REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ucraina refuză armistiţiul temporar propus de Vladimir Putin: 'Lăsați ipocrizia!'

Ucraina refuză armistiţiul temporar propus de Vladimir Putin: 'Lăsați ipocrizia!'

A.F. 5 ianuarie 2023 | 19:16 686

AdministraÅ£ia preÅŸedintelui ucrainean Volodimir Zelenski a anunÅ£at, joi seară, că nu acceptă armistiÅ£iul propus de preÅŸedintele Rusiei, Vladimir Putin, de încetare a focului pe întreaga linie a frontului în 6-7 ianuarie cu ocaz Crăciunului ortodox pe stil vechi.

Mykhailo Podolyak

„FederaÈ›ia Rusă trebuie să părăsească teritoriile ocupate. Abia atunci va începe un „armistiu temporar”. LăsaÈ›i ipocrizia”, a declarat Mykhailo Podolyak, consilier prezidenÈ›ial.

El a precizat că Ucraina nu atacă teritorii străine și nu ucide civili, așa cum face Rusia, ci doar distruge membri ai armatei de ocupație pe teritoriul său.

„Este un gest exclusiv de propagandă. Nimic mai mult. Rusia încearcă în toate modurile să reducă cel puÈ›in temporar intensitatea bătăliilor È™i intensitatea loviturilor asupra centrelor sale logistice pentru a câÈ™tiga timp pentru mobilizare suplimentară, construirea de fortificaÅ£ii de mare amploare în teritoriile capturate ÅŸi regruparea armatei”, a adăugat oficialul prezidenÈ›ila ucrainean, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mwe ucraina mwe zelensky
4
0
S-o iei pe mata si toata familia ta in PL avortonule
5
0
Au aparut trolacii lingai ai rusiei, prin comentarii. Sa va luam famiile de slavi in PL
3
6
In termeni mai mult decat etici pentru tine..Esti o p*****a fa'
3
4
Capete de tabla,razboiul nu se duce numai intre soldati,razboiul este crud,fara simpatie mila sau alte aspecte etice...razboiul e razboi iar zelenski ca merita cu z mic pune paie pe foc sprijinit din banii nostrii .Asta e un razboi de uzura pe care nu ni l permitem.Nu sunt de acord ca toata lumea de altfel cu ceea ce se intampla acolo dar nici nu sunt de acord ca Romanii sa plateasca un pret atat de mare ....
3
5
Bravo Ukraina ! Asa trebuie raspuns agresorului Putin !
6
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218