzancă Uraganu, într-un live de pe Facebook, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212