REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Udrea: Să dai într-o echipă că nu ai ieşit europarlamentar sau vicepreşedinte nu este corect

Udrea: Să dai într-o echipă că nu ai ieşit europarlamentar sau vicepreşedinte nu este corect

Replica API 13 iunie 2014 | 00:00 205

Preşedintele PMP, Elena Udrea, consideră incorectă atitudinea unor membri ai partidului, printre care Adrian Papahagi şi Teodor Baconschi, de "a da într-o echipă care a muncit" doar pentru că nu au primit funcţii, susţinând că aceştia "s-au contracandidat" la Congresul formaţiunii.

Elena Udrea a fost întrebată, joi, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, cum comentează criticile la adresa sa venite din partea unor intelectuali ai partidului, precum Adrian Papahagi şi Teodor Baconschi, şi dacă îi pare rău de pasul în spate făcut de aceştia, transmite Mediafax. "Domnii Papahagi şi Baconschi, care s-au arătat nemulţumiţi, s-au contracandidat, au venit în PMP să candideze pe aceeaşi funcţie, care a fost câştigată de profesorul Vlaston. Nimeni nu poate avea nimic de reproşat faptului că, prin votul partidului, a câştigat Vlaston o funcţie pentru care au fost patru candidaţi. Dacă cei doi, Baconschi şi Papahagi, nu s-ar fi concurat şi ar fi ales să candideze pe funcţii separate, ar fi fost împreună în conducerea partidului. (...) Îmi pare rău de orice om care alege să nu mai sprijine acest proiect al PMP. Eu am venit nu pentru un proiect personal, nici să fiu pe lista de europarlamentare printre primii, nici să îmi asum rolul de membru fondator după ce alţii au strâns semnături. Nu am motive să mă supăr, nici să fiu frustrată", a spus Udrea, conform Mediafax.

Potrivit acesteia, proiectul PMP are o şansă dacă toţi cei care cred în el pun umărul şi muncesc. "E mai bine să funcţionăm ca o echipă şi să înţelegem că atunci când vii într-un partid nu e ca atunci când un grup de oameni vin să te susţină ca să-ţi atingi un obiectiv personal. Să dai într-o echipă care a muncit că nu ai ieşit europarlamentar sau vicepreşedinte nu este corect. Cred că lucrurile pe care le avem de spus unii altora trebuie să ni le spunem între noi şi nu în public", a afirmat liderul PMP.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212