REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

UCIGAȘUL lui EMI PIAN, PRIMELE DECLARAȚII! Video

UCIGAȘUL lui EMI PIAN, PRIMELE DECLARAȚII! Video

Replica API 7 august 2020 | 11:05 20322

Richard Gheorghe Emanuel, tânărul de 27 de ani, din clanul Rinu, suspectat că l-a ucis pe Emi Pian, a făcut primele declarații. "Au vrut să-mi curețe viața", a spus el, când a fost dus la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei.

Ucigașul lui Emi Pian

Principalul suspect în cazul uciderii interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost audiat la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei.

Ucigașul lui Emi Pian

El a fost până acum internat la Spitalul Elias din Capitală, sub pază.

"Au vrut să-mi curețe viața", a declarat tânărul când a ajuns la Poliția Capitalei.

Amintim că, potrivit observatornews.ro, Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei.

Emi Pian

Liderul Duduienilor a fost declarat decedat marți, în jurul orei 5.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

Video:

În timpul scandalului a fost înjunghiat și unul dintre membrii clanului Rinu, care a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce se pune ma la cale??? Doar gura e de voi interlopii vietii...cand Bancuta l-a taiat pe Mirel cine s-a razbunat? Cine l-a razbunat pe Mararu dupa ce l-a impuscat Falau? Vorbe tati, vorbe
1
0
VOI SI NUMAI VOIsanteti niste jigodii si imbecili dexaxsati TV SI PRESA DE ZI DE ZI VORBITI NUMAI MONSTRII ASTIA CE BINE AR FI DACA NUI MAI BAGATI IN SEAMA VOI LE SUFLATI IN CUR
2
1
Va anunt ca se pun la cale acum multe crime si incendii
3
5
Bravo la el smecher adevarat toate zdremtele sa dispara
1
0
Cu cat mai multe ciori moarte, cu atat mai bine! Hai si cu corona! Poate depopuleaza romanes country de ciori!
7
2
dati-l pe mana clanului rival , si se rezolva situatia.Toata lumea multumita
6
1
Asta trebuie facut erou national, direct!
14
3
Ma cac pe ei de ciori inaripate cac la munca la canal ciorilor
15
4
Fetele romanilor la produs pentru tigani mamele romanilor mandre o sug la tigani baietii romanilor sageti la tigani jucatorii la cazino ia bani cu camata de la tigani cand te bate unu apelezi la tigani faci plata la tigani cand erai in liceu te laudai ca umbli cu tiganii si acum la batranete nu mai halesti tiganii
9
20
Un cacat de om a omorat alt cacat de om. Crima trebuie pedepsita. Pana aici e clar. Ce se intampla insa cu restul cacatilor care terorizeaza o tara intreaga,impreuna cu prietenii lor din institutiile de forta,justitie si politica? O Romanie intreaga este sufocata de spurcaciunile astea ocrotie de parca clanurile ar fi monumente ale naturii.
34
3
mi-as dori sa fi fost politist infiltrat cu misune de a lichida scursura aia...
19
3
romi din rominia vorbitori de limba romani
18
0
mai dar ce rasa interesanta sunt astia acum e in stare grava si peste 2 zile isi revine subit ... trebuie sa studiez minutios aceasta rasa as putea ajunge la concluzii interesante
24
1
lasati ne in pace cu boraturile voastre!!!!
27
1
PROPUN SA LASAM STEAGURILE IN BERNA . DOLIU NATIONAL 10 ZILE . SI PE VIITOR TIGANI SA NU MAI FIE NUMITI CIORI , MEXICANI , BORATI SAU CUM LE VINE ROMANILOR LA GURA . POLITISTI ROAMANI SA FIE DECORATI CU CELE MAI INALTE DISTINCTII PENTRU BUNA DELASARE SI COMPLICITATE LA FORMAREA ACESTOR GRUPARI MAFIOTE PENTRU CA DACA POLITISTI NU AR FII INCHIS OCHI SI DACA NU AR FII FOST PARTICIPANTI LA CHILHANURILE DATE DE CLANURI . ASTAZI PRESA NU AR FII AVUT CE SA RELATEZE . SPER CA PROPUNEAREA MEA VA FII UNA BINE VENITA . COONDOLEANTE BORATILOR . MUIE MULTA .
36
2
Sunt obisnuite la spectacole! Bis, bis, bis si daca se poate si cu araboi!
20
0
Sa-i dea Dumnezeu putere de munca la baiatul asta,ca tare meserias este!
44
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108