REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Udrea: Kovesi trebuie să răspundă alături de Coldea

Udrea: Kovesi trebuie să răspundă alături de Coldea

Replica API 13 ianuarie 2017 | 02:18 389

Fosta deputată și ministru Elena Udrea susține că procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, trebuie să răspundă alături de generalul SRI Florian Coldea pentru ultimii doi ani "în care s-au distrus democrația și statul de drept din România".

Udrea a amintit joi seara, într-o intervenție la RTV, că lucrurile au început acum doi ani când ea a spus într-un interviu ce sistem a creat Coldea și cum stăpânește acesta România și a concluzionat că nu putea exista o altă consecință după dezvăluirile fostului deputat Sebastian Ghiță decât punerea la dispoziție și anchetarea prim-adjunctului SRI Florian Coldea.

"Dacă la vremea aceea ar fi fost cercetat (Coldea, n.r.) pe lucrurile pe care eu le-am afirmat, (...) n-am fi trecut cu țara prin acești doi ani în care s-au distrus democrația și statul de drept din România din cauza acestui personaj, a doamnei Kovesi, care a fost instrumentul — și este încă, pentru că este încă în funcție — prin care dânsul a controlat și clasa politică și presa și mediul de afaceri, orice în România, și cu siguranță că am fi avut în acest moment o altfel de țară, în care vedeți că până și oamenii de rând au de suferit prin însuși faptul că nu s-a construit autostrada Comarnic-Brașov", a declarat Elena Udrea, conform agerpres.ro

În opinia acesteia, Kovesi trebuie "să răspundă" alături de Coldea. Udrea a amintit că a făcut în 2015 și două denunțuri, cu acte oficiale pe care le-a depus la DNA, în care a acuzat fapte de corupție și abuzuri ale lui Coldea și Kovesi, însă, a adăugat ea, aceste denunțuri au fost clasate în două săptămâni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Kovesi e ca un spin in coasta lor. Treb inlaturata cat mai repede, sa- si vada mai departe de furaciuni.
2
0
Cand matale, tanti Nuti impreuna cu Baseala erati stapanii absoluti ai Romaniei, ii foloseati pe infractorul asta si pe Kovessi ca instrumente de forta pt. a-i baga la puscarie adversarii politici, atunci erau f. buni, acum...
1
0
Of,engleza mea!
0
0
George despina e un bulan batran
0
1
sunteti niste infractori de tip...coldea,kovesi si alti lingai ai binomului ssu trinomului...spunzurati va a venit sfarsitul ptr voi si ptr cei care a ti bagat oameni in parnai nevinovati. Va doresc moarte usoara !!!
3
7
Cum pactizeaza infractorii!! ''Fate frate cu dracu pana treci puntea''
6
1
Nu sunt fan Udrea dar are dreptate
9
7
tie frica de bulau madam udrea.
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614