REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
15.5° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Ucrainean aproape de comă alcoolică conducea haotic o cisternă pe A2. Video

Ucrainean aproape de comă alcoolică conducea haotic o cisternă pe A2. Video

Andreea CONDURACHE 19 octombrie 2023 | 13:55 3041

Un şofer ucrainean a fost reţinut, după ce a fost prins pe autostrada A2, pe sensul către Constanţa, cu o alcoolemie de 1,67 mg/l, refuzând prelevarea de mostre biologice.Poliţiştii au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către mai mulţi participanţi la trafic, cu privire la faptul că o cisternă circulă haotic pe A2.

Ucrainean aproape de coma alcoolica conducea haotic o cisterna pe A2. Video

 

''La data de 18 octombrie, poliţiştii din cadrul Brigăzii Autostrăzi - Biroul de Poliţie Autostrada A2 au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către mai mulţi participanţi la trafic, cu privire la faptul că o cisternă circulă haotic pe autostrada A2, pe sensul către Constanţa. Din informaţiile primite în timp real cu privire la poziţia vehiculului, s-a reuşit interceptarea acestuia în spaţiul de servicii de la km 49'', anunţă IPJ Călăraşi. Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat, de 43 de ani, cetăţean ucrainean. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice, însă acesta a refuzat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Ulterior, faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi. Potrivit IPJ Călăraşi, vehiculul era destinat transportului de motorină, iar la momentul identificării era fără încărcătură.

Video:

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Da si p***t.u de sofer de microbuz conducea prea aproape, ba ai 12 persoane in microbuz faci nenorocire, stai la distanta ten gura
1
0
Ăștia sunt de 100 de ori mai scârboși și ordinari decât palestinienii și jidanii la un loc! Mwie cu kkt ucraina!
1
1
Cei ce le tin partea ucrainienilor, sa aiba parte sa-i loveasca o masina cu nr de ucraina, care normal nu are rca, si apoi sa-i pupe-n C.UR. Cu asta vor ramane. Noroc ca nu s-a intamplat vreo catastrofa. Chiar daca era goala cisterna tot putea sa se produca o explozie.
0
44
Bai dubita conduci prea aproape, bai omule ai o gramada de oameni in masina stai la distanta daca vezi asa ceva
3
31
Militia romana nulitate absoluta.Sta si capra si o ia si in gura de la ucrainieni.
9
42
Jeguri ca natie. Pacat de razboi , dar ei nu sunt oameni buni. Si noi ii pupam atata in dos. Rusine conducatorilor nostri pt ca accepta asa ceva.
21
38
Ucrairușii asteaptă la încărcat motorină in zona Oil Terminal La Auchan se cumpără băutură cu sacoșa Urcă în mașinile cisternă rangă și pleacă la drum încărcați cu combustibil Poliția poate verifica zona zilnic la ieșirea cisternelor
18
37
Politia nu ii opreste pe astia pentru ca asa au directive de la guvern. Ei conduc fara program, fara taxe de drum, fara rovineta, fara multe altele…dar noi tre sa ii pupam in fund ca sunt protejati de sus. La descarcat si incarcat tot ei au prioritate si in port tot ei intra primii. Rusine guvernantilor
29
43
Un roman conduce pe o autostrada in Austria o autocisterna, in halul asta. Politia il opreste. Sa ghicim ce se intampla mai departe. Slava, Slava, da' mai las-o-n ...
11
41
Sa dea domnu sa va vedeti familia sub roti de ucrainian! Mwe cu kkt ucraina!
7
46
Niste jeguri ukrainienii astia.
22
46

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407