REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Udrea, despre MRU: Dacă s-a dezis de Băsescu care l-a numit în toate funcţiile este lipsă de character

Udrea, despre MRU: Dacă s-a dezis de Băsescu care l-a numit în toate funcţiile este lipsă de character

Replica API 14 ianuarie 2013 | 00:00 249

Elena Udrea a declarat duminică că dacă Mihai Răzvan Ungureanu s-a dezis de Traian Băsescu care l-a numit în toate funcţiile sale de până acum asta arată ,,lipsă de caracter", iar în acest context este de acord cu Sebastian Lăzăroiu care a susţinut că ,,în politică mai este nevoie şi de caracter".

Fiind întrebată dacă este de acod cu afirmaţia lui Sebastian Lăzăroiu care i-a spus lui MRU că este ca o ,,virgulă în politica românească", Udrea a spus că este de acord cu declaraţia lui Lăzăroiu potrivit căreia ,,în politică mai este nevoie şi de caracter".

,,Eu am reţinut din ce a spus domnul Lăzăroiu ( Sebastian Lăzăroiu n.r.) şi cu asta sunt de acord că în politică mai este nevoie şi de caracter. De-a lungul timpului preşedintele Traian Băsescu a sprijinit foarte mulţi politicieni, unii au reuşit să se menţină în politică la un anumit nivel, alţii nu. Dar nu înseamnă că trebuie să îi facem o vină preşedintelui pentru asta. Eu nu am spus că domnul Ungureanu ( Mihai Răzvan Ungureanu n.r.) m-a dezamăgit, nu am avut aşteptări de la dânsul ca să am dezamăgiri, doar am spus că sunt de acord că da, în politică mai este nevoie şi de caracter", a spus ea într-o intervenţie telefonică la România Tv.

Întrebată în continuare dacă Ungureanu ,,are sau nu are caracter", democrat-liberala a precizat că dacă fostul premier s-a dezis de Traian Băsescu care l-a numit în toate funcţiile de până acum, atunci asta arată ,,lipsă de caracter".

,,Aprecierile sunt ale fiecăruia, sunt personale, dar vorbind strict de schimbul acesta de replici între Ungureanu şi Lăzăroiu referirea a fost făcută faţă de dezicerea lui Ungureanu de Traian Băsescu. Dacă te dezici de un om care te-a numit în funcţii, în toate funcţiile în care ai fost şi care te-a desemnat aşa dintr-o dată, din senin pe tine ca fiind cel care trebuie să salvezi PDL, să fi cel care îl conduce de acum încolo, şi candidat la preşedinţie şi viitorul şi tot şi la un moment dat când ţi se pare că planurile nu mai sunt aceleaşi îl dezici pe cel care a făcut toate lucrurile astea pentru tine atunci Lăzăroiu a avut dreptate că asta arată lipsă de caracter", a răspuns Elena Udrea.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272