REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Ucraina a câştigat Eurovision 2022! România, pe locul 18!

Ucraina a câştigat Eurovision 2022! România, pe locul 18!

Replica API 16 mai 2022 | 00:02 3981

Ucraina a câştigat Eurovision 2022. Cu un scor detaşat (631 puncte), în urma voturilor publicului (439 puncte), Ucraina, reprezentată de Kalush Orchestra cu piesa "Stefania", a primit trofeul. Pe locul doi s-a clasat Marea Britanie (466 puncte), iar pe trei - Spania (459 puncte). România a ajuns pe locul 18, cu 65 de puncte.

Clasamentul este continuat de Suedia, Serbia, Italia, Moldova, Grecia, Portugalia și Norvegia, care încheie topul celor 10. România, reprezentată de WRS cu piesa "Llamame", a ajuns pe locul 18. Germania s-a clasat pe ultimul loc.

De precizat este că publicul a schimbat topul.

Eurovision 2022 s-a desfăşurat în Torino, Italia.

Însă, iată că, pe reţelele de socializare deja s-au aprins discuţiile, în sensul că Ucraina nu a dat României nici un punct, dar nici Moldova. În cazul Moldovei nici România nu a acordat puncte.

Iată topul:

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Test. Corect! Se pare ca am dreptate.
3
0
Din cate am inteles, cei care promoveaza putinismul si propaganda ruseasca au limita la doar 1 comentariu. Fapt ce are rolul de a stopa sau ameliora dezinformarea si intoxicarea mediului virtual cu conspirationism si sosocism pro-rusesc. Deci, dupa expirarea celor 24 ore, aveti dreptul sa comentati iar. Asa am auzit, nu sunt sigur. Probabil ca sunteti urmariti de SRI si suspectati de tradare nationala si trolling in favoarea teroristilor putinisti, din actuala federatie terorista Rusia. Teorie plauzibila. Mare atentie!
3
0
cum pot posta unii de 3-4 ori la un articol iar la altii nu le permite softul? Mai ramane sa va vindeti copiii si parintii ca de restul m-am lamurit!
0
0
Multa mwe cu kkt ucraina si sustinatorilor sai
1
0
Deja au aparut la TV Romania circarii gen Luiz Lazarus, atotstiutorul ala, care stie unde e ascunsa Eldodia, stie unde a disparut Luiza, stie ce a facut Dinca pas cu pas etc. Expertul bolsveic, scos din cuptoarele putiniste. Toata ziua face circ si o ajuta pe Sosoaca. Spala romanii naivi pe creier cu conspirationismul lor putinist. Nu m-ar mira sa fi fost inscenata faza a**a de catre A U R, cu voturile catre Moldova. Juriul r***n e format in mare parte din putinisti. Niste "curve" revoltate ca restrictiile pandemiei le-a scazut bugetele. Cozi de topor ipocrite, astia sunt vechii artisti romani
5
0
Sunt sigura ca Romania a primit voturi si din Moldova si din Ucraina. Atentie, alea afisate sunt puncte, nu numarul real de voturi. Dar e clar ca ucrainienii au votat UK, deoarece a fost cea mai buna. Iar a**a a fost clar fairplay. Stim toti cu actioneaza trolii rusi, ar fi votat masiv cele mai slabe tari, ca sa le scada sansele adversarilor Rusiei, care sunt favorite la castigare. A**a nu e vot politic? Ma bucur enorm ca au fost exclusi primitivii aia. Divide et impera e "imnul" Rusiei.
6
0
Moldova era printre ultimele, dupa voturile juriului. Era langa Romania, cu 2 puncte in plus. Dar telespectatorii au propulsat Moldova pe locul 7. Din punctul meu de vedere, meritat! Moldova a fost mai buna decat Romania anul acesta. Iar mesajul Moldovei a fost superb si puternic. "Chisinau in Bucuresti". Ce intelegeti voi? E despre unirea Romaniei cu Moldova, ascultati cu atentie versurile. Sunt sigur ca din numarul total de voturi, cele mai multe au venit de la noi romanii. Cei mai multi romani au votat Moldova, iar a 2-a favorita a lor a fost Ucraina.
7
0
Mai lasati-ne cu Icraina,satui deja de tot ce auzim cu ei,numai drepturi si voturi politice.Celelalte tari au muncit pentru ce?
0
0
Si tineti cont ca in timpul celor 2 razboaie mondiale, Rusia si-a lasat satanismul peste tot prin tarile invadate. Chiar si in Romania! Mare atentie, nu mai urmati traditii sataniste, pagane, pe care le-a lasat Rusia in Romania in toti anii in care ne-au invadat de 12 ori in istorie. Nu sunt ortodoxe. De cate ori ne-a invadat Ucraina, de cate ori ne-a invadat America, NATO, UE? Niciodata! In zonele ocupate de rusi in Ucraina, separatistii au manuale scolare in care e interzis cuvantul Ucraina. Sunt spalati pe creier. Asa s-a procedat ani buni si in Rusia. Oameni rupti de realitate, zombie. Z?
6
0
Pentru a**a de jos, adevarul doare? A**a este adevarul, Rusia este o tara satanista, un popor satanist, care se inchina la Satana. Rusia are acum un patriarh satanist, fost asasin KGB care a impuscat si otravit rusi ortodocsi, rusi care erau impotriva ortodoxiei sataniste din Rusia. A impuscat opozanti ai satanistilor din Rusia. Informati-va cine a fost tsarul patriarh al Rusiei, Ivan cel Groaznic. O sa va schimbati complet parerea fata de Rusia. Cine a refuzat sa se inchine ortodoxiei sataniste din Rusia, a fost eliminat. Ce alte dovezi mai vreti ca Rusia este casa Antichristului? Nuclearele?
5
0
Multa mwe cu kkt ucraina si sustinatorilor sai
1
4
Citit istoria! Ivan cel Groaznic era un patriarh satanist al Rusiei, tsarul Rusiei. Satanistul de Putin este avocatul diavolului, o simpla marioneta care va muri in lunile urmatoare si va fi mumificat, langa ceilalti satanisti din piramida din Moscova. Actualul asa zis tsar al imperiului satanist al Rusiei este fostul asasin kgb patriarhul Kirill al Moscovei. Istoricii va pot dovedi, informati-va din surse sigure! Numele de asasin al patriarhului Kiril era Drozdov, iar al ucigasului Putin era Adamov. Informati-va, e simplu! Cine e antichrist? Cine a creat o ortodoxie satanista in Rusia? Corect
8
0
Cine castiga Eurovision, va organiza urmatoarea editie la el in tara. A**a inseamna ca publicul a ales sa-si arate sustinerea pentru Ucraina, iar in 2023 organizarea eurovisionului in Ucraina ar insemna o mica mana de ajutor, din punct de vedere economic. Pentru ca p**a atunci, Rusia va fi invinsa si se va incepe refacerea Ucrainei, iar Putin va fi mumificat in piramida aia din Red Square, langa Stalin, Lenin si Ivan cel Groaznic. Nu sunt satanisti, nu? Cine cunoaste istoria, trecutul si prezentul Rusiei, stie ca in Rusia, in Kremlin este casa Satanei. Antichristul! Rusii au alta ortodoxie.
8
0
E prima data cand urmariti Eurovision? Publicul alege castigatorul. Politic sau nu, publicul decide. A**a inseamna democratie. Omul e om in UE, nu resursa ca in Rusia sau China. In Rusia, slugile alea ale oligarhilor nici macar nu au voie sa-si aleaga liderii. Le pune presedinte un maimutoi cei din KGB, FSB, NKVD etc. Daca ati urmarit incercarea lor de a il pune pe Calin Georgescu presedintele Romaniei prin A U R, ati observat ca il copia pe Putin cu baia in lac inghetat, calarit ursul etc. In 2-3 ani Spacex ajunge pe Marte, dar Putin inca foloseste b0mbe neghidate in Ucraina. Doamne fereste!
6
0
Uite, nu vreau sa ne certam, ca si voi sunteti romani. Cand acuzi un betiv ca e beat, zice ca nu e beat. Cand acuzi un hot ca e hot, zice ca nu e hot. Cand acuzi Rusia de crime de razboi, zice ca n-a fost ea in Bucha. Cum incepe un putinist comentariile online, pe toate siteurile romanesti? "Nu sunt putinisti", "nu tin cu Putin, dar", "nici ucrainienii nu sunt sfinti" etc. Si acum nucleara. Cat de ipocriti suneti si reprosati ca nu v-a votat Moldova sau Ucraina, deci politic, dar reprosati ca a fost votata Ucraina prin vot politic. Dusmanul dusmanului nostru devine cel mai bun prieten. Ucraina
4
0
o mizerie de emisiune cu influente politice. de la travestiti p**a la cazuri sociale. mwee multa
1
0
Mai da-va in poala noastra cu Ukraine voaatra
1
0
Fiecare are dreptul la opinie de aia se zice ca exista libertate la exprimare daca ai alta opinie inseamna putinism dar daca tii cu ucrainabeste zelenkisc sau cum?Ucrainieni au venitvin tara la noi auvfostvprimiti cu bratele deschisr de ce nu ne au votat, a fost o reprezentare f buna fiecare e liber sa aprecieze o piesa, fiecare alege ce ii place asa ca spuneti va dosrbparerea nu e nimeni obligat sa tina cu ucraina
0
0
Sa ma cac moale pe Ukraina.
0
0
nu va mai certati oricum e un concurs de kkt si ai nostri pensati nu aveau cum sa cistige .Bani aruncati.
2
0
Pai si tu ai acelasi mod de a scrie. Sigur nu esti tu?
2
2
E o singura persoana aici care tot scrie despre si pro Ucraina kilometri de text, are acelasi tip de scriere. Replica accepta sa comentezi doar o data, de pe un id de n**. Deci ori isi scrie Replica singura comentariile ori e una sau unul care scrie de pe diverse telefoane. Mai lasa-ne cu Ucraina care are un presedinte la fel de cretin precum Putin. Beligerant, manipulator si instigant. Mai bine plangeti preturile de la rafturi ca din cauza neintelegerilor rusnacilor din cele 2 tari e vai de noi. Mai vor si ajutoare de la noi! O sa ne invadeze ucraineniii , pe unde mergi dai de ei. Ro-Ucraina
1
2
Este adevarat, dar este ce este. Daca voiau perfectiune, se limitau la voturile trimise de juriu tarilor participante si renuntau la votul spectatorilor. Atata timp cat despre a**a este concursul, normal ca exista mult subiectivism. Probabil ca a**a este si rolul juriului, sa echilibreze oarecum balanta in favoarea celor care ar merita sa castige. In orice caz, evenimentul in sine este urmarit in toata Europa, atrage multi spectatori si turisti. Se fac bani calumea. Este ceea ce este. Ca la fotbal, trofeul ala, indiferent de metal, nu valoreaza mare lucru. Evenimentul in sine invarte banii.
5
2
Ati observat cate medalii de aur au luat ucrainienii la jocurile paralimpice? A**a se intampla cand nu mai ai nimic de pierdut. A**a se intampla cand iti invingi frica. A**a se intampla cand esti cazut complet la pamant, iar cand reusesti intr-un final sa te ridici, te maturizezi si devi mai puternic ca niciodata. A**a se va intampla si cu Ucraina, va deveni o superputere, iar multi dintre voi aruncati cu noroi pentru ca sunteti putinisti si aveati vise umede cu Putin si armata rusa care a pierdut 25000 de soldati in doar 2 luni si inca pierde. Breaking News! Ukraine won the battle of Kharkov!
3
0
Nu este despre muzica . Este despre cat de multi sunt migranti si pot sa acorde votul lor . Este o labarale
2
0
Deci e bine cand Romania voteaza Moldova, Moldova voteaza Romania, Portugalia voteaza Spania, Spania voteaza Portugalia, Ungaria voteaza Polonia, Polonia voteaza Ungaria, Grecia voteaza Azerbaidjan, Azerbaidjan voteaza Grecia etc etc. Dar cand Ucraina reuseste sa stranga aproape 500 de puncte de la toti spectatorii Eurovision, indiferent de tara, spuneti ca e vot politic? Nu va place, nu va uitati. Lupta ucrainenilor pentru a-si apara propria tara, este un exemplu pentru noi toti. Putinistilor, sa va fie rusine! Nu Ucraina a invadat Rusia. Iadul va asteapta! De ce va inchinati la Satana Putin?
6
0
Cred ca multi dintre voi vorbiti doar din auzite, sau va dati cu turma. Nu cred ca intelegeti formatul emisiunii, nu e de voi. Mai tineti minte cand Romania l-a trimis pe vampirul Cezar Ouatu sa cante opera? Daca oamenii vor sa asculte opera, merg la opera. Pentru ca o piesa sa castige, trebuie sa convinga publicul Eurovision. Publicul decide, juriul conteaza prea putin, din cate ati observat. Publicul are preferinte diferite, Europa este plina de oameni diferiti, cu culturi diferite, iar piesa care reuseste sa prinda la cat mai multe, castiga!
5
0
Ca drept dovada, publicul a apreciat piesa Moldovei, care e o imbinare intre folclor si rock and roll. Se aseamana mult cu piesa Ucrainei, care la randul ei este o imbinare intre folclor si hip-hop. La fel au apreciat si cand Romania a trimis piesa Yodel it! Iar lista e lunga. Genul a**a prinde la public. Normal ca multi au votat si pentru a-si arata sustinere fata de Ucraina, dar au meritat sa castige. Spania nu merita, nici macar nu au cantat la fle de bine ca in semifinala. UK au avut o piesa calumea, dar devine plictisitoare daca o asculti de cateva o**. Refrenul Ucrainei a adus victoria.
0
0
Usurel, putinistilor! Va dau exemplu in 2016 cand a castigat Ucraina cu melodia 1944 - Jamala. A fost cea mai buna, iar mesajul a fost puternic, cautati versurile in limba romana, daca engleza nu cunoasteti, primitivilor! Si ca sa va inchid gura complet, pe locul 3 s-a clasat Rusia cu melodia You Are The Only One - Sergey Lazarev. Ala nu a fost vot politic? Cum sa prinda tampenia aia top 3? Ma bucur enorm ca au interzis Rusia, era singura care sabota voturile si se vota politic. Nu conteaza ce manea trimitea Rusia, era votata de orci cu 3 maini. Singing Putin - Blueberry Hill. Sah mat!
5
0
Viitoarea germanie nazista , mai scutiti-ne cu propaganda de kkt a evreilor de la kiev
1
0
Rusine europa. Daca mai ai. ucraina viitoarea rusie
0
1
Vot politic nicidecum artistic
1
0
Gusturile nu se discuta. Fiecare dintre noi prefera alt gen muzical, alt artist, alta melodie etc. Parerea mea este ca Romania s-ar fi clasat putin mai sus daca ar fi trimis-o pe Dora Gaitanovici - A**. Voi ati observat ca s-a incercat trimiterea CREAM de catre cei din A**? George Simion e de vina ca a ajuns WRS sa reprezinte Romania, pentru ca s-a incercat trimiterea CREAM nemeritat, eliminand ceilalti participanti romani cu sanse castigatoare. Metoda ruseasca, nu ne mira deloc! Asa ca romanii au decis sa-i dea peste nas lui George Simion si au eliminat CREAM, au trimis WRS. Aur ne dezbina.
2
0
Referitor la ultima parte din stire, de ce ar fi votat cineva Romania, cand clar nu avea sanse sa castige. Eu 1 nu as fi votat. E primul an in care nu am avut emotii. Stiam ca nu avem sanse. Nu e despre voce sau coregrafie, degeaba le faceti voi perfect. E despre publicul EUROVISION. Ma amuz ca dupa atatia ani, voi chiar nu intelegeti. Cei care voteaza, isi aleg castigatorul. Ei decid, colectiv. Melodia care prinde la public, castiga. Poate interpretul e simpatic, e viral etc. Nu inseamna ca locul 2 si 3 nu e bun. UK a fost grozava, dar nu a fost nici macar a 2-a alegere a publicului.
2
1
Oamenii civilizati si-au aratat sustinerea fata de Ucraina si dezaprobarea fata de atitudinea fascista a Rusiei naziste a lui Putin. Avand in vedere amenintarea nucleara, stim sigur ca insusi Iisus va veni ca sa-l opreasca pe Satana Putin sau urmasul lui, inainte sa lanseze nuclearele. E scris in Biblie, in vremurile din urma Iisus il va infrange pe Satana din Rusia si va fi pace vesnica. Deci, nu va temeti de un razboi nuclear, pentru ca a**a ar insemna sfarsitul lumii si stim cu totii ca Iisus va veni sa ne salveze. Nu va indoiti de puterea Lui. Si Jamala 1944 a castigat meritat. Lyrics!
4
0
Si inca o chestie. Romanii nu pot vota pentru Romania, nici ucrainienii din Ucraina pentru Ucraina. Banuiesc ca nu intelegi formatul emisiunii. Asa ca, avand in vedere evenimentele, cam cate milioane de ucrainieni au fost izgoniti in alte tari din 24 februarie si p**a a**? De unde stii ca nu au votat chiar milioanele alea de ucrainieni, ca sa-si arate sustinerea. Nu mai fiti atat de rautaciosi, ar trebui sa invatam de la ucrainieni si modul in care s-au unit si au devenit tot mai apropiati si mai puternici, fara sa se teama sa-l priveasca pe Satana Putin in ochi.
4
0
Uita-te la clasamentul final. Ucraina nu avea cum sa termine mai jos de locul 5. Mi-a placut si UK, dar nu poti spune ca era WOW sau cu mult peste Ucraina. Spania a fost buna. Suedia a fost OK si mai departe, nu comentez. Da, UK a terminat pe primul loc dupa voturile juriului si a fost destul de buna, dar Ucraina a castigat detasat datorita publicului. Acesta este formatul emisiunii. Nu este despre cea mai buna voce, ci despre o melodie simbol. O melodie care sa-i reprezinte pe cei care voteaza, publicul Eurovision. Nu cred ca ai votat. Deci? Romanii au votat Moldova, rusii Serbia. Deci?
4
0
S a primit ordin pe unitate ,pentru a castiga ucraina !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468