REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Tzanca Uraganul a încălecat valurile mării alături de Marymar. Video

Tzanca Uraganul a încălecat valurile mării alături de Marymar. Video

Replica API 15 iulie 2022 | 00:00 3555

Fiecare apariție este una furtunoasă, iar fanii se distrează copios pe piesele lui atunci când apare. Ca de fiecare dată, așa cum și-a obișnuit fanii, Tzanca Uraganul, căci despre el este vorba, face furori când apare. În cursul serii de miercuri, 13 iulie a.c., cântărețul a susținut un concert în Aria by Ego din Mamaia Nord. Oamenii prezenți au cântat cot la cot cu artistul, imaginile fiind postate de către partenera acestuia, Marymar.

Tzancă Uraganul și Marymar

Vremea bună a adus vedetele la Constanța. Tzancă Uraganul este prezent pe litoral, unde susține mai multe concerte, în cluburile de fițe din Mamaia Nord. Alături de artist a fost prezentă și partnera sa, Marymar. Cei doi au sosit în cursul zilei de miercuri, în zona Trocadero, acolo unde manelistul a suținut un concert la o sală de jocuri.

După terminarea spectacolului, cei doi îndrăgostiți s-au relaxat într-una dintre cele mai exclusiviste locații de pe malul mării, fiind vorba despre Nuba Beach. După ce au servit un pahar ce șampanie, îndrăgostiții au încălecat valurile mării cu skijetul.

Tzanca Uraganul și noua sa achiziție, un Rolls-Royce Cullinan

Tzanca a făcut furori cu noua sa achiziție de 350.000 de dolari

Recent, manelistul și-a cumpărat un Rolls-Royce Cullinan, în valoare de peste 350.000 de dolari. Manelistul a sărbătorit noua lui achiziție în plină stradă, cu lăutari, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, la acel moment.

Prezent pe litoral, Tzanca nu a ratat ocazia să se laude cu noua sa achiziție.

Petrecere de pomină la Ego

Petrecerea a continuat cu un concert în clubul Aria by Ego. Fanii au fost entuziasmați și au cântat împreună cu artistul fiecare vers al pieselor ce au rupt topurile.

Video:

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca io-s Tzanka Uraganu Ilailailaila La Koarde kardesc io banu Ilailailaila Oamenii stie da frika Ilailailaila Mamaliga mio mananca Ilailailaila
1
0
poate il intreaba anaf-ul pe gibon de unde are banii .
2
0
mai e si gibonu' asta?
0
0
Pagina minoritatilor....e pe bani ?
0
0
ANAF...unde esti?!
1
0
Nu ramane si asta fara benzina, precum Nuredin Beinur cu Rolls Royce-ul sau?
0
0
Cine este acest om, nu il gasesc prin almanahe si nici prin goagal? Probabil pe acolo l-a cauta si fiscul sa il intrebe de venituri
0
0
Se doreste ca oamenii sa fie tot mai p****i si mai inculti. Evoluam spre lumea prezentata in filmul Idiocracy.
0
0
spar ca ana f ul sa scuture speciile astea si sa le verifice la pene si venituri, ca de ta xe platite nu ma indoi, sunt la zi, sper ca a meritat sa ii faceti reclama
0
0
Alte degete cocalarule, dar nu este el vinovat, ci astia care-i fac reclama si mai ales aia care dau bani la asa specimene
0
0
Eu nu inteleg de faceti atita reclama la niste neica nimeni si pe deasupra si cei mai mari evazionisti pe care ANAF-ul nu-i deranjeaza.
1
0
urangutanule,it rupi capul ala barbos si scirbos de cioara!
0
0
Cu papuci de dama rosii
0
0
Ce specie de maimuta rste acest specimen?
0
0
Cine naiba este ghioarla asta. Alt iubitor de fer....
2
0
Eutanasiati in masa toti participantii la aceste asa zise petreceri.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272