REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ucrainenii au ieșit să facă plajă, cu mașina pe post de șezlong

Ucrainenii au ieșit să facă plajă, cu mașina pe post de șezlong

Ana Maria LIPAN 1 aprilie 2023 | 00:00 3418

“Săracii” refugiați ucraineni au înțeles că au dreptul să parcheze oriunde își doresc, dar recent li s-a dovedit că nu sunt imuni la amenzi. Mașina unuia dintre aceștia a fost ridicată zilele trecută de autorități, după ce șoferul a ales s-o parcheze în mijlocul unei plaje. În urma incidentului, vecinul nostru ieșit cu automobilul la plimbare pe nisip s-a ales și cu sancțiune contravențională.

Ucrainenii au iesit sa faca plaja, cu masina pe post de sezlong
Neglijența șoferilor ucraineni este deja binecunoscută constănțenilor, al căror nivel de toleranță față de atitudinea de sfidare a legii de către refugiați scade pe zi ce trece. Pare că vecinii noștri s-au familiarizat cu orașul, dar nu și cu regulile în vigoare, în special cele de circulație. Recent un nou exemplu al comportamentului acestora în trafic a căpătat atenție în mediul online.  

Ucrainenii au iesit sa faca plaja, cu masina pe post de sezlong
Cele câteva zile de vreme bună i-au scos pe mulți constănțeni din case. Destinația preferată a fost, ca de obicei, malul mării. Deși cei mai mulți au preferat să se plimbe pe plajă, un ucrainean neînfricat s-a aventurat pe nisip cu mașina. Mai mult chiar, pentru a evita să se confrunte cu problema reprezentată de insuficiența locurilor de parcare, sesizată de nenumărați constănțeni, șoferul a decis să își lase autoturismul parcat acolo. Fapta sa a fost surprinsă însă, iar autoturismul a fost ridicat de autorități. Șoferul s-a ales de asemenea cu sancțiune contravențională.  

Ucrainenii au iesit sa faca plaja, cu masina pe post de sezlong
Reamintim faptul că, potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepția celor care asigură intervenții operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor. De asemenea, este interzis, conform OUG nr 19/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă, accesul persoanelor însoţite de animale, cu excepţia câinilor din dotarea Ministerului Administraţiei şi Internelor şi a câinilor utilitari care însoţesc personele cu dizabilităţi. Aceste fapte, comise de persoane fizice sau juridice, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are grija Putin de ei!
2
1
De la început am spus ca maimuțele astea n-au ce căuta la noi. N-ai cum să conviețuești cu o subspecie.
13
3
Rusii sunt oameni!
8
12
Mwuie Putin , mwuie rusofonilor
13
10
Lucrez cu ucrainieni si cu rusi de 15 ani. I as alerga pe alt continent, 2 rase de idiot!, p***t!, care ne sfideaza si care se cred superiori noua din toate punctele de vedere. Nu ii iertati daca sunt nesimtiti, flegme in ochi direct , pisama$ pe ei
21
7
In Mamaia am deasupra cazata o ucrainianca betiva si vulgara care vb cu o voce de barbat fff tare, ore intregi, in continuu - cred ca la telefon si la ore tarzii. Tranteste, tropaie trage mobila, nu conteaza ce ora e - noapte sau zi. Desi i-am atras atentia proprietarului de nenumarate ori(proprietarul e si el din Rep Moldova si vb intre ei ruseste), ba am chemat si politia ca aduce si golani betivi(romani) si petrec noaptea, degeaba - ea si mai tare tipa, tranteste si faca zgomote ingrozitoare. Efectiv ma sfideaza! Chiar nu stiu unde sa ma mai duc. Chiar nu exista legi pt acesti salbatici? Nu credeti ca refugiatii trebuiau tinuti in centre de refugiati si monitorizati? Asa a fost de cand lumea - nu trebuiau lasati sa traiasca printre noi, care si cum vor. Unde sa ma adresez sa fac plangere acestor salbatici? Politia eventual ii face o observatie prin semne si atat. Ea si mai rau face!! Am auns sa-mi fie frica in tara mea de acesti zisi refugiati de razboi, care fac o multime de prob
33
10
nu cred ca o sa plateasca vreun ucrainean amenda vreodata...apropo, am lucrat cu natia asta, nu doresc nici la dusmani sa interactioneze cu ei, rusi sau ucraineni totuna, de evitat total ! Pacat ca avem grija de ei, mai mult decat de propiul popor. Ei oricum ne au tratat si ne vor trata mereu cu sictir.
37
9
Au si ei cocalari ca si noi. Pe urma,hai sa uram tot ce se poate,numai sa nu mai fim atenti la cei care ne fac rau de dinainte de venirea refugiatilor. Astia sunt pericole pentru noi,nu ucrainenii. Din cauza acestor ticalosi au plecat din Romania cam sase milioane de oameni,din cauza lor tara e tratata cu curul de straini,din cauza lor romanii o duc din ce in ce mai nasol .
27
3
Multa mwe cu kkt ucraina multa mwe cu kkt zelenski
18
16
E plin de administratori de plaje care jupoaie turistii vara si in rest nu fac absolut nimic... Vara 2 luni umfla pretul la sezloange si atat, mare afacere cica.
29
0
Nu va cred pana nu vad procesul verbal. Ce sa va fac, daca i-ati dat nas lui Ivan, acum se 3,14sha pe voi cu bolta. Acum au tupeul sa ne trqga de urechi ca nu avem grija de ei. Spalati-va pe cap vu ei!
24
11
davai ceas, davai palton! nu-i nici o diferenta!
21
4
Romanii "săraci" nu au intrat niciodata cu tancul pe plaja, nici in mare, nici în Tăbăcărie.
24
2
Afara cu ei din tara. Nu merita
41
26
contribuie la bugetul local
16
2
Tuturor
9
12
handicapatii de romani care i au luat in gazda pe animalele astea, tot ei acum fac galagie. Sa se spele pe cap cu ei. Din cauza lor sufera romanii. futuva n gura de smenari. nu mai lati bani de pe urma la animalele astea de ukrainieni si tot voi faceti galagie?
55
24

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218